Evimize kadin getirmis

Kadinin cocugu var. ilerde esinin bunu birdaha yasatmicaginin garantisi yok ? benim ona bu akli vermemin nedeni yarin birgun bosanirsa elinde bir gayrimenkulu kalmis olur esinin nafaka verecegi ne malum ? cocugu icin diyorum. o hem bir kadin hem bir anne kendi ustune bir evi olmaliki onu belki kiraya verir kadinin eline gelir kaynagi olur. Bu sebeple soylemistim. O benim dunyami basima yikacak bende aaa hersey maddiyat mi ya neyse salla diyip hayatima devam mi edicem birakin allah askina

Bence gurur evdende, maddiyattanda daha önemli. Ben bir kadinim, bir bireyim ve güclüyüm. Esime muhtaç degilim. Zaman ile evimde olur, herseyim olur. Ancak benim yatagimda baska biri ile seks yasayacak kadar midesiz bir adam ile 1 gün dahi durmam.

Ister esim bana dünyayi versin, yeni mobilya olsun, ev olsun. Hiçbirini istemem. Bir erkek diyormu esi aldattiginda "dur, bana bir ev alsin" diye. Hayir, kadini öldürüyor, fiili degil ise manevi sekilde öldürür, adini oro***ya çikarir, herkese anlatir, çoçuklarini esini birakmaz,.. ve 1-2 yil içinde tekrar evlenir.

Sirf ucunda bir ev, bir mobilya olabilir diye, SENIN YATAGINDA seks yapmis bir ile evli kalmak ne akila, ne gurura, ne mideye sigar.

Yok yani gidebilirsin dondurmek için ugrasmicsm diyor
hiç çoğum için katlanayim filan deme ! çoğunun bu ortamda büyümesi onun için çok daha kötü. mutsuz anne mutlu çocuk yetiştiremez .. bu adam seni istemiyor bu belli ..sen hemen affetmissin 4günde arkadan sarılmalar filan ..hadi bir seferlik koltuğu filan değiştirdi( bence onuda yapmaz bir bahene bulur para yok vs ) .. bir dahaki sefere ne yapıcaksın bu tek seferlik değil devamı gelecek .. üzgünüm

Tavanın altından bile saç çıkacak kadar ne yapmışlar mutfakta onu da sorsaydın. Koltuk eşya değişince unutuluyorsa iyi yani hayırlı olsun. Bir de adama gidip sarılıyorsun sonra da beni öpmeyeceksin diyorsun . Anlamadım gösteririm ama elletmem gibi bir şey

hiç çoğum için katlanayim filan deme ! çoğunun bu ortamda büyümesi onun için çok daha kötü. mutsuz anne mutlu çocuk yetiştiremez .. bu adam seni istemiyor bu belli ..sen hemen affetmissin 4günde arkadan sarılmalar filan ..hadi bir seferlik koltuğu filan değiştirdi( bence onuda yapmaz bir bahene bulur para yok vs ) .. bir dahaki sefere ne yapıcaksın bu tek seferlik değil devamı gelecek .. üzgünüm
Konu sahte falan değildi bu yaşadığım olaydan dolayı sağlıklı düşünemiyorum sarıldığım için pişman oldum az önce uyandı ve bi günaydın bile demek içimden gelmedi. Her insan herzaman sizin düşündüğünüz gibi beklediğiniz gibi davranmak zorunda değil. Şuan ne yapacağımı bilmiyorum ama bazı yorumları okudukça sarilmaminda yanlış olduğunu anladım bu sadece benim içimden gelmişti. Mune Mune konuyu kapatabilirsiniz garen denen kişi de degilim kimdir bilmiyorum. Alın buda kendi saçım yapılan bazı yorumlara çok üzüldüm özellikle dalga geçilecek hiçbir durum yoktu. İnsanları bu kadar kırıp yerden yere vurmayın. Son mesajimdir.

Eklentiler

• 15676785742681448245876.webp
    15676785742681448245876.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 159
Tavanın altından bile saç çıkacak kadar ne yapmışlar mutfakta onu da sorsaydın. Koltuk eşya değişince unutuluyorsa iyi yani hayırlı olsun. Bir de adama gidip sarılıyorsun sonra da beni öpmeyeceksin diyorsun . Anlamadım gösteririm ama elletmem gibi bir şey

Şuan surekli kafasina kakiyorum. Sadece her hareketinin hesabını soruyorum ne yemek ne ütü ne onun giysilerini yıkama hicbisey. Valla bazıları çok daha iyi toparlaniyolar bu olay sonrası bende öyle olacağımızı düşünüyorum ama ben atlatirsam ki aşırı kinci bi insanim
Sürekli başına kakarsan ilerde yine yapacak yaptıgı zaman diycek affetmeseydın diycek boşansaydın diycek emin ol sevgilide yapcak kendıne sonra evden uzaklaşacak size tavsiyem cocuk yapmayın bidaha ayrılın yada ayrılman diyemem eşinizi seviyorsunuz çünkü ama eşiniz o sevgiyi haketmemiş bir zaman sonra seni ciddiye bile almayacak yaptıklarından dolayı senın yüzünden yaptım diycek sen hakettin diycek bak gör bunları yaşayacaksın ilk hatasında suçu sana atmış bile eşya değiştirmekle iş bitmez eşinin kalbını değiştirsin bence

çalışıyormusun işin kendi ailen varmı bilmiyorum ama
artık kendını garanti altına almaya başlasan iyi edersin ,
bugun affetmiş gibi yaparsın ama bir gün gelir
sende o da oyun oynamaktan yorulursunuz , ve pes edersiniz ,
işte ozaman kendini idare edecek gücün olması lazım ,
sevgiler

Tek yorumum boşanmamak için kendi gurursuzluğunuzu söylemek yerine çocuklarınızı bahane etmeyin.

Güçsüzüm deyin tek başıma ayakta durmaktan korkuyorum deyin yani bir şeyler deyin ama lütfen çocuklarım için boşanmıyorum demeyin.

Zira böylesine çocuğunun yaşadığı eve ,karısının yatağına kendi zevki için elalemin kadınını getiren karaktersiz babadan o çocukların öğreneceği bir şey zaten yoktur.

üff ne kadar aciz bir adam
malasef %99 yine aldatılacaksın
ben bi kere afettim ikinci aldatışında boşandım " ben senin beni bırakma ihtimalini hiç düşünmedim" dedi çünkü ilkinde affetmiştim olan geçen yıllara oldu tekrar güvenip ikinci çocuğu yaptım bide
ama olsun iyi ki yaptık rabbim evlatlarımızı korusun gururlu güçlü anneleri oldukları için gurur duyacaklar bunu biliyorum zor günler geçiyo çok şükür

Gitmeden sevabina kim olduğunu aciklasaydin bari. :kahve:
Konun sahte demiyorum olabilir bunlar. Hayattta her sey oluyor sabir versin Rabbim ne diyeyim.

Yanı Allah korusun ama ben art niyetli bakışı bile aldatma sayarken,evime hem de yatağıma birini getirecek ben değil affetmek onu oracıkta parca pinçik ederim.çocuklarım için bile olsa bu kadar iğrençliği midem kaldırmaz kendime yakistiramam.

Back
X