Evime döndüm ne yapmalıyım?

Büyük bir badire atlatmışsınız, onların araması gerekir bence. Gidiş sebebiniz de anladığım kadarı ile eşinizin hataları yüzünden. Eğer öyle ise oğluna tekrar şans verdiğiniz için kv nin üstünüze düşmesi lazım.
Mesafeli görüşmelerinize devam edin. Zaten pişmanım dediğinize göre, hala gel gitleriniz var. Sakinlik iyi gelecektir bu sürede. Çocuk var mı?

Bana da öyle gelmişti ama cevaplar sonucu tamamen farklı düşünüyorum. Ben büyütmüşüm. Nasıl olacaksa öyle olacak takmamak gerek.

Gerçekten bazı kadınlar çok özel. Algıları yüksek. Siz de onlardansınız. Kim ararsa arasın ben kendimi dinleyip iç huzurunu bulmaya çalışacağım. Teşekkürler. Çocuk yok bu arada.

9 ay gibi uzun bi süre sensiz yapabildiyse bir ömür de yapabilirdi. Siz de aynı sekilde. Gidebilmeniz büyük cesaret, bir seneye yakın ayrı kalmanız da. Ama ben olsaydım bu kadar uzun bı sure ayrı kaldiysam, asla geri donmezdim. Neyse döndünüz, herşeyi bı kenara biraktiniz, eltinizin akrabalarinizin neden size hoşgeldin denediğimde mi takildiniz. Isteyen gelir görür zaten sizi. Bu arada çocuğunuz filan var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…