Evime gelen misafir hırsız cikti

Ya arkadaşlar şu hastalık mevzunu bi ayırt edelim önce bence bunun hastalıkla alakası yok maddi değeri düşük şeyler demişsiniz ama benim tanıdığım komşu girdiği apartman gününde herkesin gün parasını, gizli altınını ,çantasından nakit parasını hatta bazı evlerden tupperware kaplarını bile çalmış bunun neresi hastalık hastalıksa da aman bizlerden uzak kınamak istemiyorum bana garip geliyor başkasının çöpüne el uzatan hırsızdır !

Sizide esinizide tebrik ederim gayet medeni hakkinizi aramissiniz.bdnim kocam olsa ailesine toz kondurmaz polis cagirmama karsi cikardi malesef

Konu sahibi sen bu kadından şüphelendin tabi girip çıktığı için. KV si kocası veya aileden diğer kişiler ne dedi. Nasıl bir açıklama yaptılar. Çok büyük rezillik çünkü. Hırsız insan cok tehlikeli. eğer dava etmeyecekseniz bence esinizin ailesinden diğer insanlara da haber verin. Çünkü başka zaman başkasının canını yakar. Onlar sizin kadar şanslı da olamayabilir

Kocasının da kaynanasinin da haberi yok ben sikayette bulunduğum için polis aramis karakola gitmiş savcılığa kadar iş gidecekmiş kamu davasına giriyormus

Böyle arsızını da ilk defa duydum.Hiç acımayın çeksin cezasını.

Bi arkadaşımın babasıda kleptoman.girdiği marketlerden bir araba dolusu alışveriş yapar parasını öder.ama cebine bir sabun koyarmış yada çikolata.yani illa çalarmış bişey.adam zaten çok zengin ama hastaymış işte.sürekli karakolda orda burda izah etme durumuna düşüyorlar.

Bi belgeselde izlemiştim bu tür hastaligi olan insanlar maddi degeri yüksek olan yada para cuzdan gibi seyleri calmıyomuş genel olarak
Gittikleri evlerden biblo kül tablası vs şeyler calıyomuş

İyi de sen böyle söylersen insanlar bizden biri aldı demez üstüne kendi saçma sapan bir yere koymuş şimdi buldu hem Özür dilemiyor hem de gizem yapıyor derler
Ama içlerinden birinin olduğunu biliyorlar yani onlara öyle söyledim el izinin çıktığını falan anlattım isim veremem kötü hissederim öyle de kendimi biliyorum acimamam gerek ama o kadarını yapamadim

Ama içlerinden birinin olduğunu biliyorlar yani onlara öyle söyledim el izinin çıktığını falan anlattım isim veremem kötü hissederim öyle de kendimi biliyorum acimamam gerek ama o kadarını yapamadim

Yani şimdi söyle bir şey de var. Bir ailede kimin hırsız olduğu da bilinir. Anlamislardir belki. Ama her turlu evine gelen misafirin evden ufak veya degil bir sey calmasi çok sinir bozucu.

Yerde bulduğumuz 10 kuruşu bile almıyoruz daha beteri bizden çıkar diye millete bak ya...

Bi belgeselde izlemiştim bu tür hastaligi olan insanlar maddi degeri yüksek olan yada para cuzdan gibi seyleri calmıyomuş genel olarak
Gittikleri evlerden biblo kül tablası vs şeyler calıyomuş

demliğimi çaldı :) dolapları indirdim koltukların altı balkonlar ara tara yok birde tek üstünü çaldı altıda duruyor bari takım çal :) günlerce mana verememiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…