Evimi terk ettim

Iyı barı cocuk yokmus bence de bosan kocan da ıs yok senı daha cok uzer bence aynı evde olman bıle hataymıs kendını yeterınce ezdırmıs senı de ezmek ıstemısler musade etmemıssın dık dur tukurdugunu yalama bence

Çok zor bir durum yanlis yonlendirmek istemem ama aldigim psikoloji egitimine dayanarak şunu söyleyebilirim
Eğer eşin seni sevseydi sadece anne kardesini dinlemez hatta evde seni göremeyince ortalığı yıkardı soluğu senin yaninda alırdı .Diyelim ki doldurdular yalan soylediler vs onlara inanip sana güvenmediğini gösterir.Hadi güvenmiyor diyelim isin aslını bir kez de senden dinlerdi.Ama hic birini yapmamış kukla gibi annesi ve kardesinin elinde dönüyor maalesef.Sen yuva yıkmak icin ordan ayrılmadın evet kavgadan etkilenip gitrin evet ama onlar bunu fırsata çevirmişler maalesef.Sunu yap bunu yapma diyemem ama iyo düşün ayni seyleri tekrar yasaman kaçınılmaz o insanlar hayatında olursa canim.Allah yardımcın olsun

Senin ardına düşmeyen adami napcan

aynen öyle ama ne yapabilirimki ben kocamdan tek bir adim yokken

Ayrilmissiniz,evi terk etmissiniz. Neden kendi ceyizinizi onlarda birakiyorsunuz bu israr neden?

Git eşylarini al bu kadar pasif kalma göster kendini.onlar nasilsa bosanamaz vazgecmez diye düsünüyorlar bunu düsünmelerine izin verme.tıpış tıpıs dönersen seni çok ezerler

evi terk ettikden 2 gün sonra göndermisler bende istemedim sonucta daha cok yeniydi hersey simdi de ne diye gidip ceyizimi alayim o evden ? ya atillarsa
Gonderdilerse almaliydiniz hata etmissiniz. Attilarsa da haklilar su durumda, cunku yollamislar yani siz reddetmissiniz. Demek ki bosanmak istiyormus esiniz zaten,siz evi terk ederek ona bu istedigi seyi vermissiniz farkinda olmayarak. Muhtemelen blof yapmistiniz,esinizin sizi gelip alacagini ummussunuz ama olmamis. Adam basiretsiz cikinca. Kendinizi bu evlilikten kurtarin bence.

Boşanma davalarında kadın düğün cdsini mahkemeye sunarak düğün takılarının hepsini alabiliyor. Takılarda hak sahibi olmayın diye muhtemelen

Boyle insanlardan kurtldugunuz icin sadaka verin.
Bunca zamandir arayip sormamis sizi umursamamis bosanmayip ne yapacaksiniz?
Yuva tabiki kolay kurulmuyor ama derin yaralar alincada devam etmiyor.

Ah arkadaşım şu kayınvalide evinde yaşamak nedir bilemiyorum anlayamıyorum ..Belki şartlar bunu gerektirdi bilemiyorum ama madem yuva kuracak ev geçindirecek durumda değil belki annesi rahatsız birlikte yaşamak istedi desem hiç rahatsız bi bayana benzemiyor anlattığına göre bayaa kendinde :) keşke bu adamla bi yola girmeseydin ...Bazı şeylerin sonu baştan bellidir bu tarz takı olayının üzerini kapatmaya çalışan insanlar öncesinde mutlaka bunu bi şekilde mevzu edip çıtlatmışlardır kural genelde böyledir klasik ebeveyn sorunlarındandır bu..Hakkında hayırlısını diliyorum ama karşı taraf seve seve gidişini kabullenmiş hemen..Sen kendi yolunu çiz mutlu olacağın şekilde ki eminim o evin dışında heryerde mutlu olacaksın..

Ne bicim aileye gelin gitmissin ya. Ben aksam geldigimde karimi evde bulamasam ilk isim her yerde onu aramak isin aslini konusmak olurdu..

Eşinizle hiç konuştunuz mu belkide boşanma fikrinr bile sahip değildir. Kaynanan uyduruyor olabilir. Önce eşini dinlemen lazjmy

Tatlım daha çok gencsin senin yaşında üniversiteye başlayan kardesim var şimdi sana bu yaşta evlilik falan filan elestri yapmiycam iyisini düşün diyelim ki esin pişman oldu eve donmeni istedi ve dondun kayinvalidenle aynı evde eskisi gibi olabilicekmisin bu problemler katlanarak devam edicek buna göğüs gerebilicekmisin cevabın evetse ara eşini pişmanım de ve evine don o yada ayrı eve çıkma şansın varmı görünen Oki oda yok o zaman o eve dönmek için bize geçerli tek bir sebep şöyle seviyorum falan deme bunları geç burdaki ablalarin zaten sana evlilik ile ilgili tecrübelerini paylaşmış saygı huzur ekonomik şartlar ınan bana sonra sevgi hata birkere yapılır ikinci yapılan bence hata değildir artık olamaz da yasin çok genç bu evliliginde dezavantaj olsada kendine yeni bir duzen kurmak için avantaj elbet boşanmak iyi bişey değil kimse bunla ovunmez yada teşvik etmez su an en tehlikeli yaşların sevgi herşeyin üstesinden gelir zihniyetindesin elestirmiyorum çünkü senin yaşındaki bayanların düşüncesi genelde o ama artık senin dusuncen o olmamalı çünkü tecrübe ettin artık sevgi herşeyin üstesinden gelemiyormus gelemezde buna inan

aynen öyle ama ne yapabilirimki ben kocamdan tek bir adim yokken

Kocandan tek bir adım yok evet boşanacaksın tek çağre benim yaptığım hataları sen yapma o eve tekrar geri dönme dönersen yine aynı şeyleri yaşarsın bırak inceldiği yerden kopsun o senin peşinden koşsun sen değil sakın ama sakın arama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…