Evime habersiz giren kaynana!

Kadının yanında hep anahtar var zaten. Kendi evi ve bizim evi toplamış bir anahtarlıkta..

Pilav dediğim koskoca Özbek pilavı ve 1 saat süren meşakkatli pilav
nasıl bir saat sürüyor ya ? etli havuçlu pilav işte ?
soğanla eti soteleyin suyunu çekince sebzesini koyun soteleyin atın pirinçleri içine şöyle bir çevirin üstünü tamamlayacak kadar su ekleyin yemin ederim maksimum yarım saat

nasıl bir saat sürüyor ya ? etli havuçlu pilav işte ?
soganla eti soteleyin suyunu çekince sebzesini koyun atın pirinçleri içine üstünü geçeçek kadar su ekleyin yemin ederim maksimum yarım saat
Onun yaptığı ve benim izlediğim tam 1 saatti. En son pirinci atarken bile yüksek yapıp delikler açıp gelip gidip kontrol ediyor

Anahtar içerden takılı vaziyette çıkmam lazım öyleyse. Dışarıdan da açmazlar.
Tabii ki. Hatta beraber ciktiginiz zaman yapın bu (hatayı) , dönüşte kapıda kalin biraz,çilingir falan arasın. Daha gerçekçi olsun :) şimdi "annen eve girdi,yatak odamıza da girmiştir kesin" tartışmasından sonra numara gibi gelebilir çünkü sizin 'aaa bugün de kapıda kaldım,kilit degistridim' demeniz. Birakin,süreci o yönetsin:)

O süreçte yanımdayken anahtardan bir tane de bizde bulunsun nolur nolmaz derse ne diycem acaba

Ben safim cidden diyemiyorum eve girmen hoş değil vs. O kadar çok demek istiyorum ki ama
Saf değilsiniz duygusal olarak güçlü değilsiniz. Kaygılarınızda var. Bunları söylemek sizi kötü yapmaz. İlk zamanlar bende susardım susarak çözüm olmuyor malesef. Olay anında rahatsızlığınızı söyleyin yoksa haksız duruma düşersiniz. Bizimkiler alt katta onların evinde oturuyorz. Eşim kilidi değiştirdi benim anahtarda yoktur onlarda. Bazen bi durum olduğunda ben veririm derim anne anahtar sende kalsın bişey lazım olursa alırsın ama ben derim ama benim kontrolümdedir. He çok laf soktu mu evet. Bozuldular mı evet. Gururlarından çat kapı bile gelmezler ama yapıcak birşey yok. Eşim deseydi ki verelim yedek kalsın ikimizde var gerek yokki derdim ya da diyelim ki verdi izinsiz girilmemesi gerektğini söylerdim. He diyelim ki girdi o anahtarı alırdım kendi anahtarımı kaybettim anne seninkini ver diye. Eşin diretirsede yaptığını söylersin. Sakin ve net ifadelerle bağırıp çağırıp değil.

Eşimi kastettiniz şimdi farkettim ama eşim de kesin der o an veya sonrasında anneme de çoğaltıp verelim diye
siz eşinizden korkuyor musunuz?
sanki öyle gibi
insan eşine ben evimin anahtarının bizden başka kimsede olmasını istemiyorum diyemeyecekse...
o evin misafiri gibisiniz sanki enteresan
sizin dışınızda herkes söz sahibi

yaşınız kaç?

doğru yorum bence.eşden çekiniyor tek laf söyleyemiyor acısını da kaynanadan çıkarıyor.

eşiniz vermış anahtarı gidin ondan hesap sorun.kaynanayı gömmeyeceğiz k.k da bilesiniz.kaynana konudaki haklı olan tek kişi
Anneci diyor adama ya, bu nasıl anneci? Anneci adam da görmemiş konu sahibi. Adam anneci olsa anasını baş köşeye oturtur, o sarmayı da karısına yaptırır, sarmaya katır kutur diye burun kıvıran da kaynana olurdu.

doğru yorum bence.eşden çekiniyor tek laf söyleyemiyor acısını da kaynanadan çıkarıyor.
Konu sahibi uzun vadelide düşünemiyor...
bir ömür niyetiyle insan evlenir , ömür boyu ona sus bunu içine at diye diye bir noktada olmayacak yerde bir patlar kendisini haklıyken haksız duruma da düşürür,
birde eşiyle konuşamıyor , bu adam nişanlıykende böyledir sevgiliykende bir günde değişmemiştir , kalıbımı basarım evlenince değişir düzelir diye evleniyorlar sonra kendileri o evlilikte kurmalı oyuncak gibi oluyorlar...

çok basit ya ben bu durumdan hoşlanmıyorum diyecek nokta

Alakası yok. Getirdiği sarma da sarma olsa manasında dedim. Küçük saklama kabına 10 tane sert sarma nolcakti
Ayy yazık sana ya kendini prenses sanan ama kocasına gıkını çıkaramayan tipleme seni ilerde umarım bebeğime bakmıyor diye konu açmazsın bu laflarını burada tüm kadınlar hatırlatıcak zira bu kadın bir iyilik yapmamalı laflara bak laflara canına kasteden kardeşine bu kadar kin duymamıştın ya da seni tınlamayan annene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…