• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evime gelmeli mi??

aman dıkkat et o zaman cunku cok duyudm böyleyok odaısna domuz yagı surenler falan o yuzden bol boldua okuyup korunun muska falan tasıyın ne olur olmaz ne demek sızın yatak odanıza gırmelerı falan sen yıne bı bak yatagına yastıgına carsafına akla gelmıcek yerlere.zorla gece gece gunahını aldırıyo:)

bu domuz yagı ile ilgili bi olayı bugun nenem anlattı allah korusun hertur insan var herseyi yapabilecekk:18::18::18::18:

kimsenın gunahını almak ıstemem ama bu devırde cok buyu yapılıyo esınle aranı bozmak kötu olman ıcın kıskandıkları ıcın yuvanda huzur kalmaması ıcın ve bı cok sey ıcın bunun ıcınde evıne gleıp gıtmesı sana bı sey yedırmesı ıcırmesı yanı yakınınd aolması gerekırçevıne gırıp bı yere bısıler surebılır buyu yapabılır yuvnaın bozulması huzurunun olmaması ıcın o kısının zıhnıyetını bılemem belkı pısman olmusutur ıkıncı bı sansı hak edıyodur ıyı nıyetlıdır belkı sızın aılevı durumunuzu kıskanıdıyor esınle aranı bozmak ıcın büyü yapmak ıcın de yakınlasıyor olabılır orasını sen bılıceksın yıne de kımsneın gunahını almak ıstemem ortlaık cok karısık oldugu ıcın böyle bı yorum yapıyorum allahım korusun kotu nıyetlılerden herkesıı...

Kimsenin günahını almak istemem diyorsunuz ama bal gibi de almışsınız!

Nedir bu cahillik bende buna şaşıp şaşıp kalıyorum...

Bu kadar meziyetli(!) insanlar...nasıl oluyorda bir berbat kişiden kutulma becerisine sahip olamıyor?

.

aynı kişiden mi bahsediyoruz acaba benim anlattığım kişide aynen böyle evi bildiğin leş kendisi bile pisim demişti benim evime ziyarete gelirkende bu şahsiyet bimden birtane çerez alıp gelmiş cimrilikten ölecekti kendisi sağolsun kışın bile incecik bir ceketle gelirdi iş yerine para biriktiriyordu yana yana eviem geldiğinde de evimde ki eşyaları kırar giderdi hala aklıma geldikçe deli oluyorum evimde ki eşyamı kırmıştıda gık bile diyememiştim :(

ayy bak eşyaları kırmak dedinde arkadaşım bir gün bunlar yine bendeler çocuğuda geldi mutfağa anasının yanına benim mikrodalga çocuğun ulaşabileceği bir yerde çocuk yaptı etti butona bastı kapağı açtı buraya kadar çocuğu uyarmak yok sonra çocuk içindeki ızgarayı aldı yere koydu yine uyarı yok bi güzel o koca poposuyla ızgaranın üstüne çıktı ve ızgaranın ayakları yerde dümdüz içim gitti ayy yapma bak kırdın dedim ve anne olacak o kadın çocuğuna kızmadı bile hatta ban kötü kötü baktı dilime öyle bir geldiki diyecektim seninki gibi 90 liralık mikrodalga değil bu 400 kağıt bayıldım diyecektim de demedim ama Allah büyük işte bir hafta sonra biz onlara gittik ve çocuk cam kül tablasını vura vura kırdı annesi öyle sinirlendiki çocuğu bi güzel dövdü 5 liralık kül tablası için çocuğu dövdü ee kendi malıya yukarıda Allah var hiç vurma falan demedim:/

hanımlar belki inamazsınız ama bu insanla görüşmeye başladık eşimde bende kötü kötü rüyalar kabuslar görmeye başladık nezaman ben tartıştım ilişkimizi tam kestik dedik rüyalar bitti şimdi tekrar kabuslarla boğuşacam valla :((

haklısınız gerçekten tam ilişkimi kestim dedim ama yine ortaya çıktılar piyangodan çıkar gibi bazen kendimi umutsuz ev kadınları dizisindeki yasemin gibi hissediyorum onunda başının belası emel var bende de aynısından :( of of

