Yok orayı anladım da hani bulundu diye nasıl haber verdin diyorum:)Dedim gün param kayboldu yatak odama bırakmıştım ama yok polise haber vermeyi düşünüyorum zaten bu tlfda sonra msj geldi ki paran bende diye
Ha tabi hırsızım demiyor kleptomanım diyor o Daha havalı affedilebilir ya bunu bilen diğer komşular hala görüşmeye devam ediyor oda ayrı garip
Hi :) zaten arayıp sordu bi çoğu ne yaptın diye bulundu mu gibisinden evet bulundu ama isim veremem dedimYok orayı anladım da hani bulundu diye nasıl haber verdin diyorum:)
Kocasının da kaynanasinin da haberi yok ben sikayette bulunduğum için polis aramis karakola gitmiş savcılığa kadar iş gidecekmiş kamu davasına giriyormusKonu sahibi sen bu kadından şüphelendin tabi girip çıktığı için. KV si kocası veya aileden diğer kişiler ne dedi. Nasıl bir açıklama yaptılar. Çok büyük rezillik çünkü. Hırsız insan cok tehlikeli. eğer dava etmeyecekseniz bence esinizin ailesinden diğer insanlara da haber verin. Çünkü başka zaman başkasının canını yakar. Onlar sizin kadar şanslı da olamayabilir
Evet arkadaslar başlıkta belirttiğim gibi eşimin akrabaları geldi bayağı kalabalıktı 17 kisiydik sohbeti çay faslı derken aileye gelen bir gelin iki defa yatak odama girdi birincisinde izin aldı uzerimi duzeltecem diyerek tabi canım dedim düzeltebilirsin nerden aklıma gelecekti ki ikinci girişini gördüm ama bişey demedim benden bi başka kişi de görmüş yatak odam da gün param vardı 2 milyar tutmuş onun hepsini almış neyse gittiler tabi ben farkında değilim akşam oldu eşime gün parasini vereyim dedim arıyorum para yok her yere baktım yok sonra aklıma o gelin geldi suphelendim eşim dedi polis çağıralım parmak izi alsın zaten gelenler belli neyse polise haber verdim aradım milleti böyle böyle diye gelinin kaynanası geline söylemiş kız bana msj atti paran bende şikayetini geri çek lütfen çektim paramı geri getirdi neyse şimdi bu kız ceza alır mı önceden bi cezası yokmuş bi yandan da üzüldüm ama haksız olmadığımı düşünüyorum kötü mü yaptık acaba polise haber vererek ?
Kocasının da kaynanasinin da haberi yok ben sikayette bulunduğum için polis aramis karakola gitmiş savcılığa kadar iş gidecekmiş kamu davasına giriyormus
Hi :) zaten arayıp sordu bi çoğu ne yaptın diye bulundu mu gibisinden evet bulundu ama isim veremem dedim
Ama içlerinden birinin olduğunu biliyorlar yani onlara öyle söyledim el izinin çıktığını falan anlattım isim veremem kötü hissederim öyle de kendimi biliyorum acimamam gerek ama o kadarını yapamadimİyi de sen böyle söylersen insanlar bizden biri aldı demez üstüne kendi saçma sapan bir yere koymuş şimdi buldu hem Özür dilemiyor hem de gizem yapıyor derler
Ama içlerinden birinin olduğunu biliyorlar yani onlara öyle söyledim el izinin çıktığını falan anlattım isim veremem kötü hissederim öyle de kendimi biliyorum acimamam gerek ama o kadarını yapamadim
Bi belgeselde izlemiştim bu tür hastaligi olan insanlar maddi degeri yüksek olan yada para cuzdan gibi seyleri calmıyomuş genel olarak
Gittikleri evlerden biblo kül tablası vs şeyler calıyomuş
Guldurdunuz beni :) bari takım çal :):):)demliğimi çaldı :) dolapları indirdim koltukların altı balkonlar ara tara yok birde tek üstünü çaldı altıda duruyor bari takım çal :) günlerce mana verememiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?