- 28 Nisan 2017
- 450
- 612
- 33
- 27
- Konu Sahibi bir-teselli-ver
-
eşime soruyorum benden bir şikayetin varmı diye cevap veremiyor çünkü bu evlilikte asla bencillik etmedim yalan konuşmadım onu zor durumda bırakacak davranışlarda bulunmadım.. vicdanım çok rahat.. inanın evliliğim süresince hiç birlikte bir yere gidip beraber vakit geçirmedik.. ne çocuklarım için ne de kendim için birşey aldırıp da kendisini masrafa sokmadım.. eşimin bana verdiği tek şey haftada 150 yada 200 tl bir para var ve ben bu paranın 2 katını kendim kazanabilirim hatta sırtımı aileme dayayıp kral gibi yaşayabilirim..evliliğim süresince 3 defa evden çıkıp annemlere geldim ilkinde boşanma davası açmıştım oğlum 6 aylık tı.. tekrar söz verdi birçok şey değişecek boşanmayalım diyerek yine inandım ve davayı geri çektim.. bunun dışında tartışmalarımız hep ockiye dayalıyđı.. zamanla ickisinede laf söylemeyip sessiz kalmayı tercih ettim.. herşey yolunda gibi görünüyordu ki şimdi de annesi çıktı sorun olarak.. ailem oldukca varlıklı ve her kararımda destek olacaklarını söylüyorlar.. eşimin bana verdiği değeri anladım ve kendisinden soğudum artık.. bu evliliğe sırf çocuklarım aile ortamında büyüsün diyerek katlanabilirim ancak..
Tabi ki değilsin. Çok da doğru yapmışsın. Ana oğul yaşasınlar bakalım.eşim annesini evimize yerleştirmek için 25 gün boyunca psikolojik baskı uyguladı ve nihayetinde istemeyerek evimi çocuklarımla birlikte terk etmek zorunda kaldım.. kayınvalidem 5. evliliğini bitirmek üzere boşanma davası açmış eşine.. yılbaşı gecesi bize geldi ve eşimle birlikte konuşmaya başladı.. benim fikrimi dahi sormadan çocuklarıma ait olan odayı annesine özel oda yapacağını bizimle birlikte yaşayacağını konuştular.. annesinin kendisine ait evi var kiraya verdi ve kira geliri ile de sigortasını başlattı.. yaklaşık 4 yıllık evliyim ve evliliğim süresince ne benim nede çocuklarımın varlığını umursamayıp yok sayan kayınvalidem ile birlikte yaşamak zorunda mıyım sizce? hasta yada bakıma muhtaç bir insan değil.. kendine ait evi var.. ve eşime tam anlamıyla annelik etmemiş biri.. bu saydıklarım bir tarafa dursun.. eşimin beni annesi ile birlikte yaşamaya zorlaması doğru bir davranış mıdır acaba? sonuçta evi var kadının ve dediğim gibi bakıma muhtaç hasta yada çok yaşlı biri değil..
Çocukların aile ortamında büyüsün diyerek katlanma bence çünkü anneyle mutlu büyümek kötü aile ortamında büyümekten daha önemlievliliğim süresince 3 defa evden çıkıp annemlere geldim ilkinde boşanma davası açmıştım oğlum 6 aylık tı.. tekrar söz verdi birçok şey değişecek boşanmayalım diyerek yine inandım ve davayı geri çektim.. bunun dışında tartışmalarımız hep ockiye dayalıyđı.. zamanla ickisinede laf söylemeyip sessiz kalmayı tercih ettim.. herşey yolunda gibi görünüyordu ki şimdi de annesi çıktı sorun olarak.. ailem oldukca varlıklı ve her kararımda destek olacaklarını söylüyorlar.. eşimin bana verdiği değeri anladım ve kendisinden soğudum artık.. bu evliliğe sırf çocuklarım aile ortamında büyüsün diyerek katlanabilirim ancak..
