Evimize kadin getirmis

nasıl tanışmışlar sordular ama yazmadınız

Nerde sigara içiyor? Kocalarımızı yollamayalım oraya

Vay ne vicdanlı eş, hemen itiraf etmiş, böyle bir eşi affetmeyeceksin de ne yapacaksın
Parcalicam. Şimdi çocuğuna bana daha ilgili. Gecenlerde diyo ki "x sen daha gençsin evlenmicem bi daha hayatımda biri asla olmicak dersin ama olur ve ben kızımızın böyle bi ortamda bulunmasını başkasını sevmesini kaldiramam"

afhajdghdjhf.
Ya kusura bakma ama gülüm gerçekten inandırıcı durmuyor ya.

İnandırıcı değil bence. O nasil saçmış her yerden çıkıyor?
Eğer gercekte iğrenç bir durum bana göre yanlış yapmışsınız.
Eşimin taraginı da kullanmış alın bakın. Konu gerçek bunun gibi çok foto cektm

Eklentiler

• IMG-20190902-WA0023.webp
    29,1 KB · Görüntüleme: 398
Saclarla yeni bi peruk yapilir mis Hani nasi affediyorsun nasil migden kaldiriyo deil eve Kadin getirmek mesajlassa bosarim hihi kolaydi tabi diyenler hic bana bulasmasin Ben aldatilmayi sindirecek en son insanim yillarca babamin annemi aldatmasina sahit oldum ya öldururum ya bosarim Ben kaldiramam evimde hemde benim yatagimda parcalarim o Evi esine sorsana benim kokum oldugu yatakta onunla sevisirken hicmi vijdanin sizlamadi heryerde benim anim heryerde Ben ve kizimdan bi parca varken nasil yaptin bukadarmi karaktersizsin yazik size kizinizi bahane etmeyin

Şimdi ilgilense ne olacak, kırılan gururunu, onurunu, kalbini onardı mı?

Ayrıca kadında nasıl bir saç var ki her yerden çıkıyor, eşiniz bir kadın değil de bir ayı mı getirdi eve..

Nasıl tanışmışlar?
Ve kadın bilerek yapmış saçları her yere yaymış öğrenmen için
Maşallah ne saç varmış dağıt dağıt bitmemiş
Aynen. Eşim molaya çıkmış o da çakmak için yanına gelmiş oyle

Sene sonuna kadar bunlar olucak ve dün gittim sırtından sarildim o da döndü sarıldı konuyu açtı yine atlaticaz duzelicez falan.
Herşey okey, biz kadınlar daha herseyı düşünüp affediyoruz.Boşan demek kolay gelir böyle durumlarda. Ama şu sarılma olayı olmamış. özellikle atlatıcaz nedir?
Bilerek yapılmış bi durumun nesini atlatıcaz diye konuşuyosunuz. bana bunu unuttur ne yap ne et bana güven ver.sadece o. birlikte yaptıgınız bi hata değil bu.

Bosanmadan korkmam ki ona defalarca dedim beni aldatirsan bu iş biter diye ama anlatamamisim cinselligimizi öne sürdü ve bi carladım beni bu konuda suclayamazsin sen beni aldatamazsin diye
Bosanmadan korkmam ki beni aldatirsa biter diyorsunuz ama ilk ogrendiginiz de bosanmak istemiyorum tamam diyorsunuz ve suanda da evliliginiz devam ediyor.

Cok sakin davraniyorsunuz
Her yerde sac bulup bu kadar rahat davranan bir kadin daha gormedim.
Tamam ortaligi savas alanina cevirmeyin ama gidip sormuyorsunuz bile..
Ben hic bosanmak istiyor gibi bir izlenim almadim sizden.
Bence esiniz de farkinda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…