- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.812
- 798
- Konu Sahibi bir-teselli-ver
-
Canim hepsi ole hepsi :) kor olmus badem gozlu olmus.. kel olmus sirma sacli olmus hesabituhaf olan durum ben eşimi sokaktan aldım.. yani aile ortamındaki yetismemis biri ancak ne hikmetse evlendikten sonra ailesi kıymete bindi.. öyle ki eşimin gözü şuan çocuklarını bile görmüyor..
Hadi insallah tez vakitteKadın evlenmekten çocuk bakmaya fırsat bulamamış
Adam korktu heralde anası 6,7,8 devam edecek diye
Ama bence Gelsede kocaya gitmeden durmaz senin kv
Haklısınız. Size sormadan böyle birşey yapılmamalıydı. Sorulsa bile hayır deme hakkınız vardı.tuhaf olan durum ben eşimi sokaktan aldım.. yani aile ortamındaki yetismemis biri ancak ne hikmetse evlendikten sonra ailesi kıymete bindi.. öyle ki eşimin gözü şuan çocuklarını bile görmüyor..
Eziklik psikolojisituhaf olan durum ben eşimi sokaktan aldım.. yani aile ortamındaki yetismemis biri ancak ne hikmetse evlendikten sonra ailesi kıymete bindi.. öyle ki eşimin gözü şuan çocuklarını bile görmüyor..
emsal karar vardı yanlış hatirlamiyorsam. kv ile ayni evde yaşamaya zorlanmak tazminat sebebi diye okumuştum. bi araştır
Bu durum maalesef böyle. Önce bağları olmayan insanlar nasıl oluyorsa sonradan birbirine bağlanıveriyor.tuhaf olan durum ben eşimi sokaktan aldım.. yani aile ortamındaki yetismemis biri ancak ne hikmetse evlendikten sonra ailesi kıymete bindi.. öyle ki eşimin gözü şuan çocuklarını bile görmüyor..
Bir avukatla görüşmeden dava açma arkadaşım. Bir süre sessizliğe bürün istersen. Bakarsın kafasına dank eder, pişman olur, yoluna sokar. Yok hala evlilik sorumluluklarını unutup bildiğini unutuyorsa haklarını sonuna kadar alacak şekilde davanı aç. Kayınvalidene ayrı, kocana ayrı hem de...
kızım 21 aylık, oğlum 3.5 yaşında..Kaç çocuğun var Allah yardımcı olsun sen haklısın geri durma ınsaAllah aılende destek olur sana
Bu durum maalesef böyle. Önce bağları olmayan insanlar nasıl oluyorsa sonradan birbirine bağlanıveriyor.
Sende onlara maddi manevi tazminat davası aç huzur verme o evde.
Siz çok haklısınız kadın zaten normal bir tip olsa 5. Evliliği bitiyor olmazdı. Felaket tellalığı gibi olmasın ama siz daha çok konu açar gibi duruyorsunuz...
Bu adamlar madem annesinden kopamayacak ne demeye evleniyorlar ?
eşimi 16 yaşındayken tanıdım 33 yasinda evlendim.. oradakilerin 17 yıl boyunca sürekli olarak karşıma çıktı ilgisi hoşuma gidiyor olsa bile asla ümit verici bir söz yada harekette bulunmadim kendisine.. bir insan olduğu için yaklaşım göstermiyordum.. bir gün yine içmiş annemlerin ziline basıp rahatsızlık veriyor polisi aradım polis geldiğinde kaçtı.. ablasının facesini buldum ve eşimi şikayet ettim kardeşinize sahip çıkın diyerek.. ablası da bana kardeşim seni çok seviyor evlenin kesinlikle içki içmeyecek diyerek söz verdi.. aynı sözü anneside verdi hatta evini eşyalarını alacağız diye de ekleme yaptılar.. verilen söze inanıp güvendim ve evlenmeyi kabul ederek ilk hatamı yaptım.. inanın bu hatanın haricinde eşime karşı hiç bir kusurum olmadı.. 6 ay nişanlı kaldık.. kendisi bekar evinde yaşıyordu ev tuttuk vr ceyizimde bulunan bütün ev eşyalarımı o eve yerleştirip evlenene kadar faydalanmasına imkan tanıdım.. evlendikten bir gün sonra nikahta takılan tüm takılarımı benim fikrimi sormadan bozdurup bankaya koydu.. 2 aylık evliyken bel fıtığı olmuştum gereken ilgiyi göstermedi.. ve verilen içki içmeyecek sözü tutulmadı.. evet içki içtiğinde şiddet uygulayan bir insan değil ama ben içki içmeyecek sözüne aldanarak bu evliliğe ikna edildim.. 2 çocuğum oldu eşimin ailesinin çocuklarımın üzerinde zerre kadar emeği sevgisi olmamıştır..Bizim oralarda bi laf vardır
“Biti kanlandı.” Derler.
Siz kocanızı sokaktan almışsınız , o da biraz durumu iyi olunca sizi gözden çıkarmış.
Bi süre sessiz kalın , kaynana geçimsiz biri sanırım. Oğluyla da geçinemez. Eşiniz pişman olur .
eşimi 16 yaşındayken tanıdım 33 yasinda evlendim.. oradakilerin 17 yıl boyunca sürekli olarak karşıma çıktı ilgisi hoşuma gidiyor olsa bile asla ümit verici bir söz yada harekette bulunmadim kendisine.. bir insan olduğu için yaklaşım göstermiyordum.. bir gün yine içmiş annemlerin ziline basıp rahatsızlık veriyor polisi aradım polis geldiğinde kaçtı.. ablasının facesini buldum ve eşimi şikayet ettim kardeşinize sahip çıkın diyerek.. ablası da bana kardeşim seni çok seviyor evlenin kesinlikle içki içmeyecek diyerek söz verdi.. aynı sözü anneside verdi hatta evini eşyalarını alacağız diye de ekleme yaptılar.. verilen söze inanıp güvendim ve evlenmeyi kabul ederek ilk hatamı yaptım.. inanın bu hatanın haricinde eşime karşı hiç bir kusurum olmadı.. 6 ay nişanlı kaldık.. kendisi bekar evinde yaşıyordu ev tuttuk vr ceyizimde bulunan bütün ev eşyalarımı o eve yerleştirip evlenene kadar faydalanmasına imkan tanıdım.. evlendikten bir gün sonra nikahta takılan tüm takılarımı benim fikrimi sormadan bozdurup bankaya koydu.. 2 aylık evliyken bel fıtığı olmuştum gereken ilgiyi göstermedi.. ve verilen içki içmeyecek sözü tutulmadı.. evet içki içtiğinde şiddet uygulayan bir insan değil ama ben içki içmeyecek sözüne aldanarak bu evliliğe ikna edildim.. 2 çocuğum oldu eşimin ailesinin çocuklarımın üzerinde zerre kadar emeği sevgisi olmamıştır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?