- 15 Ekim 2016
- 22.711
- En iyi cevaplar
- 1
- 130.022
- 598
Birşeyler çalma hastalığı.O ne canim
Tamamda cüzdanı almış cüzdanı kim kasaya koyarki evinde
Ortada duran bir para değil
Neden yaptın diye sordum durumumuz çok kotu ihtiyacım vardı dediAçıklaması ne ? Niye çalmış ?
Bu bir bahane olamaz ki. O zaman her ihtiyacı olan hırsızlık yapsın oh ne güzelNeden yaptın diye sordum durumumuz çok kotu ihtiyacım vardı dedi
Bence deşifre edin herkes bilsin, belki de başkasının canını yakacak gizli kalıncaNeden yaptın diye sordum durumumuz çok kotu ihtiyacım vardı dedi
Kleptomani maddi değeri yüksek olmayan ihtiyacı olmadığı halde calma çalmak istemek hastaligi yani sizi ki hasta falan değil gayet te iki milyar para az buz değil benim bi arkadaşımın arkadaşı kleptomaniydi kızın durumu gayet iyiydi mesela bi kere ablası marketten kutu kola calarken görmüş mesela ona ihtiyacı yok alabilecek parasi var maddi değeri yüksek biseyde değil ama caliyo kleptomani buna denir sizin misafire değilO ne canim
Teşekkür ediyorum bugün öğrendim ki benden önce gittiği bir gezmeden de kadının 250 milyonunu çalmış ben tlfla bildirimde paramın kayboldugunu benimde kayboldu x kişiden şüpheleniyorum dedi
Teşekkür ediyorum bugün öğrendim ki benden önce gittiği bir gezmeden de kadının 250 milyonunu çalmış ben tlfla bildirimde paramın kayboldugunu benimde kayboldu x kişiden şüpheleniyorum dedi
Canım ben de çok denk geldim böylelerine. Marketten hırsızlık yapanı farkettiğimde durdururdum aramak için.. Gayet soğuk kanlı çıkarır verir çaldığını bir de nasıl yüzü tutuyorsa tekrar gelir konuşurdu benimle. Ya da hırsızlığı kameradan sonra görürsek fotosuyla esnafa sorar görürlerse bize haber vermelerini söylerdik.. Ailesinden biri gelirdi sinirli sinirli sanki biz suçluymuşuz gibi daha ne olduğunu söylemeden ne kadarlık almış derdi.. Hırsızın ailesi de genelde haberi oluyor. Haberi olup da engellemiyorsa demek onlar için hava hoş.Kardesinin yasca kucuk cocugu yakin akrabalardan asirmis baya...herkes biliyormus ama ses cikarmamislar..sonra baska kardesinden bir defa caliyor farkediliyor sonra tuzak kuruyorlar caliyor cocuk....once annesine ablalarina soyleniyor...sonra cocukla...vel hasili...tedavi ettireceklerine sucu ortaya cikarana hesabi kestiler...soguk davranmalar laf sokmalar....hirsizin buyugu kucugu olmaz...
Sizin durumunuz da uzuleceginiz birsey yok.hemen iliskinizi kesin onlarla...sahsiyetsizler....o.zaman borc istesinler...calmak nedir yaaaa
Çalma hastalığı ama arkadaşlarda açıkladı sadece maddi değeri olmayan ihtiyaç amaçlı olmayan şeyleri çalarlarmış. Ufak tefek eşya vs gibi yaniO ne canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?