Valla hiiiççç taviz vermedim, eşim olmaz dedi arkadaşlar ayıp olur dedi, ben bilmiuor muyum sonunun nereye gideceğini..1 seneye kalmadan hem eşim hem arkadaşlarım hem de eşimin iş arkadaşları bana hak verdiler.Ömrümü yıpratır bu insanlar yahu..Kesinlikle kestirip atın kardeş deyin arkadaş deyin ne tavsiyesi derseniz deyin çok çektim çünkü böyle abuk-sabuk insanlardan, yaşım da ilerledikçe kaldıramıyorum artık herşey cahillikteymiş o zaman iyi çekmişim..Ama yeter yoramam kendimi yıpratamam boş yere.

Bu kadar meziyetli(!) insanlar...nasıl oluyorda bir berbat kişiden kutulma becerisine sahip olamıyor?

.

tanımadıgımım ıcın gunahını almak ıstemem sne daha ıyı tanıyorsun dıorum zaten..cahıllık kelımesını kabul etmıyorum dogru duzugn okursanız ne demek ıstedıgımı analrsınız..olabılır böyle cok seyler yapılıyor onu yıne en ıyı sen tnaırısn dıorum.kesın yapmıstır mı dıorum ..kusura bakmayında sız nıye ustunuze alınıyorsunuzz???? cumlelerımı dogru okuyun sonra cahıllın kım olduguna karar verın dogru duzgun okumadan hoop cahıllıkmıss.hangı cumlemde kesın yapmıstır demısmısmıy böyle seyler cok donuyor ortlaık karısık dıkkatlı ol demek olaya farklı bı acıdan bakmak farklı kesın buyu yapmısıt rdıyıp gunahını almak farklı..cumlelerımı yalan yanlıs okuyarak kımın cahıl oldugunu gösterdıgınız ıcın de tesekkur ederım...sakın cvp verıp 2. bı cahıllıge de gırısmeyın cunku cvp vermıcem sızee.

.

:53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53: kızlar bence şikayet edilenlerden biri olsa gerek yok sa durduk yere ne bu saldırı???????? kimse kendini meziyetli görmüyor canım. aksine saf ve enayi dedik kendimize. nsl yetiştirilmişiz diye bile kızdık. neyi kıskandın sende???:60:

ayy bak eşyaları kırmak dedinde arkadaşım bir gün bunlar yine bendeler çocuğuda geldi mutfağa anasının yanına benim mikrodalga çocuğun ulaşabileceği bir yerde çocuk yaptı etti butona bastı kapağı açtı buraya kadar çocuğu uyarmak yok sonra çocuk içindeki ızgarayı aldı yere koydu yine uyarı yok bi güzel o koca poposuyla ızgaranın üstüne çıktı ve ızgaranın ayakları yerde dümdüz içim gitti ayy yapma bak kırdın dedim ve anne olacak o kadın çocuğuna kızmadı bile hatta ban kötü kötü baktı dilime öyle bir geldiki diyecektim seninki gibi 90 liralık mikrodalga değil bu 400 kağıt bayıldım diyecektim de demedim ama Allah büyük işte bir hafta sonra biz onlara gittik ve çocuk cam kül tablasını vura vura kırdı annesi öyle sinirlendiki çocuğu bi güzel dövdü 5 liralık kül tablası için çocuğu dövdü ee kendi malıya yukarıda Allah var hiç vurma falan demedim:/

bu hanımcıkta canım kendinin 1000 tl lik koltuk takımını hergün överdi bana sonra benim koltuk takımıma laf soktu çok basit adi falan filan dedi bozulmuştum evlerine gittiğimde yeminle koltuk heryerime battı :) çocuğu yoktu ben çocuk yapamam ay ıy bakamam falan derdi çocuk düşünüyorum desem kesin nisbet olsun diye çocuk yapar :)

