Doğru söylüyorsunuz bugün konusucam bu konuyu aklıma gelmemistiEğer boşanmıcaksanız eşinizi hastaneye götürün hastalık yapmış mı öğrenın bari ufak çocugunuz var öpüp durur.
nasıl tanışmışlar sordular ama yazmadınızŞuan surekli kafasina kakiyorum. Sadece her hareketinin hesabını soruyorum ne yemek ne ütü ne onun giysilerini yıkama hicbisey. Valla bazıları çok daha iyi toparlaniyolar bu olay sonrası bende öyle olacağımızı düşünüyorum ama ben atlatirsam ki aşırı kinci bi insanim
Nerde sigara içiyor? Kocalarımızı yollamayalım orayaHastalık konusu da var aynen. Beter olsunlar ya yani bana uzattığı bi nesneyi alırken bile midem bulanıyor. İnternetten değil bu arada molada sigara içerken çakmak için yanına gelmiş hanım kızımız ve parasiz olduğunu söylemiş çıkışta kahve daveti yapmış bi yerde
Parcalicam. Şimdi çocuğuna bana daha ilgili. Gecenlerde diyo ki "x sen daha gençsin evlenmicem bi daha hayatımda biri asla olmicak dersin ama olur ve ben kızımızın böyle bi ortamda bulunmasını başkasını sevmesini kaldiramam"Vay ne vicdanlı eş, hemen itiraf etmiş, böyle bir eşi affetmeyeceksin de ne yapacaksın
" Eve kadın getirdim " dedi.
o haklısın ne desen ne yapsan haklısın deyip beni döndürmeye uğraştı düne kadar.
afhajdghdjhf.Parcalicam. Şimdi çocuğuna bana daha ilgili. Gecenlerde diyo ki "x sen daha gençsin evlenmicem bi daha hayatımda biri asla olmicak dersin ama olur ve ben kızımızın böyle bi ortamda bulunmasını başkasını sevmesini kaldiramam"
Eşimin taraginı da kullanmış alın bakın. Konu gerçek bunun gibi çok foto cektmİnandırıcı değil bence. O nasil saçmış her yerden çıkıyor?
Eğer gercekte iğrenç bir durum bana göre yanlış yapmışsınız.
Ne gibi ?kocanın aklı mı kıt?
yoksa bizim mi kıt sanıyorsun?
Parcalicam. Şimdi çocuğuna bana daha ilgili. Gecenlerde diyo ki "x sen daha gençsin evlenmicem bi daha hayatımda biri asla olmicak dersin ama olur ve ben kızımızın böyle bi ortamda bulunmasını başkasını sevmesini kaldiramam"
Senın sacın ne renk?Eşimin taraginı da kullanmış alın bakın. Konu gerçek bunun gibi çok foto cektm
Kocan evladının eşyaları arasında zevkine bakabiliyorsa elin kadını neden bakamasın?etrafta fotograflarimiza, kızımın oyuncaklarina, benim kişisel eşyalarıma kadar görüp zevkine bakabiliyosa ağır pislik bişey dır
Aynen. Eşim molaya çıkmış o da çakmak için yanına gelmiş oyleNasıl tanışmışlar?
Ve kadın bilerek yapmış saçları her yere yaymış öğrenmen için
Maşallah ne saç varmış dağıt dağıt bitmemiş
Herşey okey, biz kadınlar daha herseyı düşünüp affediyoruz.Boşan demek kolay gelir böyle durumlarda. Ama şu sarılma olayı olmamış. özellikle atlatıcaz nedir?Sene sonuna kadar bunlar olucak ve dün gittim sırtından sarildim o da döndü sarıldı konuyu açtı yine atlaticaz duzelicez falan.
Ona da söyledim bi kaç şey merak etmeyin :)Yalnız sondaki noktalı kelime o kadına sarfedilmişse sarıldığınız kocanıza da bir kelime yakışıyor bu durumda
Bosanmadan korkmam ki beni aldatirsa biter diyorsunuz ama ilk ogrendiginiz de bosanmak istemiyorum tamam diyorsunuz ve suanda da evliliginiz devam ediyor.Bosanmadan korkmam ki ona defalarca dedim beni aldatirsan bu iş biter diye ama anlatamamisim cinselligimizi öne sürdü ve bi carladım beni bu konuda suclayamazsin sen beni aldatamazsin diye
Esmerim ben köyü kahve siyaha yakinSenın sacın ne renk?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?