evimize yeni gectik esimin kardesi bizde kaliyor onu evden yollamak icin napmaliyim

ben annemgile gelyorum ama onda anahtar yok oda annemgile gelyor burfa kalyor.s

Eşiniz kardeşinin size nikahı düştüğünü bilmiyor mu? Kaynınızla yalnız kalamazsınız, haramdır. Ne biçim aileler var yaw, anlamak mümkün değil...

esimle konustum en fazla 3ay diyor askere gitcek diyor askerden sonra bizde kalmicak sabretcem 3ay

Eşiniz kardeşinin size nikahı düştüğünü bilmiyor mu? Kaynınızla yalnız kalamazsınız, haramdır. Ne biçim aileler var yaw, anlamak mümkün değil...
evet hic yanliz kalmadim zaten annemgile geldim hep yada annemi cagirdim eve boyle gecti gecyor gunlerm

askere gidene kadar bizde sonrasi yok bekar evinde kalcak komustum en fazla 3ay diyor askere gidecekmis

cok guzel oneriler bunlar canim cok tesekkur ederim ilk ozel gunumuzde yapacagim :)

gidecek yeri yok diyor heryerden kovuluyor kendisi cunku duzgun biri olmaynca kovulur tabiki

soledim canim en fazla 3ay dedi 3ay sinra rahatiz

Neresi ayıp
Kardesiyle mi evlendi konu sahibi
Daha yeni evli 6 aylık
Asıl ayıp gelip kalan kişide
evet aynen canim dusunmesi lazim bunlar yeni evli ben burda kalmayim demesi lazim sonucta benim neden ayri eve ciktomi biliyor rahat edemiyorum annemglde bian once ayri eve cikalim dedm o ble ev ararken vardi smdi bizde kalyo dusuncesiz aptal

kendisinin asker zamani geldi askere gidecek yakinda sabredyorum

biraz abartmamış mısınız? insan kendi öz kardeşine güvenmeyecek de kime güvenecek allaşkına.

dinen sakıncalıymış. dinen sakıncalı olmayan şey mi var kadınlar için.
sakincali desem sanki obur seylere uyyorumusun diycek bircok sakincali seyler var

ben birkezdaha konustum busefer iyi oldu gibi canim insAllah gidecek askere kadar bizde genede nezaan gitcegi belli degil simdi ev tutamaz zaten kacak heran gidebilir

geceleri iliskiye girmekten kacin sende ses gitmesin de. zaten bundan gercektede rahatsiz oluyorsundur ses gidermi diye ayip ya. koyden sehire araba yokmuymus gelecek
evet bende rahatsz olyorm canm askere.gidecek diye bende siimdiye kdar sabrettim bazen cok cinlerm tepeme cikiyor

esim aradi annesinj fakat annesi bisey yapmiyor ben bunla bas edemiyorum hep kari kiz pesinde alin sunu basimdan dedi ama nafile gene basimizda herkez basdan saviyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…