hanımlar belki inamazsınız ama bu insanla görüşmeye başladık eşimde bende kötü kötü rüyalar kabuslar görmeye başladık nezaman ben tartıştım ilişkimizi tam kestik dedik rüyalar bitti şimdi tekrar kabuslarla boğuşacam valla :((

arayıp ya da yuzyuze oldugunuzda sızınle gorusmek ıstemıyorum dıyemıceksenız msj cekıp yasanılanları unutamıyorum yasıdıgımız tatsızlıklar aklıma gelıyor ve ben uzun sure de unutacagımı snmıyorum o yuzden bı sure gorusmeyleım cunku gorustugumuzde tekrar kırıcı olacagımızı dusunuyorum aradan bıraz zaman gecsın ben kendımı hazır hıssettıgımzde yasanılanalrı tam oalrak unuttugumda sızı evıme davet ederım dıye bı msj cekıbılırsın belkı bıraz olsun kafanı dınlersınn

tanımadıgımım ıcın gunahını almak ıstemem sne daha ıyı tanıyorsun dıorum zaten..cahıllık kelımesını kabul etmıyorum dogru duzugn okursanız ne demek ıstedıgımı analrsınız..olabılır böyle cok seyler yapılıyor onu yıne en ıyı sen tnaırısn dıorum.kesın yapmıstır mı dıorum ..kusura bakmayında sız nıye ustunuze alınıyorsunuzz???? cumlelerımı dogru okuyun sonra cahıllın kım olduguna karar verın dogru duzgun okumadan hoop cahıllıkmıss.hangı cumlemde kesın yapmıstır demısmısmıy böyle seyler cok donuyor ortlaık karısık dıkkatlı ol demek olaya farklı bı acıdan bakmak farklı kesın buyu yapmısıt rdıyıp gunahını almak farklı..cumlelerımı yalan yanlıs okuyarak kımın cahıl oldugunu gösterdıgınız ıcın de tesekkur ederım...sakın cvp verıp 2. bı cahıllıge de gırısmeyın cunku cvp vermıcem sızee.

arkadaş başkalarının yatak odalarına dalıyorki üstüne alındu mulattecim. boşverr:60: alın işte tek benim başıma gelir yok sanal da bile gezio iişte böle tipler:52:

arayıp ya da yuzyuze oldugunuzda sızınle gorusmek ıstemıyorum dıyemıceksenız msj cekıp yasanılanları unutamıyorum yasıdıgımız tatsızlıklar aklıma gelıyor ve ben uzun sure de unutacagımı snmıyorum o yuzden bı sure gorusmeyleım cunku gorustugumuzde tekrar kırıcı olacagımızı dusunuyorum aradan bıraz zaman gecsın ben kendımı hazır hıssettıgımzde yasanılanalrı tam oalrak unuttugumda sızı evıme davet ederım dıye bı msj cekıbılırsın belkı bıraz olsun kafanı dınlersınn

en son canım ben ona hakaret ettim inanın ne geldiyse ağzıma mesajla yolladım ama arsız mı dersiniz yüzsüz mü dersiniz anlamıyor barışmak mi istiyor ama bana öyle geliyor ki arkadaşsız kaldı yine benim canımı okuyacak :(((

.

