Evime döndüm ne yapmalıyım?

Hiçbirşey değişmedi. Ayrılık sebebi , alkol, kıskançlık, küfür idi... Yapmayacağını söyledi falan.. Ailelerin tekrar görüşmesi nasıl oluyor onu merak ettim.
Geçmiş konularınızı gizlediğiniz için sağlıklı yorum yapmak zor.

Düzelir inşallah, ne diyelim.

Aklima kp ile kv geldi. Onlardan da butun sulalenin sıtkı sıyrılmıs hala o beni aradi bu beni aramadi derdindeler. Kimseyi aramaniza gerek yok,kimsenin de sizi aramasina gerek yok. Geri donduyseniz kocaniza dondunuz,kapayin kapinizi oturun iceride ,kimseyi de rahatsiz etmeyin ,kimse de sizi rahatsiz etmesin

Konularımla ilgili bir soru yok ki. Eşimle barıştım evdeyim Ailesi ile görüşme konusunu soruyorum. Aramalı mıyım? Onlar gittiğimden beri aramadı şimdi döndükten sonraki süreci soruyorum.
Yahu nedir bu yanaşma çabası? Niye arayacaksınız. Onlar da aranızı yapmak İçin aramadıklarına göre belki de aranızın olmasını istemiyorlar

Doğru söylüyorsunuz. Sanırım onlara çok kırıldım çok seviyordum onları. Bizi birleştirmeye çalışmadılar nasılsın bile demediler diye... Akışa bırakmak en güzeli.
Asla arama, oğullarının hayatında varsan varsın, yoksan da yoksun. Bende bir kaç ayrılıp barışma yaşadım, her gün arayıp konuşan canım cicim yapan insanlar, ayrılığı duyunca beni engelledi bile Bir şey yok gibi davran. 9ay sonra düzenini bozup dönmüssun, umarım pişman olmazsın.

Barışınca da geri mi engel kaldırdılar

Teşekkür ederim. Bu durumda takmamalıyım.

Niye aricaksinizki esinizin akrabalarini veya onlar niye arasin 9 ay donmek icin cok uzun bi sure degilmi ya ben donemem o 9 ayda allah bilir erkekler neler yapar guvenemem ben. Pisman oldugunuzu sonradan gordum neden pismansiniz geri gidin ve bu sefer bosanin madem pismansin

Aramasinlar siz de aramayın zaten biz Türk milleti olarak ördek ailesi gibi yasama zorunlulugu hissetmeyi ne zaman birakacağız acaba. 9 ay öyle veya böyle bi düzen kurup yasadıktan sknra dönmeseydiniz keşke veya madem döndünüz ve pismansınız demek ki sorunlar cözülmemiş birakin kv elti anasını danasını da kapinizin icindeki sorunlari cözün. Kimseyle de cok mıç mıç olmaya calismayin zaten cok muhabbet tez ayrilik demisler mutlaka bi yerden patlak verir

Aynen sanırım öyle. O zaman yeni düzene göre hareket edeyim. Eski gelinleri ile mesafeli ilişkileri.

Ne diye ariyacaksin onlari. Onlar seni arayip aç misin susuz musun nerdesin evine dön diye yalvarmalari gerwkirdi. Kendini sagirdan al

Eğer evliligime devam edeceksem ve herşeyi normalleştirmek istiyorsam arayabilirdim ama emin değilim. Eğer bana ruhuma zarar veren insanlarsa aramam

ben olsaydım eşimle iyiyken canım cicim kuzum balım, eşimle ayrıyken arayıp sormadılarsa, yani çifte standart varsa nasıl insanlar olduklarını görmüş olurdum, demek ki önceden de samimi değillerdi, iki yüzlülermiş derdim ve aramazdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…