- 14 Şubat 2018
- 50
- 35
- 3
- Konu Sahibi bir-teselli-ver
-
Siz haklısınız tabiki. Eğer imkanınız varsa anne ogulu basbasa birakin ne halleri varsa gorsunler
Siz haklısınız tabiki. Eğer imkanınız varsa anne ogulu basbasa birakin ne halleri varsa gorsunler
Siz çok haklısınız kadın zaten normal bir tip olsa 5. Evliliği bitiyor olmazdı. Felaket tellalığı gibi olmasın ama siz daha çok konu açar gibi duruyorsunuz...
Bu adamlar madem annesinden kopamayacak ne demeye evleniyorlar ?
esimZorunda değilsin tabi ki ama sana sormadan bu kararı aldılarsa tek çözümün ayrılık gibi.
Mahkemece haklı olduğunu düşünüyorum da işte bi yuva yıkılacak bencil bir kaynana ve anneci oğlu yüzünden..
Zorunda değilsin tabi ki ama sana sormadan bu kararı aldılarsa tek çözümün ayrılık gibi.
Mahkemece haklı olduğunu düşünüyorum da işte bi yuva yıkılacak bencil bir kaynana ve anneci oğlu yüzünden..
Öyle olur zatentuhaf olan durum ben eşimi sokaktan aldım.. yani aile ortamındaki yetismemis biri ancak ne hikmetse evlendikten sonra ailesi kıymete bindi.. öyle ki eşimin gözü şuan çocuklarını bile görmüyor..
birlikte oturulacak bir insan değil kesinlikle.. bekar genç kız gibi hareketleri var.. ilgilenmem gereken iki küçük çocuğum var ve oğlum zature bronşit rahatsızlığı geçiriyor iyi bakılması gerekiyor moral bozukluğu olunca çocuklarla ilgilenemiyorumIyi madem otursunlar ana ogul
Madem rizan yok tabiki oturmak zorunda degilsin
Beraber oturanlarda pisman zaten
En iyisi kabul edip dert sahibi olmamali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?