Ben de bu tür şeylere hep sizin gibi yaklaşırdım..Ta ki..........ablam yaşayana dek..Hiç ihtimal vermedim ama bire bir yaşadı ben de yaşadım tabi..Hüngür hüngür ağlayarak 'Bir insan bir insana nasıl bunu yapar?' diyerek..Yanlış anlamayın ama başına gelmeyen bilemiyor..Ablam kendi evine girmek istememişti ne zaman kocası gelse 'Neden geldin yine?' diyordu..Düşünsenize bir insan eşine neden der böyle birşey? Mantıklı mı sizce? Adam nereye gidecek evi tabiki..
Bu konuyu hiç konuşmak istemiyorum hani arkadaşın açtığı konu farklı, şu an yazdığım şeyler başka bir boyutu belki..Ama yorumunuzu görünce yaşadıklarımızı yazmadan edemedim..İnşaallah böyle şeyleri yaşamaz kimse.Bu zamanda çok zor güven kazanmak ve güvenmek..

arkadaş başkalarının yatak odalarına dalıyorki üstüne alındu mulattecim. boşverr:60: alın işte tek benim başıma gelir yok sanal da bile gezio iişte böle tipler:52:

içimden gecenlerı okudun sankii canım..bişi demek ıstemedım bu kadar fevrı olması zaten acaba kendısı de yapıyor mu da ustune alıyo dedırıyoo..ben cumlelerımı seerek özenle yazdım bı de kesın yapmıstıır bıle demedım oyle demıs olsam tama fevrı davranmasını normal karsılıcam ama kendını bu sekılde tavrıyla zaten en buyuk cahıllıgı yapıp cehaletını gösterdıı coktaa tıınn:)

anladım ki hanımlar birçok arkadaşımız böyle insanlardan dertli bencede evime sokmamalıyım zaten büyü falan dediniz çok korktum yapar mı yapar dicem ama parasına kıyamaz çok cimrdir !!!

bu hanımcıkta canım kendinin 1000 tl lik koltuk takımını hergün överdi bana sonra benim koltuk takımıma laf soktu çok basit adi falan filan dedi bozulmuştum evlerine gittiğimde yeminle koltuk heryerime battı :) çocuğu yoktu ben çocuk yapamam ay ıy bakamam falan derdi çocuk düşünüyorum desem kesin nisbet olsun diye çocuk yapar :)

Şu mobilya sevdalılarınıda halen anlamış değilim. bir gün eltimin evine gittik mazide tabi bu. koltuklar halılar sandalyeler herşey beyaz, inanın o an dakikalar geçmedi. hatta kayınvalideme bile söyledim erken kalkalım diye oda rahatsız hissetmişti kendini zaten. sarayada gitsem yada altın koltuğa oturtsalar illede evim evim evim.:32::32:

en son canım ben ona hakaret ettim inanın ne geldiyse ağzıma mesajla yolladım ama arsız mı dersiniz yüzsüz mü dersiniz anlamıyor barışmak mi istiyor ama bana öyle geliyor ki arkadaşsız kaldı yine benim canımı okuyacak :(((

canım bu kadar korkucka ne var kı esının aılesı degıl kayınvalıden degıl gorumcen degıl..kapını kapatırsın almazsın.bıraz cesaretlı ol bence sen yumsak huylu bırısın o yuzden kıramıosun.sen bneım söyledıgım msjı cek eger yuzyuze söyleyemıyorsan söylesne bıle tahmınımce sneı ıkna etmeye calısıcak sne en ıyısı msj cek ve onun cvbına cvp vermee:) eşin bu duruma ne dıyor peki?

içimden gecenlerı okudun sankii canım..bişi demek ıstemedım bu kadar fevrı olması zaten acaba kendısı de yapıyor mu da ustune alıyo dedırıyoo..ben cumlelerımı seerek özenle yazdım bı de kesın yapmıstıır bıle demedım oyle demıs olsam tama fevrı davranmasını normal karsılıcam ama kendını bu sekılde tavrıyla zaten en buyuk cahıllıgı yapıp cehaletını gösterdıı coktaa tıınn:)

Yapmayın ama yazmayın bence böyle şeyler..Okuyun geçin yorum yazmayın tartışmaya girmeye gerek yok ki herkes fikrini yazıyor..O inanmaz ben inanırım..Herkes saygı duymalı fikirlere..Bir de her yoruma cevap yazınca konudan çıkıyoruz.:54:

Back
X