hayir baska hic bir problemimiz olmadi cok iyi gecinioduk aksine. oyuzden bukadar buyumesi benide üzüyo bu olayin.ben 20 yasindayim. ama esim olgun degil 22 yasinda ve ailesine cok duskun onlar yapmadik evden kovmadil demis onlara inanmis ve onlara bagli bi insan hep kendi ayaklri üstünde duramiyacagini saniyo cünkü anne kuzusu kisacaEşinle başka problemin var mıydı bir kaset meselesi nasıl bu kadar büyüdü ve yaşlar kaç?
esim isin icindemi bilmiyorum kaseti odami saklyiordu benden yoksa ondandami saklaniyodu iste bilmiorum. tek bildigim takilan paralari bana baya az diye söylemisler aslinda fazla takilmisKasetii neden israrla sakladilar esinle hic konusmadiniz mi
Yaşlarınızın küçük olduğu belli oluyor maalesefhayir baska hic bir problemimiz olmadi cok iyi gecinioduk aksine. oyuzden bukadar buyumesi benide üzüyo bu olayin.ben 20 yasindayim. ama esim olgun degil 22 yasinda ve ailesine cok duskun onlar yapmadik evden kovmadil demis onlara inanmis ve onlara bagli bi insan hep kendi ayaklri üstünde duramiyacagini saniyo cünkü anne kuzusu kisaca
Bu kadar israrla sakladiklarina gore var bisey benim bildigim dugunden hemen sonra izlenir beraber bunlar saklamis dugun yaptiginiz yere sor kopyasi falan varsa alesim isin icindemi bilmiyorum kaseti odami saklyiordu benden yoksa ondandami saklaniyodu iste bilmiorum. tek bildigim takilan paralari bana baya az diye söylemisler aslinda fazla takilmis
aldim zaten baktim oyuzden biliyorum sakladillari seyi. takiyla dügün masraflari karsilanacakdi kalan paraylada evimizi döseyecekdik malum kaynanamin evi oldugu icin esyalar epey eskiydi. bana dedilerki tam masraflari giderdi takilan para ama kasete bakinca gördümki baya para kalmis aslinda.. simdi yapdiklarininn yanlis oldugunu bildikleri icin ve parayi caldiklari icin yüzleri yok gelmeye konusmaya ama bu para konusunu esim biliormu bilmiorum galiba biliyor ve ailesine hirsiz denilmesini laf olmasin diye beni aramadi ve benden vaz gecmeyi tercih ettiBu kadar israrla sakladiklarina gore var bisey benim bildigim dugunden hemen sonra izlenir beraber bunlar saklamis dugun yaptiginiz yere sor kopyasi falan varsa al
Bence eşine mesaj at bilsin ailesinim ne haltlar karistirdiginialdim zaten baktim oyuzden biliyorum sakladillari seyi. takiyla dügün masraflari karsilanacakdi kalan paraylada evimizi döseyecekdik malum kaynanamin evi oldugu icin esyalar epey eskiydi. bana dedilerki tam masraflari giderdi takilan para ama kasete bakinca gördümki baya para kalmis aslinda.. simdi yapdiklarininn yanlis oldugunu bildikleri icin ve parayi caldiklari icin yüzleri yok gelmeye konusmaya ama bu para konusunu esim biliormu bilmiorum galiba biliyor ve ailesine hirsiz denilmesini laf olmasin diye beni aramadi ve benden vaz gecmeyi tercih etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?