Resmen komedi. Konularinizi bilmeyenler ne yazık ki yazıp, emek verecekler su başlığın altında. Insanların zamanını çalmayı bırakarak başlayın. Belki de sizi görmek istemiyorlar, sesinizi duymak. Zorlami göruseceksiniz?Hayırlı Ramazanlar ve Anneler Gününüz Kutlu olsun.
Ben evime döndüm 9 aydır eşimden ayrı idim. Eşim geldi aldı beni. Eşimin ailesinin evine gittim. Beni akrabalarından arayan yok. Ben mi aramalıyım onlar mı? K.v ye iki kez gittim. Beni aramadı telefon ile. Ben mi aramalıyım. 9 ay beni aramadıkları için hepsine kırgınım zaten.
Not: Bilenler ve merak edenler varsa döndüğüme pişmanım.
Hiçbirşey değişmedi. Ayrılık sebebi , alkol, kıskançlık, küfür idi... Yapmayacağını söyledi falan.. Ailelerin tekrar görüşmesi nasıl oluyor onu merak ettim.9 ay çok uzun süre neden ayrılmıştınız ve ne değişti barıştınız?!
Akraba dediğim eltim k.v her gün görüştüğümüz insanlar. Partiden bahsetmiyorum. İletişim nasıl başlamalı. Yada başlamaz mı?Akrabalar niye arasın ki sizi?Hoşgeldin partisi gibi birşey mi bekliyorsunuz?
Dondugunuze pişman olmanız bunun yüzünden mi?
Baslar tabi ki durumu akışına bıraksanız bence..ayrıca bunlar önemli değil ki karı koca olarak siz anlaşın birşeyleri yoluna koyun önemli olan bu..elti,kv vs..nedir ki şimdi??Akraba dediğim eltim k.v her gün görüştüğümüz insanlar. Partiden bahsetmiyorum. İletişim nasıl başlamalı. Yada başlamaz mı?
Konularımla ilgili bir soru yok ki. Eşimle barıştım evdeyim Ailesi ile görüşme konusunu soruyorum. Aramalı mıyım? Onlar gittiğimden beri aramadı şimdi döndükten sonraki süreci soruyorum.Resmen komedi. Konularinizi bilmeyenler ne yazık ki yazıp, emek verecekler su başlığın altında. Insanların zamanını çalmayı bırakarak başlayın. Belki de sizi görmek istemiyorlar, sesinizi duymak. Zorlami göruseceksiniz?
Doğru söylüyorsunuz. Sanırım onlara çok kırıldım çok seviyordum onları. Bizi birleştirmeye çalışmadılar nasılsın bile demediler diye... Akışa bırakmak en güzeli.Baslar tabi ki durumu akışına bıraksanız bence..ayrıca bunlar önemli değil ki karı koca olarak siz anlaşın birşeyleri yoluna koyun önemli olan bu..elti,kv vs..nedir ki şimdi??
Evlilik yıldönümüz idi. Anneler günü nedeni ile evlerine gittim. Hayırlı olsun demediler hiç konuşmadılar. Onlarla sorun yaşamadım oysa.Sizi birilerinin aramasina çok takilmayin zamanla oturur hersey çok aramak istiyorsanız önümüz bayram güzel bahane olur
Asl olan neden pismansinız gelir gelmez kötü bi olay mi yasadiniz
Pişmanlığım ne yaparsam yaranamayacağımı bildiğim bir kocadan dolayı.Eski konularınızı bilmiyorum ama ben olsam aramam. Bu yüzden mi pişman oldunuz?
Boşver konusmasinlar sende bi daha gitme arama eviniz ayrı yolunuz ayrı esinle sorunlarini duzelt yeter sizin haricinizdeki olaylar seni ilgilendirmesin gormezden gelEvlilik yıldönümüz idi. Anneler günü nedeni ile evlerine gittim. Hayırlı olsun demediler hiç konuşmadılar. Onlarla sorun yaşamadım oysa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?