evimin resimleri

bnce çok modern ve dolu dolu bi dekorasyon..
çok begendim iyi günlerde oturun
eger çevrenzden olumsuz bi eleştri alıosanz bilin ki çekemdiklerindendir

gerçekten bayıldım

kim nederse desin çok şık olmuş farklılık yaratmış güle güle oturn..

arkadaşım bu forumda gördüğüm belki en güzel ev diyebilirim.Bayıldım bayıldım.Renkler harika duvar kağıtları çok cesur ama çok da güzel olmuş resmen hepsi yerli yerine şık diye oturmuş güle güle bir ömür boyu mutlulukla oturursunuz evinizde inşallah :)

fuşya rengi cnm duvar kağıdı ama resimde biraz kırmızıya çalıyo gibi çıkmış:)o duvar kağıdını şimdiki aklım olsa acık bi renk secerdim sanki duvar üzerime üzerime geliyo bazen

bende sadece o fuşya duvar kağınını pek beğenmedim onun dışında tüm evin çok şık döşenmiş güle güle oturun Allah huzurlu mutlu yaşamayı nasip etsin içinde bir ömür boyu

hayatm herşeyn çok kaliteli belli ama duvar kağıtları okadar karışık ki evin çok karmaşık görünüyor salona hele hiç olmamış güzelim eşyalar kendini hiç göstermiyor yatak odasındaki güzel ama daha sade olabilirdi bence tabi en iyi sen bilirsn tabi

ben 2.kez msj yazıyorum daha yeniyim ama evine bayıldım.canımm:2: çok hoş..hele banyo ve kırmızı yastıklarrr süper.güle güle otur.

banyona bayıldım,salonun da cok sık,yatak odanı da begendim.ama tv ünitenin arkasındaki duvar kagıdı salona pek gitmemis sanki.Ama genelinde hos bir ev.Güle güle otur sekerimm

güzel evin Allah mutlu mesut oturmayı nasip etsin..ama çok yoğun renkler kullanmışsın..banyoda kırmızılık çok hakim,salonda pembe duvar kadığı ve siyah beyaz tv ünitesi alakasız gibi..yatak odası küçük olmasına rağmen duvar kağıdın çok karışık..ama mutfağın çok iç açıcı..çok beğendim.. sakın yanlış anlamayın olur mu.fikrimi söyledim sadece.güle güle oturun..

ben salonunu çok beğendim canım koltuğun tv üniten harika özelliklede duvar kağıtların nerden aldın ne kadr öğrenebilirmiyim

Evin geneli çok güzel ama salonunuzda siyah beyaz renk hakimken pembe duvar kağıdı kullanmışsınız, o çok uyumsuz olmuş bana göre. Onun dışında çok hoş bir ev, mutfağınıza da bayıldım. Güle güle oturun.

Sanki kataloglardan fırlayıp çıkmış gibi evin, maşşallah Allah nazarlardan saklasın arkadaşım. Huzur ve mutluluk içinde oturun ömür boyu. Sevgiler.

Mutfaginiz süper olmuss :)

diger odalara gelince duvar kagitlarini tek bi duvarda kullanmis olsaydiniz bukadar göz yormazdi gibi geliyor, ayni sey kirmizi oda icinde gecerli ...

Kimseden fikir almayin bosverin kendiniz zaten zaman icinde neden hoslaniyorsunuz ne sizi rahatsiz ediyor fark edersiniz...

en temizi...

mutfakta yeşile bayılırım..
evınız guzel olmuş..sıradan durmuyor..hayırlı olsun

her şey yeni .çok özenilmiş belli.ama canım bana çok yorucu geldi evin(yani desenleri aşırı kullanmışsın.ne bileyim halılarını en azından düz seçebilirdin.bi de tv ünitesinin ordaki duvar kağıdını ve rengini hiç beğenmedim.eşyaların güzel.evin güzel.güle güle oturun.

canım evin en güzel evlerden biri ben çok beğendim.Bence kırmızıyı da güzel kullanmışsın çok yormuyor insanı ama bende arkadaşlara katılıyorum duvar kağıtların ağır olmuş deseni rengi.Tek duvar daha hoş olurdu.Mutfak on numara çok beğendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…