Evimi terk ettim

Allah yardımcın olsun mu demeliyim yoksa geçmiş olsun mu Allah'ın sevgili kulu musun Çabuk kurtulmuşsun diyeceğim Açıkçası bu ailene ve sana asla değer vermeyen koca ile zaten ayat Zindan olurdu Anladım kadarıyla gençsin hayatını düzene koymak İnan çok kolay olacaktır

gel konusalim inat etme demek icin cönkü cok inatci ve gururlu birisi
Tatlim Allah yardimcin olsun Esin icin inatci ve gururlu demissinya Degil sen oyle sanıyorsun o karakteri oturmamış bir toy yaşının verdigi bir gozu karalik var esinizde cok iyi anlasiyorduk diyorsunuz ya değilmiş en kucuk bir problemde ne hale gelmissiniz siz birşeyler talep etmedikçe iyimissiniz.Benim cocukluk arkadasim sizin gibi genc evlendi 18 yasinda tabi ben ne esini nede bu yasta evlenmesine sicak baktim ama asla müdahale etmedim zira boylede bir hakkim yoktu zaten.Kinasina gitmek icin hazırlandim ortak bir arkadasimla gidecektik ortak arkadaşımız utana sikila esini dugunlerine gelmemi gelmemi istemiyormuş arkadasimlada baya kavga etmişler arkadasim cok uzulmus ama yinede beni kırmamak icin kendisi soyleyememis.Tabi bende gitmedim ama ogun düşüncelerimin ne kadar dogru oldugunu daha iyi anladim.hicbir konuda soz hakki tanimiyordu arkadaşima evlendiklerinde gorumcesiyle falan problem yaşadığını duydum.Sonra birgun boşanmış ve o sene hemen unv gitmis sonra biz gorusmeye başladık okulunu bitirdi ve osehirse bir öğretmenle evlendi ve cook mutlu yani diycegim inanin bazen Ser diye gördüğümüz şeylerin aslinda hakkimizda hayirlisi oldugunu o an anlayamıyoruz zaman gösteriyor sizin enbuyuk avantajıniz yasiniz yeni bir hayata başlamak icin hem yasiniz genc hemde enerjiniz fazla hakkinizda hayiirlisi

Canim sen ne bela Bir aliene dusmussun Boyle, Bir de kv iyidir diyor, gorumce-kaynana uzerine yurumusler, seni parcalayacaklar neredeyse... Koca desen koca degil zaten. Sen kurtar kendini canim bunlardan.

Kocalik yapamayan, adam gibi dimdik duramayan, anasina bacisina karisina hakaret etme yolunu açan kişi mi gururlu?
Onlar hic orali degil, sen halen haber yolluyosun "ayri ev istiyorum"diye.. Lutfen yapma ya, bitecekse de surecekse de yerlerde paspas olma..
Sen boyle yaptikca iyice suç bastiracaklar.. Arama artik.. Yapacagini yapmissin zaten.. Sessiz kal, onlar tedirgin olsun..

Ne garip aileymis onlar

Ailezamaninda taktiği altinlari almakta haklı bence eger size borc harc kalmadiysa hirsizlkla suclamaniz cok agir bence simdi bizler genc yasta dugunlere gidip altin para takiyoruz yarin birgun kendi dugunumuzde gelsin masraflari karsilasin die bizim burda altinlar ve paralar kaynana kayinbaba alır kendiler tekrar goturur takar egerki koskoca kadina direk hirsizlkla hitap ettiyseniz gorumcenin ustunuze yurumesi normal kimse annesine bu deyimi yakistirmaz kimse kusura bakmasin

O kasedi gangi dugun organizasyonu cektiyse ondan bir kopyasini alabililirdin. Ne var ki bu kadar saklayacak? Sizin dugunun CD sinin gorumcede ne isi varmis ki? Senin gormemen gereken birsey mi var ki? Hakkin olani istemissin ama onlar olayi cirkinlestirmis.
Esinle ilgili olaya gelince o seni dinlememis bile ve belli ki senin onun icin bir onemin yok. Boyle es olmaz ki? Bosanmak en mantiklisi. Oyle bir aileyle olmaz. Esin de es degilmis. Bence bitmesi senin icin hayirlisi olmus. Simdi uzulursun ama inan ilerde iyi ki bitmis diyeceksin.

Yani çok çelişkili konuşmuşlar ve öyle davranmışlar bence eşiniz de bu işin içinde o yuzden hep gevelemişler böyle .Yani kimse k.bakmasın ben olsaydım saçlarını başlarını yollar ellerine verirdim öyle koca da yerin dibine batsın ! Ne demek benim düğün dvd kırıyor ! Sakin ola öyle insanlara taviz vermeyin eşyalarınızı alsaydiniz keske alsaydınız da ateşe verseydiniz .önemli değil ama herseyinizi alın onlardan nafakanızıda alın .benim halam boşandı hiçbir sey almadı .adam evlendi baskasiyla halam şimdi çok pişman keske alsaydım hepsini yaksaydım diyor .sende hic acıma bunlar gibi pisliklere yoksa acınacak hale düşersin!

Bosanip yebi asklara yelken acm ayrica esyalari almaman cok sacma olmus ben olsam alir birde tazminat davadi acardim. Hic akil yok hic...

mahkemeye ver direk. napcan annesinin kuklasiyla nasil ömür gecircen

kayinvalide yanina gitmek zorundayim.. cok sevdim esimi babasi ölmüsdü kadin yasli ve yanliz kendi annemin yerine koydum iyi olur diye düsündüm yanliz kalmasin dedim ve ayni evde oturmayi kabul ettim.. ama anladimki bu hayatta iyi ve pozitif düsünmiyecekmissin

hair tabiki direk hirsizlikla hitap etmedim.. kayinvalideme dedimki anne bu kasette ne varki benden sakluyosunuz. öyle deyince köpürdü birden icinden seytan cikti.. yarasi olan gocunur misali

Düğün takıları gelinindir, bu mahkeme kararlarında da böyledir, azcık vicdanı olan zaten dürüst olur böyle şeylere kalkışmaz ya açıkça borçla yapılıp hemen ödenir yada kimse dokunmaz. Bu zamanda yeni evli çifte destek olabilmek için ellenmez, anne baba götürmüşşe kız aileside götürmüş o zaman iki aileye kalsın, o zaman yeni evlenen de seneler sonra çocukların takısını mı alsın bu zihniyeti anlayamıyorum anlamayacağım. Bence eşinizin de parmağı var ve suç bastırmak için böyle yapıyorlar. Bu kadar mide bulandırıcı olaydan sonra boşanıp boşanmamak sizin elinizde ama bir süre sessiz kalın ve sakın iletişime geçmeye çalışmayın

böyle salak herife gidip napacaksın kafanda bardak mı patlatacaksın boşan donuna kadar al önüne bak mutlu beraberlikler kur başka adam gibi adamla.

daha evel onunla hoc bir sorun yasamadik be kocami cok severek evlendim kolay atamiyor insan kalbinden

Tabiki kolay atamazsin ama evliliğin devam ettikçe farklı sorunlar ortaya çıktıkça çok yıpranırsın. Aşk ilk günkü gibi kalmıyor malesef. Kırgınlıklarınla başa çıkamazsın yanında seni ilk sorunda gözden çıkarmış bir adam varken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…