evimi terk etmek zorunda kaldım..

bir-teselli-ver

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2018
50
35
3
eşim annesini evimize yerleştirmek için 25 gün boyunca psikolojik baskı uyguladı ve nihayetinde istemeyerek evimi çocuklarımla birlikte terk etmek zorunda kaldım.. kayınvalidem 5. evliliğini bitirmek üzere boşanma davası açmış eşine.. yılbaşı gecesi bize geldi ve eşimle birlikte konuşmaya başladı.. benim fikrimi dahi sormadan çocuklarıma ait olan odayı annesine özel oda yapacağını bizimle birlikte yaşayacağını konuştular.. annesinin kendisine ait evi var kiraya verdi ve kira geliri ile de sigortasını başlattı.. yaklaşık 4 yıllık evliyim ve evliliğim süresince ne benim nede çocuklarımın varlığını umursamayıp yok sayan kayınvalidem ile birlikte yaşamak zorunda mıyım sizce? hasta yada bakıma muhtaç bir insan değil.. kendine ait evi var.. ve eşime tam anlamıyla annelik etmemiş biri.. bu saydıklarım bir tarafa dursun.. eşimin beni annesi ile birlikte yaşamaya zorlaması doğru bir davranış mıdır acaba? sonuçta evi var kadının ve dediğim gibi bakıma muhtaç hasta yada çok yaşlı biri değil..

Siz haklısınız tabiki. Eğer imkanınız varsa anne ogulu basbasa birakin ne halleri varsa gorsunler

Siz haklısınız tabiki. Eğer imkanınız varsa anne ogulu basbasa birakin ne halleri varsa gorsunler

esim

tuhaf olan durum ben eşimi sokaktan aldım.. yani aile ortamındaki yetismemis biri ancak ne hikmetse evlendikten sonra ailesi kıymete bindi.. öyle ki eşimin gözü şuan çocuklarını bile görmüyor..
Öyle olur zaten
Racon o
Evlendi mi kıymetlendi anasının oğluşu
Anasının sevgi ve saygısına aç kocanızında sonradan gelen ilgiyle k.çı kalktı

kayınvalidem beni bahane etme diyerek kendini aklamaya çalışıyor ancak kendiside biliyorki bu evlilikte yaşanan sorunların başrolünde hep kendisi var.. çocuklarım için üzülüyorum sadece..

şuan annemlerde kalıyorum.. dün eşim aradı ve geleceksen gel kimse sana git demedi dedi.. oysaki 2 defa sözlü olarak beni evden kovdu küfürlü bir şekilde hatta ilk kovmasına annesi de şahit oldu.. ben buna rağmen evimi terk etmedim ancak 24 ocakta "benim çamaşırlarımı yıkama yemeğimi yapma bu evden taşınacağım evin şerhini de kaldır diyerek tehditvari konuşması sabrımı taşıran son damla oldu ve evden sadece kıyafetlerimizi alıp çıktım..

Iyi madem otursunlar ana ogul
Madem rizan yok tabiki oturmak zorunda degilsin
Beraber oturanlarda pisman zaten
En iyisi kabul edip dert sahibi olmamali
birlikte oturulacak bir insan değil kesinlikle.. bekar genç kız gibi hareketleri var.. ilgilenmem gereken iki küçük çocuğum var ve oğlum zature bronşit rahatsızlığı geçiriyor iyi bakılması gerekiyor moral bozukluğu olunca çocuklarla ilgilenemiyorum

Ben sesimi cikarmasaydim kayinvalidem de 37 yillik kocasini bosayacakti sanki benim evlenmemi beklermis gibi. Zorunda degilsin tabi eli ayagi tutuyosa tavrini netlestir gerekirse kv belli et istemedigini. Vay arkadas ne meraklilar huzur bozmaya sanki kendileri kv gormediler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…