- 22 Haziran 2021
- 528
- 1.390
- 33
- Konu Sahibi gamzelihaller
-
itperest köpek dinine inanan ,insanların mağduriyetini hiçe sayacak derecede köpeğe tapan merhametten bahsederken bu merhameti insanlardan esirgeyen ruh hastalarına deniyor
Tam bunu yazıyordumBenim kediye köpeğe verdiğim değeri kadın kocasından ailesinden göremiyor heralde, yazık...
Peki insanları ısıran köpekler ne oluyor? Bundan neden kimse bahsetmiyor? Neden herkes kanıksamış? Suyunuza birşey mi karıştı? Saldırıya uğruyorum iyi misin? Düşmanlik evet.@Mune ne diyor bu üye?üyelere hakaret edeni çok gördük te şimdi de hayvanlara düşmanları çıktı
inşallah saldırıya uğrarken de gösterirsin bu sevecenliği. Çocuğum köpek saldırdı diyorum. Bu kısmı nereye koyacağız. Beynin yetmiyor mu?Yaradılanı seviyoruz Yaradandan ötürükalbinizi nefretten arindirmanizi tavsiye ederim.
Siz öfkeli değilsiniz.Valla ruh hastasısın. Isirilacaktim çok basit mantık. Senin için tekrar soyleyeyim ısıracaklardı. Yani bu durumda öfkeli olmanın nesine inanamiyorsun da şaşırıyorsun? Evine giderken durduk yere saldırıya uğrayan biri nasıl düşünmeli sence?
Çok merhametli ve sevgi dolusun ya. Saldırıya uğrayan insan için de iyi niyet goster.boyle yapmadiginda ruh hastası gibi görünüyorsun. Ve de kasıtlı
haberlere konu olsanız zerre üzülmem sizin içininşallah saldırıya uğrarken de gösterirsin bu sevecenliği. Çocuğum köpek saldırdı diyorum. Bu kısmı nereye koyacağız. Beynin yetmiyor mu?
Sana ne? Kediye köpeğe taptigin kadar insanlara da değer versen keşke.Senin hayatında da birşeyler ters. Bunu ispatlayamam ama eminim.Benim kediye köpeğe verdiğim değeri kadın kocasından ailesinden göremiyor heralde, yazık...
Offf yeter ama be.inşallah saldırıya uğrarken de gösterirsin bu sevecenliği. Çocuğum köpek saldırdı diyorum. Bu kısmı nereye koyacağız. Beynin yetmiyor mu?
inşallah saldırıya uğrarken de gösterirsin bu sevecenliği. Çocuğum köpek saldırdı diyorum. Bu kısmı nereye koyacağız. Beynin yetmiyor mu?
Yok ben sizin gibi insanlara değer vermektense kediye köpeğe değer vermeyi tercih ederim. Çok daha kıymetliler. En azından içinde yaşadıkları topluma sizin kadar zarar vermiyorlar. Sevgisiz yaşayıp sevgisiz öleceksiniz. Tek bir kişi bile üzülmeyecek arkanızdan göçüp gittiğinizde.Sana ne? Kediye köpeğe taptigin kadar insanlara da değer versen keşke.Senin hayatında da birşeyler ters. Bunu ispatlayamam ama eminim.
Sende keşke açgözlü kocana verdiğin değeri anne babana versen hayvanlara versen o nasıl olur? Tapınmak kelimesi ne onu bile bilmiyorsun gelmiş burada laf ebeliği yapıyorsun. Hayvanlar hiç yoktan sizin gibi cani değiller. Dünyanın en masum varlıklarıSana ne? Kediye köpeğe taptigin kadar insanlara da değer versen keşke.Senin hayatında da birşeyler ters. Bunu ispatlayamam ama eminim.
Hayayımda ilk defa bir kocaya bu kadar hak verdim.Yok ben sizin gibi insanlara değer vermektense kediye köpeğe değer vermeyi tercih ederim. Çok daha kıymetliler. En azından içinde yaşadıkları topluma sizin kadar zarar vermiyorlar. Sevgisiz yaşayıp sevgisiz öleceksiniz. Tek bir kişi bile üzülmeyecek arkanızdan göçüp gittiğinizde.
Konularını cimer’e bildiriyorum. Siz de şikayet kaydı oluşturun lütfen.Hayayımda ilk defa bir kocaya bu kadar hak verdim.
Savunmasız canlılara bile bu cümleleri kuran bir insan kim bilir kocasına neler diyordur. Bir de adamı dinlemek lazım, neden böyle davranıyor diye.
Sevgisiz, saygısız. Kendisinin görmediği değeri sevgiyi hayvanlara gösteriyoruz diye çıldırıyor.
Ek olarak Egm onlineda şikayet oluşturabilir herkes. Her şikayete dönüş yapıyorlar.Konularını cimer’e bildiriyorum. Siz de şikayet kaydı oluşturun lütfen.
Yani iyenin kopeklere tepkisi fazla ,asiri fazla hatta begenmedim atmissiniz da.O kadarini okumadim acikcasi tamamini simdi okudum evet fazla gercekten tepki zalimce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?