Evimi terk ettim

hasibemm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2017
39
15
3
merhaba arkadaslar ben bir ay önce, bayramin ikinci günü evimi terk ettim. 5 aylik evliyim ve kayinvalidemle ayni evde kaliyordum. benim bir dügün kasedim var ve benden gizleniyor sürekli.. tahminen taki merasimi de cekildigi icin. 5 aydir istiyorum esimden esim ablasinda oldugunu ondan almam gerektigini söylüyor.( dügü organizasyonuyla ilgilendigi icin ondaymis) bende bayram günü getirmesini söyledim görümceme kendisi getirmedi ve üstelik zaten yasadin gördün ne yapacaksin bakip dedi. sonra gitti gidince ben kayinvalideme söyledim neden benim dügün kasetim bana verilmiyor ne sakliyorsunuz benden dedim böyle yaparsaniz burnuma kötü kokular gelir dedim. kayinvalidem normalde cok iyi biri hic sorunumuz olmamistir ama ben öyle deyince birden bire o iyi olan insan bana bagirdi ne sorun ariyosun sende vermiosa vermiodur iste napicaksin bakip dedi azarladi beni sonra bende sinirlendim bagirdim kavga ettik. sonra görümcemi aradi kaynanam bu gelin bana hirsiz diyo bagriyo getirin su kaseti dedi. sonra görümcem geldi üzerime yürüdü kaseti kirdi parcaladi el kaldirmaya calisti kaynanam tuttu bardak firlatti bana gelmedi ama kirildi düsünce bana kötü laflar söyledi ve evden kovdu bende daha fazla dayanamayip evi terk ettim. bu sirada esim calisiyordu is yerindeydi hic biseyden haberi yokdu. ben sinir krizi gecirerek evden ciktim kendi annemi aradim ve geldiler beni aldilar. simdi 1 aydir annemin evindeyim esim ne aradi nede sordu bu güne kadar. üstelik her yerden engelledi, ben aradim acmadi. evi terk etmemden 3 gün sonra yine ayni ablasi görümcem mesaj atti gel ceyizini esyalarini topla kocan haber yolladi malum tasiniyolar diye (tam tasinma arifesindeydik) yani esimin beni evde istemedigini söyledi bende o evden tek bir esya istemedigimi söyledim. bu sirada tam tasinma zamaninda oldu bu olaylar tam tasinacakdik o hafta. sonra esyalarimi yeni eve yerlestirmemis yollamis kamyon la annemin evine. biz israrla kabul etmedik esyalari eri gönderttik yolladiklari kisilerle simdide bosanacagim diyormus her yerde. biz hic görüsüp konusamadik yanasmadi cünkü ama birilerile haber yollamistim bundan sonra ayri ev isdedigimi yoksa olmayacagini. ben gururumu ciynedim aradim ama acmadi. ve hayati cok guzel devam ediyomus gibi süs veriyormus resimler felan paylasiyormus. yuva kolay kurulmuyo sonucta.. simdi sizce ne yapmaliyim? bir aydir cok caresizim

Eşinle başka problemin var mıydı bir kaset meselesi nasıl bu kadar büyüdü ve yaşlar kaç?
hayir baska hic bir problemimiz olmadi cok iyi gecinioduk aksine. oyuzden bukadar buyumesi benide üzüyo bu olayin.ben 20 yasindayim. ama esim olgun degil 22 yasinda ve ailesine cok duskun onlar yapmadik evden kovmadil demis onlara inanmis ve onlara bagli bi insan hep kendi ayaklri üstünde duramiyacagini saniyo cünkü anne kuzusu kisaca

Ya adam için bahane olmuş bu. Seni hiç sevmemiş ki. Dinlememiş bile baksana. Ne ara, ne sor, yoluna bak sende. Bi de peşinden mi koşacaksın allah aşkına? Kaynana, koca, görümce. Bermuda şeytan üçgeni gibi. Hepsi birbirinden tehlikeli

Kasetii neden israrla sakladilar esinle hic konusmadiniz mi
esim isin icindemi bilmiyorum kaseti odami saklyiordu benden yoksa ondandami saklaniyodu iste bilmiorum. tek bildigim takilan paralari bana baya az diye söylemisler aslinda fazla takilmis

Yaşlarınızın küçük olduğu belli oluyor maalesef ne diyeyim ki eşin sana sormayacak kadar anne kuzusuymuş o adamla hayat geçmez sen ailenle kalmaya devam et bence..

esim isin icindemi bilmiyorum kaseti odami saklyiordu benden yoksa ondandami saklaniyodu iste bilmiorum. tek bildigim takilan paralari bana baya az diye söylemisler aslinda fazla takilmis
Bu kadar israrla sakladiklarina gore var bisey benim bildigim dugunden hemen sonra izlenir beraber bunlar saklamis dugun yaptiginiz yere sor kopyasi falan varsa al

Bu kadar israrla sakladiklarina gore var bisey benim bildigim dugunden hemen sonra izlenir beraber bunlar saklamis dugun yaptiginiz yere sor kopyasi falan varsa al
aldim zaten baktim oyuzden biliyorum sakladillari seyi. takiyla dügün masraflari karsilanacakdi kalan paraylada evimizi döseyecekdik malum kaynanamin evi oldugu icin esyalar epey eskiydi. bana dedilerki tam masraflari giderdi takilan para ama kasete bakinca gördümki baya para kalmis aslinda.. simdi yapdiklarininn yanlis oldugunu bildikleri icin ve parayi caldiklari icin yüzleri yok gelmeye konusmaya ama bu para konusunu esim biliormu bilmiorum galiba biliyor ve ailesine hirsiz denilmesini laf olmasin diye beni aramadi ve benden vaz gecmeyi tercih etti

Düğün cd sini şuanda bile gidip düğün salonu yada çeken fotodan talep edebilirsiniz madem size verilmiyor o hissiyata kapıldığınız da hiç kavga etmeden gidip temin edebilirdiniz neyse gerçek ortaya çıkardı ayrıca bu kadarkısa süreb bir evlilikte ve böyle bir nedenle iş boşanmaya geliyorsa ne koca kocadır ne de o evlilik evlilitir yuva kurulmamış. Şimdi ki büyükler zaten tam yıkıcı oluyorlar sanıyorlarki başkası gelse daha iyi olacak
Allah yardımcınız olsun benden size bir tavsiye sakın aramayın

Bence eşine mesaj at bilsin ailesinim ne haltlar karistirdigini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…