Evime gelen misafir hırsız cikti

Cok üzüldüm durumunuza.. para gelmis neyse ki ama iste artik eskisi kadar boylesine iyi niyetli kalamayacaksiniz... helal olmayan paraya göz dikmis nasil bir vicdan bu demekki polise haber verilmese gayet rahat yiyecekti paralari. Artik kimse evine sokmaz o kizi butun itibarini iki bin ile kaybetti yazik..

Bir insan olarak bakarsak olaya yaptığı hiç etik değil.. Sebebi ve mazereti hiç mühim değil sonuç ortada. Başka insanların da canını yakmaması ve dersini alması için yani alışkanlık haline getirmemesi için şikayetini geri çekme. Ancak bu işin ikinci bir boyutu da var. Birinin açığını örtmek, üstünü kapatabilmek de dinimizce çok büyük bir erdem. Ne kadar suçlu da olsa insanlar içinde damgalanması çok üzücü ve belki evliyse kocası şayet değil ise de babası büyük tepki gösterip hatta kim bilir şiddet bile uygulayabilir. Bunun kararını siz vereceksiniz olayın iki yönünü de düşünüp detaylarıyla da birleştirerek aklınıza en uygun gelen seçeneği uygulamanızı tavsiye ederim. Ancak karşınızdakinin tavrı, hayat şartları, bu davranışın bir alışkanlık haline gelmiş olma ihtimali ... Yani gerçekten pişman mı değil mi siz pek tabii olayın içinde olduğunuz için bizden iyi bilirsiniz. Azılı bir hırsız değilse, çevrenize fazla anlatmamanız doğru bir hareket olacaktır diye düşünüyorum. Çevresi tarafından damgalanan biri ömrü boyunca bu damgayla yaşar. Varsa şansınız bu kişiyle yüzleşin bence. Neden böyle bir şey yapmış öğrenin. ''Ben şikayetimi çekmezsem ömür boyu bu hatayla yaşarsın. Ben pişman olduğuna, tekrar yapmayacağına nasıl emin olacağım?'' diye sorun. Ya da yine böyle bir olay duyulursa tekrar şikayette bulunacağınızı belirtin.

Umarım vereceğiniz karar hakkınızda en hayırlısı olur canım. Çok geçmiş olsun.

Kamu davası açılmışsa alabilir devlet bakar icabına ama bu karışıklıkta bişey olurmu bilmiyorum gelin ya hasta yada bilerek yapıyor kayın validesi bence tedavi ettirsin yazık ama sizi tebrik ederim hızlı uyanmışsınız

arkadaşım sana şu kadarını söyleyeyim
böyle çalan çırpan babamın ailesinden bir kaç akrabam var
tüm sülale bilir hırsız olduklarını
ama ne dışlarlar ne bir kez şikayetçi oldular şimdiye kadar. afedersin çekmecedeki donumuza kadar evden yürütmedik bir şey bırakmadılar.
sonuç hırsız ananın hırsız oğlunun hırsız kızı olarak devam ediyorlar...

hiç çekinme, acıma, bu kadar hırzsızlığı kim yapıyor sanıyorsun? tüm hırsızlar köpü altlarında, sokalarda filan mı yatıyor sanıyorsun? hayır bildiğin insanım diye dolaşan tipler işte böyle.

biz aile ilişkilerini çok yanlış kullanıyoruz. asıl aile böyle insanları dışlamalı, rezil rüsva etmeli ki bir daha yapamasınlar.

İyi yapmışsınız o calarken utandimi uzuldumu günahını almiyim ama ilkde siz olmayabilirisiniz bence cekmeyin sikayetinizi bu sefer yüz bulup yine yapar size yapmaz başkasına yapar ki cezasini ceken hırsızlar bile hapisten çıkınca tekrar yapmiyolarmi

Saf mısın yahu bırak şikayetini çekme gitsin cezasını ceksin herkesin parasını çalar ne pislik insanlar var ya sanarsin 20 tl çalmış 2bin ne ya bu ne rahatlık

Parayı başkasıyla yolladi bir de parmak izi aldıkları için her yer kara oldu onu temizledim saatlerce gelmeye yüzü tutmadı da başkasıyla yolladi
parayi size getiren kisi bisi demedi ? bir iki laf soyleseydiniz keske nasilsa kendisine iletilecekti butun solyedikleriniz ... keske cekmeseydiniz skayetinizi oylelerine asla acimayacaksin .

Tamamda cüzdanı almış cüzdanı kim kasaya koyarki evinde
Ortada duran bir para değil

Teşekkür ediyorum bugün öğrendim ki benden önce gittiği bir gezmeden de kadının 250 milyonunu çalmış ben tlfla bildirimde paramın kayboldugunu benimde kayboldu x kişiden şüpheleniyorum dedi

Zaten hep en yakınından korkacaksın bence iyi etmişsin şikayet etmeyeceğini sanmış aptal kız , kimse parayı kolay kazanmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…