- 6 Mart 2019
- 120
- 272
- 33
- 30
Kocamdan bıkmazlar emin olun. Benden bıkmış olabilirler. Ailesi ile ilgili bir sorun yok aramızda.Aıle senden de kocanda bıkmısyanı anne ben geldım mı dıycen esin zaten der eşim eve döndü biz barıstık dıye. Ben kv olsam aramam yanı onlarada yazık yanı dıger aıle fertlerı bılmıyor ya da sızle gorusmek ıstemıyor olabılır. Ben aramam kımsenın aramasını da beklemem. Eşin senı götürmeli ya da bırılerını davet etmelı sız beklenede kalın
Çünkü görüp göreceğiniz en aptal insanım. Onları çok seviyordum beni sevdiklerini sanıyordum.Boşver konusmasinlar sende bi daha gitme arama eviniz ayrı yolunuz ayrı esinle sorunlarini duzelt yeter sizin haricinizdeki olaylar seni ilgilendirmesin gormezden gel
Neden taktin ki bu kadar onlarla olan iletişime
Ben olsamda aramam aramayın ağırlığınızı KoruyunHayırlı Ramazanlar ve Anneler Gününüz Kutlu olsun.
Ben evime döndüm 9 aydır eşimden ayrı idim. Eşim geldi aldı beni. Eşimin ailesinin evine gittim. Beni akrabalarından arayan yok. Ben mi aramalıyım onlar mı? K.v ye iki kez gittim. Beni aramadı telefon ile. Ben mi aramalıyım. 9 ay beni aramadıkları için hepsine kırgınım zaten. Kardeşler elti k.v vs bahsettiğim.
Not: Bilenler ve merak edenler varsa döndüğüme pişmanım.
Hayır öyle değil bence yoğun duygusal bi yapınız var ondan bence bi süre onları gormezden gelin bu sevgiyi hakediyorlarsa onlar sizi arar ha aramazlarsa boşverin gerçekten ama ciddi boşverin aramayın gitmeyinÇünkü görüp göreceğiniz en aptal insanım. Onları çok seviyordum beni sevdiklerini sanıyordum.
Tamm da sen gıdınce kocam doldurdu sımdı onları sana karsı bımba gıbıler. Benımde kv ve dıgerlerı ıle sorunum yok ama ben 9 ay evımde olmadam ogullarıda gıtse gelse lafımı yapsa tıksınırler. Zaten arkada olan aıle senı ılk gunden arardı kızım bız senın arkandayız olumuz hatalı derdı. Demek kı sızle alakalı bır sorun varkı aramamıslar aılene ulasmamıslar. Hatta demişler kurtulduk sen gıtmıssınKocamdan bıkmazlar emin olun. Benden bıkmış olabilirler. Ailesi ile ilgili bir sorun yok aramızda.
Yazdım konuya. Alkol, kıskançlık, öfke, küfür...Eski konularınızı göremiyoruz sanırım gizli
Neden gittiğinizi de yazmamışsınız , neden döndüğünüzü de anlamadım
Hayırlısı olsun hakkınız da sorunuza gelince ben olsam aramazdım
Şimdi nasıl esin pekiYazdım konuya. Alkol, kıskançlık, öfke, küfür...
Ailesi ile ilgisi yok.
Güldürdünüz beni. Yazdıklarınız mantıklı. Bıktırdılar diye konu açmam. Keşke gerçekten değer verselerdi bana. Neyse sanırım doktora gitmeliyim.Tamm da sen gıdınce kocam doldurdu sımdı onları sana karsı bımba gıbıler. Benımde kv ve dıgerlerı ıle sorunum yok ama ben 9 ay evımde olmadam ogullarıda gıtse gelse lafımı yapsa tıksınırler. Zaten arkada olan aıle senı ılk gunden arardı kızım bız senın arkandayız olumuz hatalı derdı. Demek kı sızle alakalı bır sorun varkı aramamıslar aılene ulasmamıslar. Hatta demişler kurtulduk sen gıtmıssınesını sevıyorsan onlar aramasn zaten bu devırde kım kv eltı gorumceyle gorusmek ıstıyor kı canınına mınnet. Ama zamanla oturur kaynasır hatta burda konu bıle acarsınız kv bıktım dıye
Öfke tam gaz. Küfür yok. Malum ramazan alkol yok. Çalışmıyorum şuan kıskançlık yok.Şimdi nasıl esin peki
Eşim ailesi ile eskisi gibi olmamı istiyor.Esiniz ayrılığa sebeb olan durumlara devam ediyor mu? Kimseyi aramayın. Madem döndünüz evliliğinize odaklanın. 9 ay ayrı kalmak için uzun süre
Eşim ailesi ile eskisi gibi olmamı istiyor.
9 ayda akillanmamis mi neyin öfkesi halaÖfke tam gaz. Küfür yok. Malum ramazan alkol yok. Çalışmıyorum şuan kıskançlık yok.
Ailesi oğullarının mutluluğu için uğraşsalardı seninle iletişime geçerlerdi sanki. Çok tuhaf olmuş..Hiçbirşey değişmedi. Ayrılık sebebi , alkol, kıskançlık, küfür idi... Yapmayacağını söyledi falan.. Ailelerin tekrar görüşmesi nasıl oluyor onu merak ettim.
Rap parçası gibi yorum olmuş akıp gidiyor vallaaaaNeden arama ihtiyacı hissediyorsunuz ki?
Gitmeden önce çok mu seviyordunuz? Çok mu can ciğer kuzu sarması idiniz?
Çok mu kafa dengi insanlar?
Çok mu mutlu ve huzurlu hissediyorsunuz onlarla görüşünce?
Çok yeni şeyler mi öğreniyorsunuz onlardan? Bu hayat yolculuğunda adımlarınızı atarken bunu sizin için kolaylaştırıyorlar mı?
Çok mu severler sizi??? Aylardır aramadılar diyorsunuz. Nedir sizdeki bu illa da görüşme sevdası???
Neden yani? Görüşmezseniz bir yeriniz mi eksilecek?
Canım esın ıstıyorsa ortamıda esın saglayacak. Arayacak anne ben sucluydum ben hata ettım kıza ezıyettım onu yanlız bırakmayın arayın sorun hatta ramazan ayındayız toplanın bıze gelın demesı lazım. Oyle ıyı olun demeyle oluyor mu kolun kırılınca doktora gıtmezsen bıle kolun yamuk tutar hıc saglıklı bır ılıskı olur mu esın ayarlayacak sen dahıl olma arama bekle ya ramazan da gıdersınız esınızle.Eşim ailesi ile eskisi gibi olmamı istiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?