Evime habersiz giren kaynana!

Kadin hamile olduğumu biliyor ve canın bir şey çekerse söyle yapayım diyor ama en çok sevdiğim pilavı bile yapmayıp katır kutur sarma yapıp getiriyor bir de habersiz içeri gidip.
Yuh artık!!
Kadın sizi düşünüp sarma getirmiş tamam içeri girmesi yanlış ama siz birde diyorsunuz ki en sevdiğim pilavı yapmayıp katır kütür sarma yapıp getirmiş diyorsunuz. Cidden sizin gibilere yazıklar olsun ya ne değişik insanlar var. Böyle gelinlere de böyle kayınvalideler denk geliyor.

Evle alakalı bir durum olur diye eşim anahtarı bıraktığında bende mantıklı bulmuştum. Keşke benim kv de sadece kendisi girip çıksaydı bişey almaya bırakmaya. Konu sahibi olayı büyütmüş. Tencere ile geri dönüp tekrar gelmekle uğraşmamak adına bırakmış çıkmış gizlememiş ber vermiş. Art niyet görmedim. Benimki ne niye eve birilerini sokuyorsun dediğimizde ee merak ediyorlar mış bende gösterdim ne var diyor. Ben de benim mutfağı görseler nolur oturma grubumu görseler nolur. Çok istiyorlarsa deseydin gelinim şu saatte işten geliyor o zaman gelin deseydin. Bir bardak çayımı içerler görüp giderlerdi bana sorman gerekirdi dedim.

sadece sarmasına malzeme bizden kilosuna 50 tl alıyorlar burada.konu sahibi çok şanslı haberi yok ayol
Tabiki de çok şanslı. Hamile olduğu için canın ne çekerse yapayım diyormuş, ah nerede bizde duysak şöyle sözler
Ama konu sahibi hanımefendi diyor ki en çok sevdiği pilavı yapmayıp katır kutur sarma getirmiş ona laf ediyor Çok sinirlendimmm

Ne olcak az pişmişse eline sağlık deyin geçin.Eve hırsız girmedi ya eşinizin annesi.

Valla ben eşime ailesi tarafından alınan evde oturuyorum. Haliyle anahtar da vardı hepsinde almayı hiç düşünmedim hatta kayınvalidemler uzak diye ben aynı şehirde yaşayan görümceme de vermeyi teklif ettim. Hayatın ne getireceği belli değil acil durumlarda vs. lazım olabileceğini düşünüyorum. Arkadaşlar aklı başında hiçbir insan gelipte durup dururken kimsenin evini açıp girmez. Sorun anahtarda değil insanlarda. Konu sahibi siz de o kadar abartmışsınız ki. Tek bir olaydan bu kadar nefret kusulmaz. Başka durumları var mı ? Daha önce aynısını yaptı mı mesela ? Bahanelerle mi giriyor evinize. Eğer öyleyse haklısınız ama hayırsa size bunu anneniz yapsa ne yapardınız, aynı şeyi hisseder miydiniz bakış açısını tavsiye eder, bebeğinize de sevgiyi, sakinliği şimdiden aşılamanızı öneririm.

Ilk zamanlar vermiş ki biz taşınmadan önce eve gidip temizlik yapar diye. Sonrasında ise kaldı, dedi ki lazım olur. Dışarıda falan kalırsak annemden isteriz dedi...
Madem niyeti biricik anneciğine evinin anahtarını vermek değil,madem masum. Bir gün anahtar içerdeyken çek kapıyı, unut (!) . Çilingir çağırin, göbek değişiyor. Bakalım o anahtarı kaynanaya verecek mi,vermeyecek mi ..
Vermeyi teklif etmezse ne ala, ama verirse kocanda demektir tüm suç. En azından suçluyu başka yerde aramazsın.

Kadin hamile olduğumu biliyor ve canın bir şey çekerse söyle yapayım diyor ama en çok sevdiğim pilavı bile yapmayıp katır kutur sarma yapıp getiriyor bir de habersiz içeri gidip.
Vah vah ...pilav yapmak 20 dakika sürmez siz yapın..Keşke "bir daha yapma" deseydiniz kadına o da size"zıkkım yiyin" deseydi iyi kv olurdu ...

Anahtar olsa bile sizi arayıp kızım geldim evde yoktun ne yapayım bırakayammı gerimi götüreyim diye sorması gerekiyor. Belki acele çıkıp ortada don bıraktınız. Ne bileyim prezervatif bile olabilir yani mahrem alandır ev girilmez. Siz neden kaynanıza demediniz ki ? Anne bilgim olmadan eve girmen hoş değil yinede teşekkür ederiz deseydin o anlardı.

Siz kaynana görmemişsiniz, cidden. Şimdi kadının bir şekilde ayağını kesersiniz o kolay iş, yarın çocuğuma bakmadı diye söylenmeyin de.. Kadın kötü niyetli değil belli, anaç biri. En çok ona güvenecek ondan yardım isteyeceksiniz ilerde. Yapmayınca yine kötü olacak. Çünkü adı kaynana.

Sarması katır kutur olmasaydı sesiniz çıkmayacaktı yani ? Nasıl bir konu bu ?

Ben öyle yapicam zaten kapıyı çekip anahtarı unuttun diycemm ama bu kez de diycek ki annemi arasaydin hemen gelselerdi diyecek. 15 dk mesafedeler çünkü kahretsin

Ben safim cidden diyemiyorum eve girmen hoş değil vs. O kadar çok demek istiyorum ki ama

keşke böyle kaynanam olsaydı dedim ağzımın suları akarak valla
Diri sarmanın çaresi bulunur, az sarımsaklı domates sosu ile kaynatırsın yarım saat. Böyle kıl çöp mevzulardan yüzgöz olursan ilerde birşey demeye yan yana gelmeye yüzün olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…