Evimi terk ettim

benim ailemde gidip konusmak istemedi gider konusursak kizimiz haksiz geri size getiriyoruz denilir dediler burda is kocana düsüyo ona kalmis hersey dediler seni aramali en azindan arayip sormuyosa bile kizmali sen ne diye evi terk ettin demeli dediler

Keşke kasetin peşine düşmeseydin ya olan olmuş bitmiş benim kaynanamgildr onlardan geleni alıp cebe attılar ne yapayım yani onlar utansın

Sen çıkıp gittikten sonra hemen eşine haber vermedin mi olanları ? Ailesi kimbilir nasıl yansıttı . ki eşinin yaşıda henüz çok genç. Çok toy daha evlilik için. Onun arayıp sormaması ve bir evliliğin bu şekilde bitişi müthis bir saçmalık.
Ulasmak , konuşmak için girisimde bulunmuşsun. Eşini seven her insan olayları birde onun ağzından duymak ister. Canı cehenneme de ve geç

Bence de ailen aramamalı
Eşin çok ilginç insn hiç mi ne oldu diye aramaz
Çok çabuk vazgeçmiş
Başka bir sıkıntınız varmıydı

Görümcenin kaseti kırmaya hakkı yok canım seni istemiyor adam belli ki ana kuzusu ve dolduruşa gelmiş illa ki kasede gerek yok düğün fotolarınız yok mu o da bir ispat sizi istemeyeni siz hiç istemeyin dik durmaya çalışın eşiniz çok pişman olacak 5 ayda kv ni zaten tanımazsın insanları kavga esnasında tanırsın zaten sandığın gibi iyi insan değillermiş.Ayrıca düğün kasedi için de illaki ispat diyorsan kasedin cekildiği studyoya gidip yedegi var mı diye bakabilirsiniz.Bazen pc ye attıkları için videolar yedekte kalabiliyor.

esim isin icindemi bilmiyorum kaseti odami saklyiordu benden yoksa ondandami saklaniyodu iste bilmiorum. tek bildigim takilan paralari bana baya az diye söylemisler aslinda fazla takilmis
Benim kayinvalidem hem tum parayi hemde altinlari aldi esimle cok tartistik ama sonu yoktu.kocam herseyden kiymetliydi ben sana alirim dedi uzulme dedi kapattik konuyu ama senin kocan da is yok kusura bakma

Bence cok yerinde davranmissin.Gorumcen tam bir mahalle karisi ne demek bardak firlatmak ustine yurumek kasedi saklmak.En basta kaynananla yasamamliydin.Hatalr hatalar...Belki takilarin bir kismini aldiklarini soyleseler boyle olmaz cok ayp yaptiklarini sakon esinin pesinde kosup kendini kucultme o aileye donsen bile hicbir sey eskisi gibi olmaz.

Arkadasım yuva kolay kurulmuyor ama yuva dediğin eştir aslında. Ben senin evliliğinde eş falan göremedim. Dış kapılın mandalı sanki. Eşyalarını al niye onlarda kalsın. Mahkemede düğün kasedini söylersin resimler falan da vardır. Böyle altınlar yüzünden biten çocuklu evlilikler bile var.

Böyle bir aileden kurtulduğun için de şükret. Acıdır senin için ama eşin seni sevmemiş üzülme o adam için

Saçma sapan bir evlilik , bikere gorumcen kayinvaliden nasıl sana bağırıyor üstüne yürüyor seviye diye bişey yk , senin hatan bu olayları onlarla muhatap olman , herşeyi esinle konusmaliydin , sen evden çıkıp gittin eşinin haberi yoktu hicbiseyden , onlar kimbilir senin hakkında neler anlattılar , neler söylediler . Yok yere yıkılan bir evlilik , hiçbir temeli olmayan bir evlilik sanırım yaslarda ufak , evlilik bu kadar kolay mı ya iyice çocuk oyuncağı oldu herşey Allah sonumuzu hayır etsin ..

Ohhh düğünü yapmışlar paranın üzerine yatmışlar al eşyanı cd yı de hakime delil sun çayır çayır al nafakanı aç gözlülerden sen de arama

Keşke yalnız başına hareket etmeseydin henüz aile olmadan , haklı olduğun halde haksız duruma düşmüşsün , erkek öyle evlenir evlenmez hemen aile kavramını tanımıyor yıllar sonra bu duygu biliyorlar ondan önce kendi ailese her konuda öncü ve haklı, yazık olmuş ileride eşin anlayacak hatasını ama sen kurban gitmiş olacaksın görümcenin tuzağına

Keşke kasetin peşine düşmeseydin ya olan olmuş bitmiş benim kaynanamgildr onlardan geleni alıp cebe attılar ne yapayım yani onlar utansın
Ama buna sessiz kalınmaz ki canım hak denen bişey bence tam zamanında çıkmış olaylar ilerleyen zamanlarda hamile falan kalıp öyle çıksaydı kavgalar daha kötü olurdu sorumsuz bi koca o zamanda sorumsuz olucaktı ve birde üzerine çocukla ortada kalıcaktı en iyisi şimdi olması hakkında hayırlısı olur inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…