Evime habersiz giren kaynana!

ay o mu
insanın gücü kime yeterse tabii
sırf adı kaynana diye
iyiki oğlum yok

Eşimi kastettiniz şimdi farkettim ama eşim de kesin der o an veya sonrasında anneme de çoğaltıp verelim diye
E o zaman sorun kaynanan değil ki, sorun eşin. Önce bunu bilmelisin.
Evin hanımı sensin, bu kadar kolay mı sözünü ezmek???
Öncelik anne değil mi ama. Özellikle bizim türk erkekleri genelde böyle maalesef..
Ama şu cumlenizden görünüyor ki siz de öyle düşünüyorsunuz. Esin annesinin öncelikli olduğunu, böyle yapmasının normal olduğunu düşünüp kaynananiza bilenmissiniz
Oysa hiç normal değil, benim bildiğim evliliklerde iki kişi de aynı fikirde değilse o şey yapılmaz.
Esin o an 'cogaltalim,anneme de veririz' derse 'hayir ya, ben çok rahatsız oldum geçen ben yokken eve girmesinden zaten. İstemiyorum' dersiniz. Sizin sözünüzün üzerine hala veriyorsa da kaynanaya bilenmek yerine 'ben kim ile evlendim de kimi baba yapıyorum' diye kendinize kızmaya başlayabilirsiniz

Aaa bu o üye mi

Bizde alt üstlüyüz ben işteyken kızımın kıyafetleri almak için girer buna ses etmem
Normal
Daginik oldugumu biliyo alıştı artık
Tartı için de iniyormuş kilo alınca diyete başlıyor
Valla evimi bi temizleyip giderse göbek atardım baş üstüne öperim nerdeeeee

8 yıldır alt üstlüyüz
kavgalarımız oldu didiştigimiz oldu güldük eğlendik çok şey yaşadık
Şimdi Allaha çok şükür iyiyiz öyle geçinip gidiyoruz
Millet bana sasiriyor anlamıyorum
Nasıl geçiniyorsun diyor
Bişey yapmıyoruz arkadaş

Kadın kötü bir şey yapmamış ki sarmayı bırakıp çıkmış üstüne sizi arayıp haber vermiş. Benim evimin anahtarı da annemde abimde vardır. Birgün ben dışarıdayken yengeme birşey lazım olmuş girip almış eve gelince hakkını helal et şunu aldım dedi helal olsun dedim geçtim. Kaç kere kapıda kaldık yada eşim ben işteyken eve gelmiş anahtarını yanında taşıma huyu olmadığı için gidip annemlerden yedek anahtarı alır. Şimdi tatile gideceğiz abime dönüşte biz gelmeden kombiyi aç diyeceğim.

Kv denizin evinize vakitli vakitsiz gelip gitme durumu yoksa, evinize gelince dişi köşeyi karıştırmıyorsa anahtarın orada olmasının bir zararı olmaz diye düşünüyorum

kayınvalideniz evde yokken sürekli girip çıkıp karıştıran biri mi? bundan önce bir vukuatı var mı?
düşünüp yemek yapmış oraya kadar gelince de bırakmış çıkmış yememiş evinizi kadıncağız. haklı bulamadım sizi. eşinizin anne kuzusu olması eşinizle çözülecek bir sorun. düşünüp yemek yapan insanın yemeği de arkasından böyle kötülenmez ayıp. yol yordam öğrenin biraz.

Neden eşimle aram açılır korkusunu sadece siz yaşıyorsunuz? anneme anahtar verirsem eşimle aram açılır diye korkmuyor bu adamlar değil mi? Kaybetme, kırma korkusu olan sadece sizseniz evliliğiniz bu düzende ilerleyecek, boşuna kayınvalidenize sarmayın. Asıl sorunu görmezden gelmek bi yere kadar mümkün, sonrasında ne olacak?

Benimki önce sadece kendisi girerdi sonra bi gün annelerden erken döndüm görümcem kızkardeşi üçü benim salonda yakaladım ne yapacaklarını bilemediler müze gibi geziyorlardı herhalde maalesef bu durum eşlerimizin ilk önce ailesi evlendiği kadınla olduğunu anlamamısından ben o gün tartışsaydım biz çıktıkta ne yaptık saygısız kötü olacaktım hiç bulaşmadım utanç içinde indiler zaten sonrada anahtarı aldım daha sonrada üst katından ev alıp taşındım zaten benim eşim sessiz karşı çıkamıyordu ama sizinki sözünü geçirebiliyorsa bu tarz durumları doğru bulmuyoruz habersiz gelme diye uyarsın

Ayy ne fena kaynanan var. Hemen haddini bildir. Ne münasebet sarma getirmiş. Hemde evine girmiş. Aynı terbiyesizliği şimdi sende yap. Ama koca tencere sarma sar. Git gizlice evine koy. Tövbe yarabbim yaaa. Bende sandım ki yatak odani falan kurcaladi. Neyse ben yıllarca kadın külübunde kalmaya karar verdim. İlerde gelinlerim abuk subuk konular açarsa burdan haberim olur çiğ olduysa az sıcak su koyup kısık ateşte yarım saat daha pisirseymis. En kötü buzluğa atardı eşin sen gelince pişirirdin. Gerçekten bazı şeyleri aklım almıyor. Herşeyde böyle kötülük ararsan ömür boyu mutlu olamazsın. Etrafını da mutsuz edersin

Her hafta bir kayinvalide konusu açıyorsunuz, buraya yazmaktansa eşinize söyleyin, kvnize söyleyin, anahtarı alın, aramadan gelmeyin diyin

Eşim verdi annesine. Değiştirsem bile yine çoğaltıp verir eşim.
Evliliğimin ilk yıllarında bizimde anahtarımız vardı. O kadar hırs yapmıştım ki bir yolunu bulup aldım ama zararı bana dokundu. Kilometrelerce yoldan geri döndük ocakta bir şey unuttuğumuzu zannedip. Bizimkinin mecbur kalmadıkça girip çıkma huyu yoktur ama hakkını yemek istemem. Şimdi kendim verdim anahtarı

bence o anahtarı geri alın. eşinize de söyleyin çoğaltıp tekrar vermesin.

Bence anahtarın diğer tarafta olmasında sorun yok bizde verdik hatta eşim değil ben verdim anahtarı unutursak falan diye ama kaynanam biz varken ya da yokken evime o şekilde giremez girmez kendiside girmedi bu zamana kadar kapıya gelip çalmışlığı var bazen keyfi bile açmadığım oluyor müsait değilsem gider yani anahtarı üzerine alıp gelmez bile hakkını yiyemiycem teşebbüste bile bulunmadı kadın bazen birşeyleri açık unutunca vs işe yarıyor ama durum veya servis vs geleceği zaman evde biri olması gerekiyor arayıp hemen söylüyorum sağolsun o zaman gidiyor

Napmış kadın yahu bi tencere bırakıp çıkmış. Siz kaynananızı sevmediğiniz için kusur arıyorsunuz yoksa pişiremediği sarmayı da alakasız bi şekilde burda anlatmazdınız. Kaynananızın kabahatini ikiye katlamaya çalışıyorsunuz sanırım. Ama olabilir yemek tam pişmemiş olabilir bu bi insanlık kusuru değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…