o takıları eşi belki orada burada yiyecekti nasipten çıkmış birkere bende üzülmüştüm birde bize birşey takılmayacağı söylenmişti önceden bizde düğün geldi geçti saf gibi hiç aklımızdan geçmedi sonradan çıktı yani olan olmuş tavır alınabilir ama bu derece bir olaya gerek yoktu bnceAma buna sessiz kalınmaz ki canım hak denen bişey bence tam zamanında çıkmış olaylar ilerleyen zamanlarda hamile falan kalıp öyle çıksaydı kavgalar daha kötü olurdu sorumsuz bi koca o zamanda sorumsuz olucaktı ve birde üzerine çocukla ortada kalıcaktı en iyisi şimdi olması hakkında hayırlısı olur inşallah..
Güzel kardeşim 10 yıllımı doldurdum evliyim şimdiden böyle yapıyorsa boşver gitsin senin gururun herşeyden önemli bir kere taviz verdin öi böyle gider boşver bunla geçmiş olsun de otur annenle babanla.bu adamdan bir şey olmaz.anne sözü dinleyen gaza gelen adamla cok zor inan ben 9 senede düzelttim zorla ama gençliğim bitti cok yıprandım elli kere ayrıldık elli kere bariştik zor oluyor benden sana tavsiye seviyorsa gelirdi.kabullenmesi zor ama kaç kurtar kendinimerhaba arkadaslar ben bir ay önce, bayramin ikinci günü evimi terk ettim. 5 aylik evliyim ve kayinvalidemle ayni evde kaliyordum. benim bir dügün kasedim var ve benden gizleniyor sürekli.. tahminen taki merasimi de cekildigi icin. 5 aydir istiyorum esimden esim ablasinda oldugunu ondan almam gerektigini söylüyor.( dügü organizasyonuyla ilgilendigi icin ondaymis) bende bayram günü getirmesini söyledim görümceme kendisi getirmedi ve üstelik zaten yasadin gördün ne yapacaksin bakip dedi. sonra gitti gidince ben kayinvalideme söyledim neden benim dügün kasetim bana verilmiyor ne sakliyorsunuz benden dedim böyle yaparsaniz burnuma kötü kokular gelir dedim. kayinvalidem normalde cok iyi biri hic sorunumuz olmamistir ama ben öyle deyince birden bire o iyi olan insan bana bagirdi ne sorun ariyosun sende vermiosa vermiodur iste napicaksin bakip dedi azarladi beni sonra bende sinirlendim bagirdim kavga ettik. sonra görümcemi aradi kaynanam bu gelin bana hirsiz diyo bagriyo getirin su kaseti dedi. sonra görümcem geldi üzerime yürüdü kaseti kirdi parcaladi el kaldirmaya calisti kaynanam tuttu bardak firlatti bana gelmedi ama kirildi düsünce bana kötü laflar söyledi ve evden kovdu bende daha fazla dayanamayip evi terk ettim. bu sirada esim calisiyordu is yerindeydi hic biseyden haberi yokdu. ben sinir krizi gecirerek evden ciktim kendi annemi aradim ve geldiler beni aldilar. simdi 1 aydir annemin evindeyim esim ne aradi nede sordu bu güne kadar. üstelik her yerden engelledi, ben aradim acmadi. evi terk etmemden 3 gün sonra yine ayni ablasi görümcem mesaj atti gel ceyizini esyalarini topla kocan haber yolladi malum tasiniyolar diye (tam tasinma arifesindeydik) yani esimin beni evde istemedigini söyledi bende o evden tek bir esya istemedigimi söyledim. bu sirada tam tasinma zamaninda oldu bu olaylar tam tasinacakdik o hafta. sonra esyalarimi yeni eve yerlestirmemis yollamis kamyon la annemin evine. biz israrla kabul etmedik esyalari eri gönderttik yolladiklari kisilerle simdide bosanacagim diyormus her yerde. biz hic görüsüp konusamadik yanasmadi cünkü ama birilerile haber yollamistim bundan sonra ayri ev isdedigimi yoksa olmayacagini. ben gururumu ciynedim aradim ama acmadi. ve hayati cok guzel devam ediyomus gibi süs veriyormus resimler felan paylasiyormus. yuva kolay kurulmuyo sonucta.. simdi sizce ne yapmaliyim? bir aydir cok caresizim
Ama karısını koruyup kollayamayan adam olmadiktan sonra kadın ne için kimin için susacak ki senin yinede eşin o benim karım demiş yenisini alırım diye söz vermiş..o takıları eşi belki orada burada yiyecekti nasipten çıkmış birkere bende üzülmüştüm birde bize birşey takılmayacağı söylenmişti önceden bizde düğün geldi geçti saf gibi hiç aklımızdan geçmedi sonradan çıktı yani olan olmuş tavır alınabilir ama bu derece bir olaya gerek yoktu bnce
