- 23 Şubat 2017
- 262
- 466
- 23
- 49
Allah yardımcın olsun mu demeliyim yoksa geçmiş olsun mu Allah'ın sevgili kulu musun Çabuk kurtulmuşsun diyeceğim Açıkçası bu ailene ve sana asla değer vermeyen koca ile zaten ayat Zindan olurdu Anladım kadarıyla gençsin hayatını düzene koymak İnan çok kolay olacaktırmerhaba arkadaslar ben bir ay önce, bayramin ikinci günü evimi terk ettim. 5 aylik evliyim ve kayinvalidemle ayni evde kaliyordum. benim bir dügün kasedim var ve benden gizleniyor sürekli.. tahminen taki merasimi de cekildigi icin. 5 aydir istiyorum esimden esim ablasinda oldugunu ondan almam gerektigini söylüyor.( dügü organizasyonuyla ilgilendigi icin ondaymis) bende bayram günü getirmesini söyledim görümceme kendisi getirmedi ve üstelik zaten yasadin gördün ne yapacaksin bakip dedi. sonra gitti gidince ben kayinvalideme söyledim neden benim dügün kasetim bana verilmiyor ne sakliyorsunuz benden dedim böyle yaparsaniz burnuma kötü kokular gelir dedim. kayinvalidem normalde cok iyi biri hic sorunumuz olmamistir ama ben öyle deyince birden bire o iyi olan insan bana bagirdi ne sorun ariyosun sende vermiosa vermiodur iste napicaksin bakip dedi azarladi beni sonra bende sinirlendim bagirdim kavga ettik. sonra görümcemi aradi kaynanam bu gelin bana hirsiz diyo bagriyo getirin su kaseti dedi. sonra görümcem geldi üzerime yürüdü kaseti kirdi parcaladi el kaldirmaya calisti kaynanam tuttu bardak firlatti bana gelmedi ama kirildi düsünce bana kötü laflar söyledi ve evden kovdu bende daha fazla dayanamayip evi terk ettim. bu sirada esim calisiyordu is yerindeydi hic biseyden haberi yokdu. ben sinir krizi gecirerek evden ciktim kendi annemi aradim ve geldiler beni aldilar. simdi 1 aydir annemin evindeyim esim ne aradi nede sordu bu güne kadar. üstelik her yerden engelledi, ben aradim acmadi. evi terk etmemden 3 gün sonra yine ayni ablasi görümcem mesaj atti gel ceyizini esyalarini topla kocan haber yolladi malum tasiniyolar diye (tam tasinma arifesindeydik) yani esimin beni evde istemedigini söyledi bende o evden tek bir esya istemedigimi söyledim. bu sirada tam tasinma zamaninda oldu bu olaylar tam tasinacakdik o hafta. sonra esyalarimi yeni eve yerlestirmemis yollamis kamyon la annemin evine. biz israrla kabul etmedik esyalari eri gönderttik yolladiklari kisilerle simdide bosanacagim diyormus her yerde. biz hic görüsüp konusamadik yanasmadi cünkü ama birilerile haber yollamistim bundan sonra ayri ev isdedigimi yoksa olmayacagini. ben gururumu ciynedim aradim ama acmadi. ve hayati cok guzel devam ediyomus gibi süs veriyormus resimler felan paylasiyormus. yuva kolay kurulmuyo sonucta.. simdi sizce ne yapmaliyim? bir aydir cok caresizim
Tatlim Allah yardimcin olsun Esin icin inatci ve gururlu demissinya Degil sen oyle sanıyorsun o karakteri oturmamış bir toy yaşının verdigi bir gozu karalik var esinizde cok iyi anlasiyorduk diyorsunuz ya değilmiş en kucuk bir problemde ne hale gelmissiniz siz birşeyler talep etmedikçe iyimissiniz.Benim cocukluk arkadasim sizin gibi genc evlendi 18 yasinda tabi ben ne esini nede bu yasta evlenmesine sicak baktim ama asla müdahale etmedim zira boylede bir hakkim yoktu zaten.Kinasina gitmek icin hazırlandim ortak bir arkadasimla gidecektik ortak arkadaşımız utana sikila esini dugunlerine gelmemi gelmemi istemiyormuş arkadasimlada baya kavga etmişler arkadasim cok uzulmus ama yinede beni kırmamak icin kendisi