- 19 Mayıs 2020
- 47.886
- 215.296
- 598
- Konu Sahibi gamzelihaller
-
Verirse versin. Demek ki var ki verebiliyor. Hele bir de ailemden kira almıyorum diye veriyorsa umurumda olmaz. Ben eşimin gazına gelip anne babamdan kira alamazdim şahsen.Eşin katkısı yok ama. Eşininde evi varmış o da haklı olarak kirayı kendi ailesine veriyor
Sende haklısın.Verirse versin. Demek ki var ki verebiliyor. Hele bir de ailemden kira almıyorum diye veriyorsa umurumda olmaz. Ben eşimin gazına gelip anne babamdan kira alamazdim şahsen.
Köpekperest şahıs saldırıya uğradım. Böyle bir detay var beynini kullansan.sanane benim aile ilişkimdenNiye bu kadar sevgisiz olduğu belli. Kocası ana babasının yaşadığı evden kira almamasını başına kakıyor. Kocasına yükseltemediği sesi, sokak köpeklerinden çıkarıyor.
Umarım foruma bir daha hiç geri dönmez.
itperest köpek dinine inanan ,insanların mağduriyetini hiçe sayacak derecede köpeğe tapan merhametten bahsederken bu merhameti insanlardan esirgeyen ruh hastalarına deniyorItperest ne yahu
Kimsenin senin merhametine ihtiyacı yok. Bütün canlılar kendilerini müdafaa eder. Ölüm tehdidi karşısında da öldürmeyi düşünür. Köpek kardeş gel kıçımdan parça kopar diyecek halim yok ya. Biber gazı ve eletrojmsok aldım merak etme. Silah biraz sinirdendi.Asagidaki yorumlari bu empatik ve sempatik baagyan yazdi. Bende merhamet taze bitti uzgunum.
*Silah almayı düşünüyorum ciddi ciddi.
*Neden nefret etmeyeyim. Hamam böceğinden tiksiniyorsam ondan da nefret ederim
*itlaf en iyi çözüm
*Beynini kullansan keşke
*Beynini aldırıp yerine köpek maması dolduran itperestlerin beni anlamasını beklemiyorum zaten.
Sana çekmişlerNe güzel. Iq’lar yüksek eq’lar düşük demek ki.
Keşke sendeki beynide başkasına nakledebilsek nasılsa kullandığın yokKöpekperest şahıs saldırıya uğradım. Böyle bir detay var beynini kullansan.sanane benim aile ilişkimden
Birazdan banlanir gider. Degmez laf yetistirmeye.Keşke sendeki beynide başkasına nakledebilsek nasılsa kullandığın yok
Kalitenizi belli ettiniz. Gerçekten. Şu cümlelere bakın ya ve evet gerçektne sevgisizsiniz. Kocanızdan sevgi saygı görmediğiniz için hayvanseverlerin can dostlarını bu kadar savunmasına, değer verip saygı duymalarına çıldırıyorsunuz. Acıdııııım,umarım sizde birgün gerçekten sevilip saygı görürsünüzKöpekperest şahıs saldırıya uğradım. Böyle bir detay var beynini kullansan.sanane benim aile ilişkimden
Hiç yaşınızın insanı değilsiniz. Ne kadar ayıp şu yaptığınız. Merhamet vicdan yok anladık ama terbiye de yokmuş yazık sizi yetiştiren ana babaya, elinizden tutan bugünlere getiren öğretmenlere. Meslek edindirmişler ama terbiye verememişler.Sana çekmişler
Anasına babasına değer vermeyen bir insanın başka bir canlıyı sevmek ve korumak ne demek anlamasını beklemek hata. Anne babaya merhameti yok ki…Yazık...
Peki size ne deniyor?itperest köpek dinine inanan ,insanların mağduriyetini hiçe sayacak derecede köpeğe tapan merhametten bahsederken bu merhameti insanlardan esirgeyen ruh hastalarına deniyor
itperest köpek dinine inanan ,insanların mağduriyetini hiçe sayacak derecede köpeğe tapan merhametten bahsederken bu merhameti insanlardan esirgeyen ruh hastalarına deniyor
Valla ruh hastasısın. Isirilacaktim çok basit mantık. Senin için tekrar soyleyeyim ısıracaklardı. Yani bu durumda öfkeli olmanın nesine inanamiyorsun da şaşırıyorsun? Evine giderken durduk yere saldırıya uğrayan biri nasıl düşünmeli sence?Peki size ne deniyor?
Sevgisiz, değer görmeyen?
Gerçekten bu kadar sinirlenmenizin, bu kadar nefret beslemenizin altında bir problem yatıyor ama ne olduğunu ben çözemedim. Keşke biraz değer görüp sevilseniz de mutlu olsanız belki kalbinizden bu nefreti atabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?