• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evime gelmeli mi??

sende sağol hayatım ne demek geçen sene bütün bir kışımı bu insanlarla geçirdim kışta çok hayallerimiz vardı yazda onların terasında mangal yapacaktık,çay içecektik ikinci yaz gelecek ne çaya davet var ne çorbaya:))) evinde mutsuz olan insanlar dışarıda hep mutluluk rolü yaparlar,ayy bizde eşimle hiç sevmeyiz böyle bel altı muhabbetleri,argo fıkraları,kurlar hiç bize göre değil ben eşimin yanına bile çok sokularak oturmam misafirimiz varken ayıp SORMAYIN BİZDE TATİL PLANI YAPIYORDUK ALLAHTAN YÜZLERİNİ ÇABUK GÖRDÜK :)

ay bu ne yaaaaa yine sülüklükkkk. Allah Allah hayır ya mecburmusun sinirlerini boza boza. kes at. müsait diilim de gelsede kapıyı açma canım kardeşim

papatya bu kadın sene vıne cagırsana bı guzel ıfadesını alırısn bayılıyorum senın yazısmalrına:) ya da gelcekelrınde bızlerı de cagırsın yorgunun söyleyemedıklerını bız söyleyelımm:)allahım dusman basına bıle vermesın şakası bıle kötü dogru duzgun eş dost komsu akraba versin herkese..

bide kardeşim çocuğu olan insan çocuğunun başkasının evine zarar vermesini engelliyecek. mecburmu millet senin bebenin döktüğü vişnesuyunu silmeye. eşyasını kırdırtmaya. olur çocuk yapar ama ana seslenmiyorsaaaa işte anla ki ana kıskançlıktan kuduruyo salmış çocuğu

kesinlikle katılıyorum ev dediğin yerin düzeni olur. bunuda aklı başında kadın yapar. Allahım yaaaa biz acaba aynı insanlardan mı bahsediyoruzzzzz. Allhım aynı kalıp gibi ne yaaaa buuu. övünme desende bu tiplerde. cahil insanla uğraşmak gerçekten çok zor ben kocalarınada acıyorum bu tiplerin ama adamlarda benzemiş oluo tencere kapak bence çekecek derleriymiş adamların

canım bu kavgaya gelio olmasın. bunlar bide laf söz pek sever uydurup kavgaya gelioda olabilir. eğer bana şunu demişsin falan diye uydurup çingeneliğe geliosa. bu ne terbiyesizliik de evinden at walla. kocasına da yazıklar olsun sizi beyefendi bilirdim birde böle çingene gibi kadın lafı peşinden mi geldiniz de.

papatyac valla kavgaya geliyorsa yandım zaten beni ikiye katlayan bir cüsse var beni silindir gibi ezer :) ama neler olduğunu size en kısa zamanda anlatacam bakalım nelere olacak :(((

hanımlar dışarda acayip bir yağmur var belki YARIN İSTANBULDA HERYERİ SU BASARDA GELEMEZLER BİZİM BURALARIN ALT YAPISI ZATEN KÖTÜ :) bu bir mesaj olabilir mi sizce RABBİM BEREKET YAĞDIRIYORDUR İNŞLLH BU VESİLEYLE GELMEZLER :)

bak arkadaşım eğer illada geleceklerse sakın çay falan demleme hiçbir ikramda bulunma buda kalkın gidin demek olur sohbet falanda açmayın sakın karşılarkende sarılma ciddi bir şekilde elini sık:)) tövbe tövbe yaşasın kötülük

daha mantıklı:) sen en ıyısı son kez cagırda kurtul cnaım yoksa böyle ıcın ıcını yıcek.sorarsa da sadece sız dersın belkı basbasa gorusmek ıstıcek..ama sen akrabaalrdan bırılerını de cagır evıne kalabalık olun yanı fırsat vermeyın oturdugu yerden kalkmasına da..baktın olmuyor tartısıcak kı sanmıyorum bu kadar gelmek ıstedıgıne göre.dınle bı ne dıcek sonra baktın olmuyor yıne agzına gelenı say kovv:)

ben beceremem evimde ki insanı fırçalamayı ama bir ablam var onu davet etsemde o mu halletse onu :) o tam dillidir valla geldiğine geleceğine pişman eder :)

bak arkadaşım eğer illada geleceklerse sakın çay falan demleme hiçbir ikramda bulunma buda kalkın gidin demek olur sohbet falanda açmayın sakın karşılarkende sarılma ciddi bir şekilde elini sık:)) tövbe tövbe yaşasın kötülük

