Evimi terk ettim

o takıları eşi belki orada burada yiyecekti nasipten çıkmış birkere bende üzülmüştüm birde bize birşey takılmayacağı söylenmişti önceden bizde düğün geldi geçti saf gibi hiç aklımızdan geçmedi sonradan çıktı yani olan olmuş tavır alınabilir ama bu derece bir olaya gerek yoktu bnce

Niye sinir krizi geciriyorsunki?gorumcen sana şiddet meyiletmiş sende meyiletseydin terbiyesizler.
Seninde eşinin de yaşı henüz küçük ve kocaman cahil insanlar yüzünden yuvaniz yikiliyor. Gerçi hoş o yaşta niçin evlenmeniZe izin verdilerki bir de kayınvalide yanina gitmişiniz. Aslında konuşulacak çok seY varda Neyse ..
İyiki çocuk yok ortada zira eşin daha kendi cocuk 22 yaşında.

Beni seviyor diye mi evlendin ?
Kadınlara en çok kurulan tuzak aşk ,aşk tuzağı
bir daha da aşka güvenme olgun oluşuna bak bence

Güzel kardeşim 10 yıllımı doldurdum evliyim şimdiden böyle yapıyorsa boşver gitsin senin gururun herşeyden önemli bir kere taviz verdin öi böyle gider boşver bunla geçmiş olsun de otur annenle babanla.bu adamdan bir şey olmaz.anne sözü dinleyen gaza gelen adamla cok zor inan ben 9 senede düzelttim zorla ama gençliğim bitti cok yıprandım elli kere ayrıldık elli kere bariştik zor oluyor benden sana tavsiye seviyorsa gelirdi.kabullenmesi zor ama kaç kurtar kendini

Ama karısını koruyup kollayamayan adam olmadiktan sonra kadın ne için kimin için susacak ki senin yinede eşin o benim karım demiş yenisini alırım diye söz vermiş..
Ama bu konunun sahibini bildiğimiz enayi yerine koyuyorlar belki kaseti verselerdi kendi gözleriyle görecekti ne sakladıklarını ister sesini çıkarır ister çıkarmazdı ama kaseti vermedikleri gibi birde üzerine yürüyorlar..

Soruyor musun bir de?BOŞAN net.Si..tir et onu hayatindan gor bak nasil pisman oluyor.Umursama seni umursamayani sem de.Akli olsa bastan ayri eve cikardi zaten.Hayat uzun cocuk da yok.Kaybedecek hicbir seyin yok.

Çoluk cocuk evlenmemeli..

Bir kere ailesinin sana bu yaptığı çok yanlış. Senin paranı senden saklamak ne demek ? Ama asıl sorun eşinin seni gözden bu kadar kolay çıkarması. Çok gençsin ve kısa sürmüş en azından sadece bu zararla atlatmışsın. Bu zihniyette bir aile ve eş ileride sana daha çok zarar verirdi. Verilmiş sadakam varmış de geç bence.

Eşyalarını al onlara bırakma zaten takılarının üstüne yatmışlar böyle ac gözlü insanlar oh beleş mal diye senin çeyizini kullanırlar.

22 yaş, bir kadına kocalık etmek ya da kendi evinin sorumluluğunu almak için çok erken bir yaş. Hoş bana sorarsanız 20 yaş da evlilik için küçük.
Haliyle anne baba sözünden çıkamama, dolduruşa gelme, ani karar verme meseleleri çok normal.
Madem boşanacağım fikriniz yoktu evi terk etmeseydiniz keşke.
Bu noktadan sonra karşıdan pozitif bir adım atılmazsa (ki eşiniz dahil kimse buna yanaşmamış) tek başına kurtaramazsınız evliliğinizi. En fazla daha çok yıpranırsınız.

Tam manyak bir aileye dusmussun. Sukur edin babanizin evinde guvendesiniz. Coluk cocuk yok hayatiniza devam edersiniz. Boyle anasinin ablasinin agzina bakan gerizekalidan sana koca olmaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…