evimin resimleri

canım öncelikle evinde güle güle otur.tüm eşyaların çok hoş.
ama bende duvar kağıtlarını gözyorucu buldum.mutfak ve banyoyu ayrıca beğendim.
sevgiler..
:79:

ben eleştirilecek bir yer bulamadım bu evde eleştiriliyorsa pes valla
çok güzel evin dergilerdeki evlere bakıyorum sandım süper dekorize edilmiş güle güle oturun

Ben görür görmez whoww dedim, kesinlikle tarzin farkli ve cok hos
Güle güle otur canim...

Iste tam benim tarzim. hatta bndende cok cok iddali.. ben zaten istedigimi yapamadimki
güle güle otur.. süs esyasina hastayim gece gündüz alasim var nolcek halim

genel olarak evinde göz yorucu renkler ve şekiller hakim..
renklere ve şekillere bakmaktan insan mobilyaları vs inceleyemiyor nedense:26:

banyo güzel (renk hariç), mutfak güzel.
ama Tv ünitesinin arka duvarındaki pembe renk ne alaka anlamadım..çok uyumsuz..

zevkler ve renkler diyceksin..

güle güle otur.

tv'nin arkasındaki duvarın rengi kırmızı olsa çok daha hoş olurdu. mutfağını beğendim güle güle oturun.

evin çookkk güzel maşallah güzel günlerde yaşa. yalnız oturma odasının duvarları boğmuş bence kırmızı güzel renk fakat tek duvar olsa daha ferah olurdu.

Canım..daha önce de yazdım..evini çok beğendim.Salondaki duvar kağıdı eleştirilmiş..ve,bakalım bişey düşünücem diyorsun.
Hiçbirşey düşünmene gerek yok..Salonun şıklığında o duvarın da acaip etkisi var.
Bazı arkadaşların dediği gibi..koltukların bulunduğu kısma, kağıdın renginde birkaç obje koyman yeterli.
.

bende beğendim ama biraz abartılı buldum,renkler çok karışık,yatak odasına bayıldım,parke rengin güzel duruyor,rengini alabilirmiyim

Mobilyalar halılar perdeler hepsi şok şık ve uyumlu.. Sadece herkesinde dikkatini çektiği gibi salondaki fuşya duvar kağıdı alakasız olmuş.. Onun haricinde evin çok hoşş.. Güzel günler de oturman dileğiyle...

canım renkler güzel ama biraz karışık görünüyor siyah duvar kağıdın harika ama fuşya dediğin bence de pek olmamış

canım yatak odana bayıldım çok hoş olmuş. ama oturma odanın duvarlarını neden komple kırmızı yaptın bence duvarları beyaz koltukları kırmızı alsaydın daha ferah dururdu. salonunda çok güzel ama daha açık renkte bir duvar kağıdı daha güzel olurdu. mutfak süper ferah orasını çok beğendim. banyonda güzel. koridorda güzel. iyi günlerde otur derim. zevkler ve renkler tartışılmaz. sadece fikrimi söyledim.

Mutfak hariç , özellikle duvar tasarımı çok kotu dızayn edilmiş ..
mobılyalarınız çok hoş gayet modern ama duvar seçimleri gayet kötü olmuş , mobılyalarla uyumu yok
renkler cok yoğun kullanılmış , bakarken boğuluyor ınsan . duvar seçimi degıstırılırse cok cok gusel bır eve donusecegını dusunuyorum ..

cesur ve sıradışı bence bende çok beğendim..

salonda ki fuşya renk çok farklı olmuş

ayrıca oturma odası harika şipşirin

Deseni fazla olan duvar kağıtları ve dekorlar evet gözü yoruyor ama eleştirilecek kadar da kötü durmamış açıkcası... Özellikle mutfağı çok beğendim, güle güle oturun evinizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…