canım kalkın gııdn lafındna anlayan bırı olsa bu akdar seye ragmen gelcme dıye tutturmaz bence:) yorgun arkdsım eger anakrada yasıyorsanız ınan sen bu kadını bana yönlendır sana yenı arkds buldum de sana gelmekten sen kurtulursun ben de onu dogduguna pişman ederımm:)sen gönder bana tanıstır bneımle arkdsı yokmus ya sana arkds buldum dee:) ama calısıyorum bakk hafta sonu kabul edebılırım:)

zaten bugün pasta börek yapmıştım akşam gelince sonra güzelce kocamın önüne koydum yedi bende eşime dedim misafirlere bişey kalamdı aaa diye :D eşimde anladı sanırım üstelemedi belkide yarın eşim el koyar bu işe :)))

papatya bu kadın sene vıne cagırsana bı guzel ıfadesını alırısn bayılıyorum senın yazısmalrına:) ya da gelcekelrınde bızlerı de cagırsın yorgunun söyleyemedıklerını bız söyleyelımm:)allahım dusman basına bıle vermesın şakası bıle kötü dogru duzgun eş dost komsu akraba versin herkese..

ah ah canım kardeşim sorma. bende seslenemem saygısızlık etmeyim, aman yanlış anladım, hadi olsun, bu sefer affet, sırıt papatya sırıt misafir onlar hi hi. AMAAAAAA sonra ben alttan aldıkça tepeme çıkınca bu kıskanç, cahil tipler alırım ayağımın altına. walla bitanesini 7 ay çektim. yalancılıkta vardı üstüne sinside. kocasına bi konuda kızacakmış benim adımı vermiş bide. kocada bana trip atıo soramıorum adama. sonra ben anlıycak gibi olucam laf açılcak diye korkup gülerek ben böle dedim dedi. ayyyyyy 1 hafta kendime gelemedim konuyu söylesem boğarsınız kadını. hem görüşmek istemiyorumi evine adım bile atmamışım, kaçıyorum yokkkkk bide alavere dalaveresi. çatladım artık delircektim. eve çııııııııııııııııııııın zil bi geldi ben resmen dayak atmadığım kaldı. bi de baskın çıkmaya çalıştı çingene ama mümkünmü ben hergün dolmuşum o şu an için. az kalsın dövecektim elimden zor kurtuldu. sonra da beni saf yerine koyan cadı saygıyla konuşuo bana kalabalık ortamlarda. aaaaa dedim taktik buymuş bu çingenlere:15:

sende sağol hayatım ne demek geçen sene bütün bir kışımı bu insanlarla geçirdim kışta çok hayallerimiz vardı yazda onların terasında mangal yapacaktık,çay içecektik ikinci yaz gelecek ne çaya davet var ne çorbaya:))) evinde mutsuz olan insanlar dışarıda hep mutluluk rolü yaparlar,ayy bizde eşimle hiç sevmeyiz böyle bel altı muhabbetleri,argo fıkraları,kurlar hiç bize göre değil ben eşimin yanına bile çok sokularak oturmam misafirimiz varken ayıp SORMAYIN BİZDE TATİL PLANI YAPIYORDUK ALLAHTAN YÜZLERİNİ ÇABUK GÖRDÜK :)

işte buna pes diyorum:))) bizimkide tutturmuştu villa kiralayıp tatile gidelim diye hemde çok uğraştı ne eşim ne ben hiç birşey demedik eşim bu yaz tatile çıkmayacağız dedi.sonra ben orada köle gibi sabah kalk kahvaltı hazırla,yemek yap,temizlik yap,onun çocuğunun pisliğini temizle çıldırık ol sıcakta:)) bir vaziyette tatil yapacaktım.bide utanmadan ne diyordu karpuz peynir yeriz sıcakta ne olacakki diyordu bende dedim benim eşim karpuz peyniri öğlen bile yemez dedim çok bozulmuştu:)))

canım kalkın gııdn lafındna anlayan bırı olsa bu akdar seye ragmen gelcme dıye tutturmaz bence:) yorgun arkdsım eger anakrada yasıyorsanız ınan sen bu kadını bana yönlendır sana yenı arkds buldum de sana gelmekten sen kurtulursun ben de onu dogduguna pişman ederımm:)sen gönder bana tanıstır bneımle arkdsı yokmus ya sana arkds buldum dee:) ama calısıyorum bakk hafta sonu kabul edebılırım:)

merak etme mulatte canım o da çalışıyor bende çalışıyorum bunlar akşamcı takımından seni akşamları rahatsız ederler ankarada ailesi ankaraya gelirse sana yönlendirecem sonra bana beddua etme ama :)