Çoluk cocuk evlenmemeli..hayir baska hic bir problemimiz olmadi cok iyi gecinioduk aksine. oyuzden bukadar buyumesi benide üzüyo bu olayin.ben 20 yasindayim. ama esim olgun degil 22 yasinda ve ailesine cok duskun onlar yapmadik evden kovmadil demis onlara inanmis ve onlara bagli bi insan hep kendi ayaklri üstünde duramiyacagini saniyo cünkü anne kuzusu kisaca
aldim zaten baktim oyuzden biliyorum sakladillari seyi. takiyla dügün masraflari karsilanacakdi kalan paraylada evimizi döseyecekdik malum kaynanamin evi oldugu icin esyalar epey eskiydi. bana dedilerki tam masraflari giderdi takilan para ama kasete bakinca gördümki baya para kalmis aslinda.. simdi yapdiklarininn yanlis oldugunu bildikleri icin ve parayi caldiklari icin yüzleri yok gelmeye konusmaya ama bu para konusunu esim biliormu bilmiorum galiba biliyor ve ailesine hirsiz denilmesini laf olmasin diye beni aramadi ve benden vaz gecmeyi tercih etti
senin gururun yok mu? bu kadar şey yaşadın.gel konusalim inat etme demek icin cönkü cok inatci ve gururlu birisi
merhaba arkadaslar ben bir ay önce, bayramin ikinci günü evimi terk ettim. 5 aylik evliyim ve kayinvalidemle ayni evde kaliyordum. benim bir dügün kasedim var ve benden gizleniyor sürekli.. tahminen taki merasimi de cekildigi icin. 5 aydir istiyorum esimden esim ablasinda oldugunu ondan almam gerektigini söylüyor.( dügü organizasyonuyla ilgilendigi icin ondaymis) bende bayram günü getirmesini söyledim görümceme kendisi getirmedi ve üstelik zaten yasadin gördün ne yapacaksin bakip dedi. sonra gitti gidince ben kayinvalideme söyledim neden benim dügün kasetim bana verilmiyor ne sakliyorsunuz benden dedim böyle yaparsaniz burnuma kötü kokular gelir dedim. kayinvalidem normalde cok iyi biri hic sorunumuz olmamistir ama ben öyle deyince birden bire o iyi olan insan bana bagirdi ne sorun ariyosun sende vermiosa vermiodur iste napicaksin bakip dedi azarladi beni sonra bende sinirlendim bagirdim kavga ettik. sonra görümcemi aradi kaynanam bu gelin bana hirsiz diyo bagriyo getirin su kaseti dedi. sonra görümcem geldi üzerime yürüdü kaseti kirdi parcaladi el kaldirmaya calisti kaynanam tuttu bardak firlatti bana gelmedi ama kirildi düsünce bana kötü laflar söyledi ve evden kovdu bende daha fazla dayanamayip evi terk ettim. bu sirada esim calisiyordu is yerindeydi hic biseyden haberi yokdu. ben sinir krizi gecirerek evden ciktim kendi annemi aradim ve geldiler beni aldilar. simdi 1 aydir annemin evindeyim esim ne aradi nede sordu bu güne kadar. üstelik her yerden engelledi, ben aradim acmadi. evi terk etmemden 3 gün sonra yine ayni ablasi görümcem mesaj atti gel ceyizini esyalarini topla kocan haber yolladi malum tasiniyolar diye (tam tasinma arifesindeydik) yani esimin beni evde istemedigini söyledi bende o evden tek bir esya istemedigimi söyledim. bu sirada tam tasinma zamaninda oldu bu olaylar tam tasinacakdik o hafta. sonra esyalarimi yeni eve yerlestirmemis yollamis kamyon la annemin evine. biz israrla kabul etmedik esyalari eri gönderttik yolladiklari kisilerle simdide bosanacagim diyormus her yerde. biz hic görüsüp konusamadik yanasmadi cünkü ama birilerile haber yollamistim bundan sonra ayri ev isdedigimi yoksa olmayacagini. ben gururumu ciynedim aradim ama acmadi. ve hayati cok guzel devam ediyomus gibi süs veriyormus resimler felan paylasiyormus. yuva kolay kurulmuyo sonucta.. simdi sizce ne yapmaliyim? bir aydir cok caresizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?