Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yanlış hatırlamıyorsam hala aynı evdeydiniz, evleri ayırdınız mı ?İnşallah 1 kasımda mahkememiz var anlaşmalı olarak boşanıyorum.
Evet evet aldı eşyalarını ve taşındı. İlk 2 gün boşluk hissettim. Şimdi garip bir huzur var içimde.Yanlış hatırlamıyorsam hala aynı evdeydiniz, evleri ayırdınız mı ?
Yeni kullanıcı isminizi çok beğendim. Bu da geçer, üzerinizdeki ağırlık gün geçtikçe daha da hafifleyecektir. Yeni hayatınızda herşey düşündüğünüzden daha güzel olsun.Evet evet aldı eşyalarını ve taşındı. İlk 2 gün boşluk hissettim. Şimdi garip bir huzur var içimde.
Çok teşekkür ederim. Diğer kullanıcı ismim bulunabilir diye düşündüm. Profil resmimde kendime ait olduğu için deşifre olmak istemedim. Dilerim hafiflerim gün geçtikçe. İkinci evlilik ikinci boşanma olunca biraz umudunu yitiriyor gibi insan iyiye dair.Yeni kullanıcı isminizi çok beğendim. Bu da geçer, üzerinizdeki ağırlık gün geçtikçe daha da hafifleyecektir. Yeni hayatınızda herşey düşündüğünüzden daha güzel olsun.
Bu kk nın emojilerine bayiliyorum:)Yani niyeyse bisey yazamadim hic yazamadan da duramadim![]()
Ama kocana da bi isim bulmak lazım sonucta. Aynı fotoraflari kişisel eşyalarını görerek zevkine baktiKadın konsmuş zaten galiba yani etrafta fotograflarimiza, kızımın oyuncaklarina, benim kişisel eşyalarıma kadar görüp zevkine bakabiliyosa ağır pislik bişey dır saçlarının sağlıklı olacağını da sanmam aklı gibi
Bunu unutamayacak içinde affetmeyeceksin zamanla çok yıpranacaksın.... Evin her yerinde o saçlar olmasa bile hep bi tereddüt ile yaşayayacaksın o evde...yaşadığın hiç kolay bişey değil ama eşin dürüst davranmış kabullenmiş sende onu kabul etmişsin..umarım bundan sonra bir daha böyle bi şey olmaz unutturur sana bu günleri... Hemen hemen aynı olayı yaşadım bende 2 sene oldu ama paranoyak oldum pskolojimi mahvettim benim eşimin çorabının içinde kızıl renk saç topağı buldum bi insanın ayağının içine nasıl bi tutam saç girer ki onunla birlikte olan şeytan kasıtlı yapmıştı farkındaydım tabi ki benim eşim seninki gibi kabullenmedi şimdi iyice paranoya oldum hergün kontrol ederim çorap çamaşırlarını arada bi arabayıda kontrol ederim neler hisseddiğini çok iyi anlıyorum...Bunu 4 gün önce öğrendim.
Bizim 8 senelik ilişkimiz vardı eylülün sonu 8 dolacak ve bunun 4 senesi evliligimiz. 2.5 yaşında da kızımız var. Genel olarak çok iyi anlasirdik, herşeyi konuşurduk, birbirimize hep dost derdik yani o derece sağlamdık. En azından ben böyle sanıyormuşumcunku herşey tepetaslak oldu.
Biz aile uyelerimden ikisi istanbulda olduğu için ara ara onları ziyarete gider ve kalırız kızımla. eşim de git kafanı dinle cart curt gönderir ama daha önce böyle bi durumla karşılaşmadım yaptıysa bilemem.
Neyse yakın zamanda döndüm evime ve ertesi günü süpürge yapicaktim. Çalıştırdım ama süpürgemin ucu donmedi şöyle çevirip bi baktım sapsarı daha doğrusu platin gibi saç. Ama baya var. Hepsini çıkardım elime koydum fotoğrafını çekip yolladım "ne bu?" diye. Bana "bilmem ki beyaz saça benziyo plastik gibi " vs dedi biraz da gerildi neyse dedim konuyu kapattim. Gerçekten kapatmıştım. Ta ki yatak odamda eşimin giysilerinin üzerinde, evlilik albümünün üzerinde, yerde, yatakta görene kadar...