merak etme mulatte canım o da çalışıyor bende çalışıyorum bunlar akşamcı takımından seni akşamları rahatsız ederler ankarada ailesi ankaraya gelirse sana yönlendirecem sonra bana beddua etme ama :)
ben bızzat kendım bıldırcem ona sana bu yaptıklarını sen yonlendır canım bne kendı evım dıye burda dayalı doseli gunluk bı ev kıralarım oraya cagırırım bı daha geldıgınde de emın ol bulamaz benı o eve gıder:)

işte buna pes diyorum:))) bizimkide tutturmuştu villa kiralayıp tatile gidelim diye hemde çok uğraştı ne eşim ne ben hiç birşey demedik eşim bu yaz tatile çıkmayacağız dedi.sonra ben orada köle gibi sabah kalk kahvaltı hazırla,yemek yap,temizlik yap,onun çocuğunun pisliğini temizle çıldırık ol sıcakta:)) bir vaziyette tatil yapacaktım.bide utanmadan ne diyordu karpuz peynir yeriz sıcakta ne olacakki diyordu bende dedim benim eşim karpuz peyniri öğlen bile yemez dedim çok bozulmuştu:)))

hah ha valla desem inanmazsın o da öyle söylemişti 500 tl ile tatile gider geliriz demişti şok olmuştum :)

ay bende anlamıorum bu tatile yandakçı arayanları. ya gitsene kardeşim çocuğunla kocanla tatile. kafa dengi diiliz, kanki diiliz. adamların dostu yok ne arkadaşı. anca bizim gibi safkozları gözlerine kestirip aynen deiğin gibi ben hizmetçiliklerini, ahçılıklarını, kocamda para kasaları olacak. offfff walla canım sigara çekti bırakmıştım olsa yakıcaktım nerdeyse..

hasta ruhlu diyorum böylesine nedir anlamadım işimden bile etti yüklü miktarda paralar talep ettiler vermedik kötü olduk yeni yeni bişeyleri unutmuşken size geliyoruz diyorlar nasıl insanlar anlamadık :(

hastalık bahanesini kullan..belimi incittim temizlik yaparken o yüzden paso yatar vaziyetteyim.. başka bi zaman ben düzlelince size haber ederim diyver gitsin.. seni işinden eden biri ne yüzle gelecekmiş..ben asla kabul etmem..aslında hiç bahaneye başvurma direkt söyle..görüşmek istemiyorum seninle de.. çünkü sen bahane buldukça o başka zaman yine gelmek isteyecektir..ben birine direkt söyledim öyle barışmak için çabaladı ama en son telefonlarını açmadım..şimdi görüşmüyoruz..açıkça söyle bence yapışmış baksana rahat vermeyecek gibi görünüyo..

hah ha valla desem inanmazsın o da öyle söylemişti 500 tl ile tatile gider geliriz demişti şok olmuştum :)

aynen aynen günlük 50 lira diye kuş beyniyle hesap yapıp gelmiş bize ama sonra bizimkiler Wow'a gittiler şekerim oradada bütün tatillerini açık büfenin orada geçirmişler kadın sürekli yemek yemiş,adamda sınırsız yerli içki:)))

hastalık bahanesini kullan..belimi incittim temizlik yaparken o yüzden paso yatar vaziyetteyim.. başka bi zaman ben düzlelince size haber ederim diyver gitsin.. seni işinden eden biri ne yüzle gelecekmiş..ben asla kabul etmem..aslında hiç bahaneye başvurma direkt söyle..görüşmek istemiyorum seninle de.. çünkü sen bahane buldukça o başka zaman yine gelmek isteyecektir..ben birine direkt söyledim öyle barışmak için çabaladı ama en son telefonlarını açmadım..şimdi görüşmüyoruz..açıkça söyle bence yapışmış baksana rahat vermeyecek gibi görünüyo..

resmen yüzüne dedim istemiyorum senin arkadaşlığı falan dedim nerdeeee ben insanlık yaptım dedi yani kendi barışmak istediği için insnalık yaptı artık bende patladım hakaret bile ettim ama böylesine ilk defa denk geldim gerçekten nasıl insandır anlamdım :((

ben bızzat kendım bıldırcem ona sana bu yaptıklarını sen yonlendır canım bne kendı evım dıye burda dayalı doseli gunluk bı ev kıralarım oraya cagırırım bı daha geldıgınde de emın ol bulamaz benı o eve gıder:)

aslında var ya örgütlenceksin burdan. tanıştırcaksın bu kadınla topluca kadını rahatsız edip durcaz her akşam. ben buzdolabını kurcalarken biriniz yatak odasına dalacaksınız. diğeriniz çocuğun eline kırılcak, dökülecek şeyler:1: kadın çatlıycak uzak durmaya çlışacak. aynı illerde olsak yaprdım ben şahsen. sırayla hepimizinkini bu yolla organize şekilde:60::60::60::60::60:

Back
X