Evimi terk ettim :(

Okadar kısa sürede bebek olmasa keşke. Yazık masumlara daha çok üzülüyorum

Kayinvalide görümce kayinpeder ya ne istiyorsunuz gelinlerden! Hoş gerçi eşinde adam değilmiş seni ailesinin ayaklarının altina paspas yapmış. Adam gibi ailesinin karşısına dikilse sana kimse birşey diyemezdi. O kadar şey yaşanmış özür dilese bile kabul etmesen keşke ama hic öyle gözükmüyor. Ayrıca tanımadan etmeden hemen bebek yapmayin diyor görmüş geçirmiş kişiler. Ah ne diyim insallah affetmezsin

Alın kızınızı gidiyor diyor siz orda kalmaya devam ediyorsunuz eşin bu tavırlarından dolayı alışmış bu rahatlığı ona sen vermişsin. Benim eşim öyle bir laf kullanmayı geç herkesin ortasında bu tartışmaları açsa - ki açamaz - ona orda iki cümle kurarım arkama bakmadan o evden giderim. Siz her şeyi çok alttan alan sessiz biri gibisiniz. Haklı olduğunda kendini ispat edene kadar uğraşıyor gibisin. Kısa ve öz konuşup dik duruşlu ve net olmalısın. Kimseye o rahatlığı hissettirmemelisin. Bu yazıda bekar kızlara şu tavsiyede bulunmak istiyorum. Çok sevseniz uzun zamandır tanısanız bile evliliğin üstünden en az 1 sene geçmeden çocuk yapmayın. Olan masum çocuklara oluyor. Ve şartlar ne kadar zor olsa da aile apartmanında oturmayı kabul etmeyin!

Kızılay broşür dağıtıyor nikah salonunda haberiniz yok mu?

Kocişkolar bebe kitlemeyle aşık olup eve bağlanıyor diye

benim anlamadığım anlaşamıyorsanız anlaşamıyorsunuzdur tüm aile toplanıp böyle yapıyo falan demenin manası ne?

günah değil mi üstelikte hamile kadına yaa.. üstelikte kalmışsınız o evde o kadar hakarete. sonra da adam yok giderken bakmadı, yok aramadı.. arasa ne olacak haklısın aşkım mı diyecek acaba

Keşke ilk seneden hamile kalmak yasaklansa. Bu forumda aynı konuları okumaktan gına geldi kimse ders almıyor üstelik. Hep aynı ilk yıldan gebelik, aile apartmanı, aileci erkek. Bütün mesajları okumadım ama eminim korunmanıza rağmen olmuştur çocuk. Sizin boşanacağınıza inanmıyorum boşanacak insan o anda çeker gider, herkesi toplamanız hele aşırı saçma. Evliliğinizi madem iki kişilik yaşamak istediniz ki olması gereken o neden maaile toplayıp boşanıyoruz diye ilan ediyorsunuz? Muhtemelen ayrı ev şartı öne süreceksiniz, eşiniz de çocuk hatrı vs kabul edebilir. Gözden kaçırdığınız en önemli nokta şu ki sizin sorununuz ev değil eş

3 senelik evliyim kiracıyız ve oturduğumuz ev satıldı taşınmamaz gerek geçen hafta kendi annemin 2 üst katından daire boşaldı annemin evine çok bayılırdık aynı şartlarda uygunda iyi bir sitede daire sırf kendi annemin 2 üstü diye istemedim eşim istedi kaçırmayalım bu evi ben itiraz ettim demem şu ki taaa ilk başta kadınlarherşeyi kabul ediyor aile apartmanı ilk yıldan gebelik kaynana elti görümce karmaşaları gündüz günleri herşey ilk başlarda harikayken evlenince herşey değişiyor ilk başta kabul etmeyecek kadınlar her iki ailedende uzak durmalı

En doğru kararı vermişsiniz. Ne kadın ne erkek ayrı bir aile olduğunu anlayamıyor bizim ülkemizdeki evliliklerde. Bu konuda bakıyorum mesela iki kişinin boşanmasından eşin amcasına ne o neden orda? Konu sahibi kendi ailesini beni alın diye çağırmış ama o da bana saçma geliyor. Gitmek isteyen eşya toplar gider zaten. Neden yetişkin bir kadın bir başkasının gelip almasına ihtiyaç duysun? O kadar olaydan sonra üstüne gitmemiş orda kalmış. Madem orda kalmak niyetinde o zaman aile neden geldi almaya? Sırf iyi gelin adı altında yaranmak adına eş ailesine sınırı çizememiş zaten, neden her gün insan görümcesini evine çağırır, ne gerek var buna? Yok yok insanlar kendi başlarına bağımsız bir aile olduklarını idrak etmediklerini sürece daha çok böyle evlilikler biter

Madem resti çekip ailenizi cagirdiniz ve evi terk ettiniz öyleyse bulundugunuz şartlar değişmeden yeniden dönüş yapmayın.

aynen öyle ee işte ilk günlerde bilezikleri tak kaynana görümce kısır partisi yap zaman geçtikçe o iş öyle olmuyor malesef dediğiniz gibi kızlr yaranmak için herseye tamam diyor sonrası hüsran ilk başta zaten aynı apartmanda oturmayı kabul ettiysen evine zırt pırt gelmelerinide kabul etmiş oluyorsun sonrasında gelmesinler deme hakkında kalmamış oluyor o zaman derler ki evlenip buraya gelmeseydin ah bu yeni gelinler ah

Nedir bu erkeklerin aileme hürmet edeceksin diktesi..
Hürmet, saygı sevgi karşılıklı olmalı..
Öyle bir ortamdan gitmeniz iyi olmuş. Ama olan da çocuklara oluyor.
Umarım bebeğine sahip çıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…