Sabah oldu o ise gidicekti bende yataktaki giysileri katlayayim dedim ve saç geldikçe elimle göstere göstere yere attım. Daha sonra salona geçtim kızımla oynuyoruz amaa o inanılmaz gergin ve hissediyorum. Hazirlanmayi bırakıp yanımızda oturdu ise geç kalicak. Sonra gelsene bi dedi çekti beni mutfağa kapiyi da kapattı "neyin var?" Dedi bişey yok noldu ki dedim güldüm "bişey var saç bulup duruyosun suratın asık" dedi ve sonra biraz sessizlesip "Bosanalim x" dedi bende güldüm "niye" falan.
" Eve kadın getirdim " dedi.
Elim ayağım boşaldi ellerimle yüzümü kapadim ağladım ve tamam dedim sorun yok bosanalim istemiyorum Ben artık. O da o arada kollarımdan tutmuş " sen benden uzaklastin beni hiç görmedin cinselligimiz bitmişti X " vs deyip sacmaliyodu. Neyse o an kızamadım sonra evden cikti buna mesajları dosedim çok uzun ben kızdım o haklısın ne desen ne yapsan haklısın deyip beni döndürmeye uğraştı düne kadar.
Babası bile geldi 2. Gun biz konuşurken "Duydum kızım bende işte çok üzüldüm sen bizim kizimizsin biz seni çok seviyoruz yapmış bi hata ama sizin kızınız var nolur biraz daha düşün boşanmak olmaz" vs dedi. Açıkçası biraz sinirlendim karıştığı için ama adam ağlamış üzülmüş bişey diyemedim demedim. Neyse sonra anneme geçtim falan o arada hala yazıyo ariyo. Dedim ben istemiyorum bosanalim. Ama inanmazsınız saçlar hala heryerden çıkıyor. Siviyagimin altından, tavamin altından, çocuğumun elinden, duş alıyorum kendi elimden..
En son kızım 1 aydir uyanınca kriz gecirerek uyanıyor ve o yüzden annemden eve geçtim dün de hastahaneye götürdük beraber. Eve geldik ama yüzüne bakasım konuşasım yok iştahım kesik vermişim 4 kilo.
Dün ya sarılıp affediceksin ya da bu böyle gidip boşanmaya varicak X dedim kendi kendime. Kendisi pişman olmuş abimle babasıyla abisiyle de konuşmuş. Bi daha olursa tek kelime etmem çeker giderim dedim ve şartlarımi sundum.
Şart olarak taşınma, koltuklara kadar yeni eşya, ilgi alaka vs istedim. Sene sonuna kadar bunlar olucak ve dün gittim sırtından sarildim o da döndü sarıldı konuyu açtı yine atlaticaz duzelicez falan. Dedim ki bana zaman vericeksin beni yanagimdan bile opmiceksin. Bilmiyorum doğru veya yanlış bu kararı sadece kızım için verdim Şuan zaten anormal bi durumu var memeyi kestiğim için. Yani bilmiyorum yapamazsam her an yine gidebilir.miyim diye düşünüyorum. Uzun oldu kusura bakmayın. Nasıl tanistiklarini da anlattı merak eden olursa onu da anlatırım kısaca. Sevgiler.
Öyle değil şekerim anlamamışsın sen.ama doktor adam dank diye eve kadın getirdim demiş.
kadın birşey sormadan.
aynı adam 1 günlüktü demiş..
bende evimde yaşıyorum tava altından saçım çıkmıyor.
Geberme emiÖyle değil şekerim anlamamışsın sen.
Konu sahibini eşi aramızda cinsellik yoktu diye suçlamış.
Yani adam yokluktan, sevişecek kadın bulunca mutfak dolabının içinden tut da yağ tenekesinin altına kadar her yerde kadını saçından sürüye sürüye sevişmiş.
Evi mundar etmişler![]()
![]()