Evime gelen misafir hırsız cikti

Ne cesaret ya. Calarken yakalansa hic mi yuzu kizarmayacakti? Allahim sen sasirtma..

Ne iyi yapmışsiniz siz böyle yapmasaniz yarın öbürgün yine başka birinden çalıcak.başkasınin malına el uzatan birine bende asla acımazdım acımayında hakettigi budur.

ben olsam herkese yayarım belli mi olur yarın öbür gün birarada bir yere gidersiniz bişey kaybolur siz de şüpheliler arasında olursunuz ayy allahım en korktuğum şeydir.

kaynanasinin da kocasının da haberi yok

Bence haberleri olsun. Şimdi siz evinize gelen herkese tek tek telefon açıp "Param kayboldu, gördünüz mü, polise şikayet edeceğim" diyerek bir nevi onlardan şüphelenmiş gibi oldunuz. Onlar da şimdi "Bize hırsız muamelesi yaptı" diye düşünmüşlerdir. Siz bence söyleyin de kimin ne olduğunu bilsinler.

Merak etme
Sen çeksen de kamu davasi olur
Dosya masraflari icin 15 tl alirlar.
Ve de 2 yil icinde bir suca karismazsa silinir,sicilinde görünmez bile.
Buna benzer bir dava vardi,şikayetçi oldugum,biraz arastirinca boyle yaygin ama cok sallanmayan olaylarda verdikleri cezanin hemen hemen herkese ayni oldugunu ogrenmistim

iyi yapmissin bir daha kimsenin esyasina dokunamaz..
ogrensin hirsizligin kotu birsey oldugunu biraz da korksun..
ya az da degil 2 milyar ne cesaret ya

benim hiç sevmedigim ortamlar kalablaik ortamlar..
hep kuskulanirim kalabaliktan..
yani cok kalabalik oluyor ya..
kim kime dum duma..
bu kargasalarda hirsizlik oluyor illaki..
ozellikle dugunlerde..
bu yuzden evine kalabalik musafir gelecegi zaman yatak odaaini kitle..
oraai seni özel yerin kimsenin girmeye hakki yok..
sahsen ben kimseyi sokmam yatak odasina..

Şimdi şöyle ki bazılarında bu bir hastalik oluyor (hastaligin ismini unuttum). Yakinindan biri bunu anlamayip tedavi ettirmeyince ilerliyor. Bizimde tanidigimiz vardi. Size önerim şu ki kaynanaya değil de kocasina soylemeniz. Yani eşinle sen bir gün o gelinin eşiyle bulusup konuşun. Boyle boyle birsey oldu biz arastrdik bir hastalikmis hani tedaviye götür eşinle konuş diyin.Yoksa siz ailecek rezil olursunuz basklarinin basina gelmesin diyin. ((He tabi ondaki bir hastaliksa))

Cok iyi yapmissiniz. asla şikayetinizi cekmeyin, para zaten sizin hakkiniz tabi ki geri verecek bu sizin sikayetinizi cekmek ocin pazarlik konusu olamaz. Parayi aldiktan sonra herkesi arayip haber verin

Tabiki kocasina soyleyin resmen hirsizmis.geri cekme sikayetini ceksin cezasini yada hastaysa tedavi olsun.ohhh iki milyari cal sonra agla yalvar.sanada ders olsun okadar kalabalik alma evine bence ve evde altin para saklama bankaya koy gecmis olsun

Allahım ıslah etsin böylelerini . Hangi yüzle o parayı geri getirebildi.
Şikayetini geri çekme bence. Biraz akıllansın,yaptıklarından pişman olsun.

Ayy bu ne rezzilik okurken ben utandim.
Bir de piskince sikayetini geri cek diyor.
Nasil yuzunuze bakti parayi iade ederken.siz bisey demenizmi hesap sormadinizmi.
En azindan suratina tukurup bir daha sakin evime gelme deseydiniz
Parayı başkasıyla yolladi bir de parmak izi aldıkları için her yer kara oldu onu temizledim saatlerce gelmeye yüzü tutmadı da başkasıyla yolladi

Tabiki kocasina soyleyin resmen hirsizmis.geri cekme sikayetini ceksin cezasini yada hastaysa tedavi olsun.ohhh iki milyari cal sonra agla yalvar.sanada ders olsun okadar kalabalik alma evine bence ve evde altin para saklama bankaya koy gecmis olsun
Teşekkür ediyorum cnm valla ne hali varsa görsün bundan sonra aynı ortam da bile bulunmayacam

Valla bu hirsizlar genelde eve sik girip cikanlardan oluyor.
Bizim bir akrabanin evine de kuzeni hirsizlik yapmaya girmisti.
Profesyonel calismis anahtari calip yedek cektirmis kimse yokken girip altinlari calmisti.
Ama o sikayet etti parmak izinde yakayi ele verdi ve hapis cezasi aldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…