Bunlartuhaf olan durum ben eşimi sokaktan aldım.. yani aile ortamındaki yetismemis biri ancak ne hikmetse evlendikten sonra ailesi kıymete bindi.. öyle ki eşimin gözü şuan çocuklarını bile görmüyor..
eşim annesini evimize yerleştirmek için 25 gün boyunca psikolojik baskı uyguladı ve nihayetinde istemeyerek evimi çocuklarımla birlikte terk etmek zorunda kaldım.. kayınvalidem 5. evliliğini bitirmek üzere boşanma davası açmış eşine.. yılbaşı gecesi bize geldi ve eşimle birlikte konuşmaya başladı.. benim fikrimi dahi sormadan çocuklarıma ait olan odayı annesine özel oda yapacağını bizimle birlikte yaşayacağını konuştular.. annesinin kendisine ait evi var kiraya verdi ve kira geliri ile de sigortasını başlattı.. yaklaşık 4 yıllık evliyim ve evliliğim süresince ne benim nede çocuklarımın varlığını umursamayıp yok sayan kayınvalidem ile birlikte yaşamak zorunda mıyım sizce? hasta yada bakıma muhtaç bir insan değil.. kendine ait evi var.. ve eşime tam anlamıyla annelik etmemiş biri.. bu saydıklarım bir tarafa dursun.. eşimin beni annesi ile birlikte yaşamaya zorlaması doğru bir davranış mıdır acaba? sonuçta evi var kadının ve dediğim gibi bakıma muhtaç hasta yada çok yaşlı biri değil..
3. evliliğinden 2 oğlu var biri 14 yaşındayken intihar etmiş.. eşimin 3 kız kardeşi var öz olarak kiz kardeşinin birini 6 aylıkken 40000 tl karşılığı bir aileye satmış ben bunları evliliğimin 8. ayında öğrendim. .5 evliliğinden başka çocuğu yokmu kvnin tek eşinmi. bırak anasıyla mutlu mutlu yaşasınlar. verdiği sözü tutmayan ayyaş, şimdi olmasa bile ilerde şiddette uygular. ailen arkandaymış bu defa dönme
çok teşekkür ederim..Çocuklarınız tabi ki en güzel ortamda büyüsün ama bu bazen anne babanın ayrılmasıyla oluyor. Size ayrılın veya ayrılmayın diyemeyiz ancak oldukça sıkıntılı şeyler yaşatmış eşiniz size ve belli ki akıllanmamış. İçki de varmış zaten. Aileniz de arkanızdaysa şanslısınız, bir çok kadın bu desteği alamıyor. Katlanamadığınız bir evlilik sizi mutsuz eder, haliyle anne mutsuz olunca çocuklar da mutsuz büyüyor genelde. Hakkınızda hayırlısı olsun.
dediğim gibi bakıma muhtaç yada hasta veya yaşlı bir insan değil.. hatta görümcem annesine bir ilan göstererek git orada çalış diye teklifte bulunmuş.. öz kızı böyle bir teklifte bulunurken brndrn bütün ev düzenimin bozulması bekleniyor..Ben sesimi cikarmasaydim kayinvalidem de 37 yillik kocasini bosayacakti sanki benim evlenmemi beklermis gibi. Zorunda degilsin tabi eli ayagi tutuyosa tavrini netlestir gerekirse kv belli et istemedigini. Vay arkadas ne meraklilar huzur bozmaya sanki kendileri kv gormediler.
Sözünün eri olmayan insandan hayır bekleme. Bak evirir çevirirsin uzatırsın, katlanırsın. Varacağı nokta bellidir ama... Olan yıllarına olur. Evlilik iki kişi. Kayınvalide resmen seni diskalifiye etmiş. Evinde, hanende söz hakkın yoksa durma kardeşim o evde. Kadın dediğin gibi hasta, muhtaç olsa eyvallah da değil.
Peki neden diğer çocuklarında yaşamak istemiyor da size geliyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?