soyleyememis.Tabi bende gitmedim ama ogun düşüncelerimin ne kadar dogru oldugunu daha iyi anladim.hicbir konuda soz hakki tanimiyordu arkadaşima evlendiklerinde gorumcesiyle falan problem yaşadığını duydum.Sonra birgun boşanmış ve o sene hemen unv gitmis sonra biz gorusmeye başladık okulunu bitirdi ve osehirse bir öğretmenle evlendi ve cook mutlu yani diycegim inanin bazen Ser diye gördüğümüz şeylerin aslinda hakkimizda hayirlisi oldugunu o an anlayamıyoruz zaman gösteriyor sizin enbuyuk avantajıniz yasiniz yeni bir hayata başlamak icin hem yasiniz genc hemde enerjiniz fazla hakkinizda hayiirlisigel konusalim inat etme demek icin cönkü cok inatci ve gururlu birisi
Ne garip aileymis onlarmerhaba arkadaslar ben bir ay önce, bayramin ikinci günü evimi terk ettim. 5 aylik evliyim ve kayinvalidemle ayni evde kaliyordum. benim bir dügün kasedim var ve benden gizleniyor sürekli.. tahminen taki merasimi de cekildigi icin. 5 aydir istiyorum esimden esim ablasinda oldugunu ondan almam gerektigini söylüyor.( dügü organizasyonuyla ilgilendigi icin ondaymis) bende bayram günü getirmesini söyledim görümceme kendisi getirmedi ve üstelik zaten yasadin gördün ne yapacaksin bakip dedi. sonra gitti gidince ben kayinvalideme söyledim neden benim dügün kasetim bana verilmiyor ne sakliyorsunuz benden dedim böyle yaparsaniz burnuma kötü kokular gelir dedim. kayinvalidem normalde cok iyi biri hic sorunumuz olmamistir ama ben öyle deyince birden bire o iyi olan insan bana bagirdi ne sorun ariyosun sende vermiosa vermiodur iste napicaksin bakip dedi azarladi beni sonra bende sinirlendim bagirdim kavga ettik. sonra görümcemi aradi kaynanam bu gelin bana hirsiz diyo bagriyo getirin su kaseti dedi. sonra görümcem geldi üzerime yürüdü kaseti kirdi parcaladi el kaldirmaya calisti kaynanam tuttu bardak firlatti bana gelmedi ama kirildi düsünce bana kötü laflar söyledi ve evden kovdu bende daha fazla dayanamayip evi terk ettim. bu sirada esim calisiyordu is yerindeydi hic biseyden haberi yokdu. ben sinir krizi gecirerek evden ciktim kendi annemi aradim ve geldiler beni aldilar. simdi 1 aydir annemin evindeyim esim ne aradi nede sordu bu güne kadar. üstelik her yerden engelledi, ben aradim acmadi. evi terk etmemden 3 gün sonra yine ayni ablasi görümcem mesaj atti gel ceyizini esyalarini topla kocan haber yolladi malum tasiniyolar diye (tam tasinma arifesindeydik) yani esimin beni evde istemedigini söyledi bende o evden tek bir esya istemedigimi söyledim. bu sirada tam tasinma zamaninda oldu bu olaylar tam tasinacakdik o hafta. sonra esyalarimi yeni eve yerlestirmemis yollamis kamyon la annemin evine. biz israrla kabul etmedik esyalari eri gönderttik yolladiklari kisilerle simdide bosanacagim diyormus her yerde. biz hic görüsüp konusamadik yanasmadi cünkü ama birilerile haber yollamistim bundan sonra ayri ev isdedigimi yoksa olmayacagini. ben gururumu ciynedim aradim ama acmadi. ve hayati cok guzel devam ediyomus gibi süs veriyormus resimler felan paylasiyormus. yuva kolay kurulmuyo sonucta.. simdi sizce ne yapmaliyim? bir aydir cok caresizim
