Evet bencede öyle. Eşim ben aramayın dedim vs diyor.Ailesi oğullarının mutluluğu için uğraşsalardı seninle iletişime geçerlerdi sanki. Çok tuhaf olmuş..
Geçmiş konularınızı gizlediğiniz için sağlıklı yorum yapmak zor.Hiçbirşey değişmedi. Ayrılık sebebi , alkol, kıskançlık, küfür idi... Yapmayacağını söyledi falan.. Ailelerin tekrar görüşmesi nasıl oluyor onu merak ettim.
Yahu nedir bu yanaşma çabası? Niye arayacaksınız. Onlar da aranızı yapmak İçin aramadıklarına göre belki de aranızın olmasını istemiyorlarKonularımla ilgili bir soru yok ki. Eşimle barıştım evdeyim Ailesi ile görüşme konusunu soruyorum. Aramalı mıyım? Onlar gittiğimden beri aramadı şimdi döndükten sonraki süreci soruyorum.
Asla arama, oğullarının hayatında varsan varsın, yoksan da yoksun. Bende bir kaç ayrılıp barışma yaşadım, her gün arayıp konuşan canım cicim yapan insanlar, ayrılığı duyunca beni engelledi bileDoğru söylüyorsunuz. Sanırım onlara çok kırıldım çok seviyordum onları. Bizi birleştirmeye çalışmadılar nasılsın bile demediler diye... Akışa bırakmak en güzeli.
Barışınca da geri mi engel kaldırdılarAsla arama, oğullarının hayatında varsan varsın, yoksan da yoksun. Bende bir kaç ayrılıp barışma yaşadım, her gün arayıp konuşan canım cicim yapan insanlar, ayrılığı duyunca beni engelledi bileBir şey yok gibi davran. 9ay sonra düzenini bozup dönmüssun, umarım pişman olmazsın.
Teşekkür ederim. Bu durumda takmamalıyım.Asla arama, oğullarının hayatında varsan varsın, yoksan da yoksun. Bende bir kaç ayrılıp barışma yaşadım, her gün arayıp konuşan canım cicim yapan insanlar, ayrılığı duyunca beni engelledi bileBir şey yok gibi davran. 9ay sonra düzenini bozup dönmüssun, umarım pişman olmazsın.
Ahh böyle biri olsam. Sigara demeyin yaa 1 yıl önce bıraktım. Ne iyi olurdu kahve ile.Yap kahveni. Yak sigaranı at bacak bacak üstüne
Ayyyy kaynanın eltinin neyini düşünüyorsun kafanı dinle
BakacağımArasalar ne değişecek ki. Siz de aramayın. Sizin derdiniz eşiniz. Düzelirse ne alâ ama yok düzelmezse ne olacak peki.
Bende bunu merak ediyorum. Barışınca ne oluyor?
Barışınca da geri mi engel kaldırdılar
İkiyüzlülük tamamen, ondan sonra arasalar da açmadım, kızım kızım derdi anne-babasi, abla derdi kardeşleri. Barışınca da kızım kızım, abla demeye devam ettiler ama ben muhabbeti bıraktım, gereksizlerBende bunu merak ediyorum. Barışınca ne oluyor?
Aynen sanırım öyle. O zaman yeni düzene göre hareket edeyim. Eski gelinleri ile mesafeli ilişkileri.İkiyüzlülük tamamen, ondan sonra arasalar da açmadım, kızım kızım derdi anne-babasi, abla derdi kardeşleri. Barışınca da kızım kızım, abla demeye devam ettiler ama ben muhabbeti bıraktım, gereksizler
Öyle yapacağım. Akışa bırakacağım.Ne diye ariyacaksin onlari. Onlar seni arayip aç misin susuz musun nerdesin evine dön diye yalvarmalari gerwkirdi. Kendini sagirdan al
Ayy bide kuserlerÖyle yapacağım. Akışa bırakacağım.
Eğer evliligime devam edeceksem ve herşeyi normalleştirmek istiyorsam arayabilirdim ama emin değilim. Eğer bana ruhuma zarar veren insanlarsa aramamHayırlı Ramazanlar ve Anneler Gününüz Kutlu olsun.
Ben evime döndüm 9 aydır eşimden ayrı idim. Eşim geldi aldı beni. Eşimin ailesinin evine gittim. Beni akrabalarından arayan yok. Ben mi aramalıyım onlar mı? K.v ye iki kez gittim. Beni aramadı telefon ile. Ben mi aramalıyım. 9 ay beni aramadıkları için hepsine kırgınım zaten. Kardeşler elti k.v vs bahsettiğim.
Ayrılık sebebi : kıskançlık, öfke, alkol idi. Sözler verdi döndüm.
Not: Bilenler ve merak edenler varsa döndüğüme pişmanım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?