- 14 Nisan 2017
- 9.061
- 33.993
- 548
Kadinin cocugu var. ilerde esinin bunu birdaha yasatmicaginin garantisi yok ? benim ona bu akli vermemin nedeni yarin birgun bosanirsa elinde bir gayrimenkulu kalmis olur esinin nafaka verecegi ne malum ? cocugu icin diyorum. o hem bir kadin hem bir anne kendi ustune bir evi olmaliki onu belki kiraya verir kadinin eline gelir kaynagi olur. Bu sebeple soylemistim. O benim dunyami basima yikacak bende aaa hersey maddiyat mi ya neyse salla diyip hayatima devam mi edicem birakin allah askina
Bence gurur evdende, maddiyattanda daha önemli. Ben bir kadinim, bir bireyim ve güclüyüm. Esime muhtaç degilim. Zaman ile evimde olur, herseyim olur. Ancak benim yatagimda baska biri ile seks yasayacak kadar midesiz bir adam ile 1 gün dahi durmam.
Ister esim bana dünyayi versin, yeni mobilya olsun, ev olsun. Hiçbirini istemem. Bir erkek diyormu esi aldattiginda "dur, bana bir ev alsin" diye. Hayir, kadini öldürüyor, fiili degil ise manevi sekilde öldürür, adini oro***ya çikarir, herkese anlatir, çoçuklarini esini birakmaz,.. ve 1-2 yil içinde tekrar evlenir.
Sirf ucunda bir ev, bir mobilya olabilir diye, SENIN YATAGINDA seks yapmis bir ile evli kalmak ne akila, ne gurura, ne mideye sigar.