Bosanip yebi asklara yelken acm ayrica esyalari almaman cok sacma olmus ben olsam alir birde tazminat davadi acardim. Hic akil yok hic...merhaba arkadaslar ben bir ay önce, bayramin ikinci günü evimi terk ettim. 5 aylik evliyim ve kayinvalidemle ayni evde kaliyordum. benim bir dügün kasedim var ve benden gizleniyor sürekli.. tahminen taki merasimi de cekildigi icin. 5 aydir istiyorum esimden esim ablasinda oldugunu ondan almam gerektigini söylüyor.( dügü organizasyonuyla ilgilendigi icin ondaymis) bende bayram günü getirmesini söyledim görümceme kendisi getirmedi ve üstelik zaten yasadin gördün ne yapacaksin bakip dedi. sonra gitti gidince ben kayinvalideme söyledim neden benim dügün kasetim bana verilmiyor ne sakliyorsunuz benden dedim böyle yaparsaniz burnuma kötü kokular gelir dedim. kayinvalidem normalde cok iyi biri hic sorunumuz olmamistir ama ben öyle deyince birden bire o iyi olan insan bana bagirdi ne sorun ariyosun sende vermiosa vermiodur iste napicaksin bakip dedi azarladi beni sonra bende sinirlendim bagirdim kavga ettik. sonra görümcemi aradi kaynanam bu gelin bana hirsiz diyo bagriyo getirin su kaseti dedi. sonra görümcem geldi üzerime yürüdü kaseti kirdi parcaladi el kaldirmaya calisti kaynanam tuttu bardak firlatti bana gelmedi ama kirildi düsünce bana kötü laflar söyledi ve evden kovdu bende daha fazla dayanamayip evi terk ettim. bu sirada esim calisiyordu is yerindeydi hic biseyden haberi yokdu. ben sinir krizi gecirerek evden ciktim kendi annemi aradim ve geldiler beni aldilar. simdi 1 aydir annemin evindeyim esim ne aradi nede sordu bu güne kadar. üstelik her yerden engelledi, ben aradim acmadi. evi terk etmemden 3 gün sonra yine ayni ablasi görümcem mesaj atti gel ceyizini esyalarini topla kocan haber yolladi malum tasiniyolar diye (tam tasinma arifesindeydik) yani esimin beni evde istemedigini söyledi bende o evden tek bir esya istemedigimi söyledim. bu sirada tam tasinma zamaninda oldu bu olaylar tam tasinacakdik o hafta. sonra esyalarimi yeni eve yerlestirmemis yollamis kamyon la annemin evine. biz israrla kabul etmedik esyalari eri gönderttik yolladiklari kisilerle simdide bosanacagim diyormus her yerde. biz hic görüsüp konusamadik yanasmadi cünkü ama birilerile haber yollamistim bundan sonra ayri ev isdedigimi yoksa olmayacagini. ben gururumu ciynedim aradim ama acmadi. ve hayati cok guzel devam ediyomus gibi süs veriyormus resimler felan paylasiyormus. yuva kolay kurulmuyo sonucta.. simdi sizce ne yapmaliyim? bir aydir cok caresizim
mahkemeye ver direk. napcan annesinin kuklasiyla nasil ömür gecircenaldim zaten baktim oyuzden biliyorum sakladillari seyi. takiyla dügün masraflari karsilanacakdi kalan paraylada evimizi döseyecekdik malum kaynanamin evi oldugu icin esyalar epey eskiydi. bana dedilerki tam masraflari giderdi takilan para ama kasete bakinca gördümki baya para kalmis aslinda.. simdi yapdiklarininn yanlis oldugunu bildikleri icin ve parayi caldiklari icin yüzleri yok gelmeye konusmaya ama bu para konusunu esim biliormu bilmiorum galiba biliyor ve ailesine hirsiz denilmesini laf olmasin diye beni aramadi ve benden vaz gecmeyi tercih etti
kayinvalide yanina gitmek zorundayim.. cok sevdim esimi babasi ölmüsdü kadin yasli ve yanliz kendi annemin yerine koydum iyi olur diye düsündüm yanliz kalmasin dedim ve ayni evde oturmayi kabul ettim.. ama anladimki bu hayatta iyi ve pozitif düsünmiyecekmissinNiye sinir krizi geciriyorsunki?gorumcen sana şiddet meyiletmiş sende meyiletseydin terbiyesizler.
Seninde eşinin de yaşı henüz küçük ve kocaman cahil insanlar yüzünden yuvaniz yikiliyor. Gerçi hoş o yaşta niçin evlenmeniZe izin verdilerki bir de kayınvalide yanina gitmişiniz. Aslında konuşulacak çok seY varda Neyse ..
İyiki çocuk yok ortada zira eşin daha kendi cocuk 22 yaşında.
sizce pisman olurmu??Soruyor musun bir de?BOŞAN net.Si..tir et onu hayatindan gor bak nasil pisman oluyor.Umursama seni umursamayani sem de.Akli olsa bastan ayri eve cikardi zaten.Hayat uzun cocuk da yok.Kaybedecek hicbir seyin yok.
daha evel onunla hoc bir sorun yasamadik be kocami cok severek evlendim kolay atamiyor insan kalbindenOrtada kurtarabileceğin bir yuva yok , hiç olmamış. Bu adamla devam etmeyi nasıl istiyorsun onu anlat bari.
hair tabiki direk hirsizlikla hitap etmedim.. kayinvalideme dedimki anne bu kasette ne varki benden sakluyosunuz. öyle deyince köpürdü birden icinden seytan cikti.. yarasi olan gocunur misaliAilezamaninda taktiği altinlari almakta haklı bence eger size borc harc kalmadiysa hirsizlkla suclamaniz cok agir bence simdi bizler genc yasta dugunlere gidip altin para takiyoruz yarin birgun kendi dugunumuzde gelsin masraflari karsilasin die bizim burda altinlar ve paralar kaynana kayinbaba alır kendiler tekrar goturur takar egerki koskoca kadina direk hirsizlkla hitap ettiyseniz gorumcenin ustunuze yurumesi normal kimse annesine bu deyimi yakistirmaz kimse kusura bakmasin
böyle salak herife gidip napacaksın kafanda bardak mı patlatacaksın boşan donuna kadar al önüne bak mutlu beraberlikler kur başka adam gibi adamla.merhaba arkadaslar ben bir ay önce, bayramin ikinci günü evimi terk ettim. 5 aylik evliyim ve kayinvalidemle ayni evde kaliyordum. benim bir dügün kasedim var ve benden gizleniyor sürekli.. tahminen taki merasimi de cekildigi icin. 5 aydir istiyorum esimden esim ablasinda oldugunu ondan almam gerektigini söylüyor.( dügü organizasyonuyla ilgilendigi icin ondaymis) bende bayram günü getirmesini söyledim görümceme kendisi getirmedi ve üstelik zaten yasadin gördün ne yapacaksin bakip dedi. sonra gitti gidince ben kayinvalideme söyledim neden benim dügün kasetim bana verilmiyor ne sakliyorsunuz benden dedim böyle yaparsaniz burnuma kötü kokular gelir dedim. kayinvalidem normalde cok iyi biri hic sorunumuz olmamistir ama ben öyle deyince birden bire o iyi olan insan bana bagirdi ne sorun ariyosun sende vermiosa vermiodur iste napicaksin bakip dedi azarladi beni sonra bende sinirlendim bagirdim kavga ettik. sonra görümcemi aradi kaynanam bu gelin bana hirsiz diyo bagriyo getirin su kaseti dedi. sonra görümcem geldi üzerime yürüdü kaseti kirdi parcaladi el kaldirmaya calisti kaynanam tuttu bardak firlatti bana gelmedi ama kirildi düsünce bana kötü laflar söyledi ve evden kovdu bende daha fazla dayanamayip evi terk ettim. bu sirada esim calisiyordu is yerindeydi hic biseyden haberi yokdu. ben sinir krizi gecirerek evden ciktim kendi annemi aradim ve geldiler beni aldilar. simdi 1 aydir annemin evindeyim esim ne aradi nede sordu bu güne kadar. üstelik her yerden engelledi, ben aradim acmadi. evi terk etmemden 3 gün sonra yine ayni ablasi görümcem mesaj atti gel ceyizini esyalarini topla kocan haber yolladi malum tasiniyolar diye (tam tasinma arifesindeydik) yani esimin beni evde istemedigini söyledi bende o evden tek bir esya istemedigimi söyledim. bu sirada tam tasinma zamaninda oldu bu olaylar tam tasinacakdik o hafta. sonra esyalarimi yeni eve yerlestirmemis yollamis kamyon la annemin evine. biz israrla kabul etmedik esyalari eri gönderttik yolladiklari kisilerle simdide bosanacagim diyormus her yerde. biz hic görüsüp konusamadik yanasmadi cünkü ama birilerile haber yollamistim bundan sonra ayri ev isdedigimi yoksa olmayacagini. ben gururumu ciynedim aradim ama acmadi. ve hayati cok guzel devam ediyomus gibi süs veriyormus resimler felan paylasiyormus. yuva kolay kurulmuyo sonucta.. simdi sizce ne yapmaliyim? bir aydir cok caresizim
sizce pisman olurmu??
daha evel onunla hoc bir sorun yasamadik be kocami cok severek evlendim kolay atamiyor insan kalbinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?