- 18 Eylül 2014
- 8.451
- 29.973
- 798
o gittigi zaman baskasi gelmez canim onu rahatsiz edip gondermem lazim bu cok baska bisey bu kaynim dusuncesiz ondan baskasi dusunceli olur zaten gelmezki bu cok baska bisey ya bundan kurtulmam lazim bitanedaha kaynim var bunun gibi degil dersinz bu bunun kardesimi okadar saygili ve dusunceliki kendisi yurtta kaliyor akrabalari varken herkez ayni degil iste o gelse rahatsiz olmazdim daha evime gelmisligi yok gelsede ondan yana sıkıntı yok saygili agirbasli. benim suanki kaynimdan kurtulmam lazim onerin varsa rahatsiz edecek solermsn
bi oglana bakamadilar felan der
bende oyle.diyorum.uzak.dur esinden..... gece.yatakta bile sinir koy rahat edemiyorum de diyorummSanki 5 yasında çocuk. 20 yasında koca adam yahu. Kız kardesi olsa da farketmez. Eşini ikna etmeye falan gerek yok. Al karşına anlat neden istemediğini. Eğer anlamaz seni suçlarsa arkadaşların dediği gibi git annene. Ayrıca bi zahmet uzak dur esindem kardesi sizin evdeyken
basta biyrde calisyordu oranin evnde kalyordu kovuldu sonrada annemgile gelmek zorunda kaldi annem ona bakmak zorunda degilki biz ayro eve cikincada bizim yanimiza geldi
basta biyrde calisyordu oranin evnde kalyordu kovuldu sonrada annemgile gelmek zorunda kaldi annem ona bakmak zorunda degilki biz ayro eve cikincada bizim yanimiza geldi
Ayyy bu neeeeeeHımmmm anladım. Eşiniz sütten çıkmış ak kaşık. Üzülmesin, darılmasın...
Tek sorun bu kaynınız ise o zaman kesin çözüm: Bir gün anadan doğma soyunun. Kaynınızın üzerine atlayın.
Bir daha evinizde kalmaz. Kesin çözüm. Herkes yaysın.
Iyyyyy. Ne zor bir durum. Ama eşinizde anlayışsızmış gerçekten. Birde sizinle aynı yaşlarda, üstelik daha yeni evlisiniz. Doğru dürüst tanımıyorsun bile. Çok yakışıksız bir durum. Eşine istemediğini söylemelisin. Yav ne insanlar var be....çok sinirim bozuldu..merhaba kizlar biz yeni evliyiz 6 ay felan oldu annemgilde kalyorduk yanliz kalamiyorduk felan ayri eve ciktik simdi gene yanliz degiliz esimin kardesi bizde kaliyor cok rahatsiz olyorum terbiyesiz saygisiz birisi 20yasnda bende 21yasndaym cok capkin acayip rahatsiz olyorum surekli kizlari anlatyor esim hastanede acil tip teknisyeni gece nobetleri olyor esim yokken annemgile gelyorum onunla asla evde kalmak istemiyorum onu evden nasil cikaririrm kaynanamgil koydeler esimin kardesi daha once dayisnda halasnda felan kalyordu dedgm gbi terbiyesz saygisz ve istenmiyen birisi nere gitse kovuluyor ondan dayisgldede kalamiyor kalacak yeri yok ama bu beni ilgilendirmez gecenlerde annem bize gelmemesni solems yeni evli onlar demis anneme simdiye kadar yanlizmi kaldilar sanki dems anneme surat yapmis ben napacam bana bi akil vern evde istemiyorum onu esime soluyorum gidecek yeri yok sen hic gurbette kaldinmi diyor kardesinin yaninda olyor benm trafmda degil lutfen akil verin nasil evden gitmesini saglayabilirim benmi karisiyim yoksa kardesimi cozemedm o derece abisinin pesinde gezyor delirecem yaknda esimle arsm bozulmasn dye pek bisey diyemiyorum(
aynen ya soluyorim rahatsiz olyom dye sacmalama sen yengesisin diyor ama onun o halini blyorum herkez rahatsiz olur kiz olsa bisey olmazdi benimde bekar abim var hayatta evimize gelmez rahatsiz edmek istemiyorum diyor ayda birkere 15dk anca oturup gidyor dusunce lazim herkezde dusunce yok koca adam ya okadar borc var bide onla ugrasyoz kizlarla yiyip yiyip gelyor benim yerimde baskasi olsa siimdiye kovardi anlatmadigim okadr sey varki esim icin susuyorum guzellikle halletmeye calisyorum en son care kotu halde
Evet en mantıklısı bu.Siz eşinize deyin ki,
Ben kardeşin gidene kadar annemde kalacağım.
Ne zaman askere giderse o zaman bana haber ver, geleyim.
Mmerhaba kizlar biz yeni evliyiz 6 ay felan oldu annemgilde kalyorduk yanliz kalamiyorduk felan ayri eve ciktik simdi gene yanliz degiliz esimin kardesi bizde kaliyor cok rahatsiz olyorum terbiyesiz saygisiz birisi 20yasnda bende 21yasndaym cok capkin acayip rahatsiz olyorum surekli kizlari anlatyor esim hastanede acil tip teknisyeni gece nobetleri olyor esim yokken annemgile gelyorum onunla asla evde kalmak istemiyorum onu evden nasil cikaririrm kaynanamgil koydeler esimin kardesi daha once dayisnda halasnda felan kalyordu dedgm gbi terbiyesz saygisz ve istenmiyen birisi nere gitse kovuluyor ondan dayisgldede kalamiyor kalacak yeri yok ama bu beni ilgilendirmez gecenlerde annem bize gelmemesni solems yeni evli onlar demis anneme simdiye kadar yanlizmi kaldilar sanki dems anneme surat yapmis ben napacam bana bi akil vern evde istemiyorum onu esime soluyorum gidecek yeri yok sen hic gurbette kaldinmi diyor kardesinin yaninda olyor benm trafmda degil lutfen akil verin nasil evden gitmesini saglayabilirim benmi karisiyim yoksa kardesimi cozemedm o derece abisinin pesinde gezyor delirecem yaknda esimle arsm bozulmasn dye pek bisey diyemiyorum(
Neden sizde kaliyor ki okuyor mu calisiyor mu keyfi mi yani???merhaba kizlar biz yeni evliyiz 6 ay felan oldu annemgilde kalyorduk yanliz kalamiyorduk felan ayri eve ciktik simdi gene yanliz degiliz esimin kardesi bizde kaliyor cok rahatsiz olyorum terbiyesiz saygisiz birisi 20yasnda bende 21yasndaym cok capkin acayip rahatsiz olyorum surekli kizlari anlatyor esim hastanede acil tip teknisyeni gece nobetleri olyor esim yokken annemgile gelyorum onunla asla evde kalmak istemiyorum onu evden nasil cikaririrm kaynanamgil koydeler esimin kardesi daha once dayisnda halasnda felan kalyordu dedgm gbi terbiyesz saygisz ve istenmiyen birisi nere gitse kovuluyor ondan dayisgldede kalamiyor kalacak yeri yok ama bu beni ilgilendirmez gecenlerde annem bize gelmemesni solems yeni evli onlar demis anneme simdiye kadar yanlizmi kaldilar sanki dems anneme surat yapmis ben napacam bana bi akil vern evde istemiyorum onu esime soluyorum gidecek yeri yok sen hic gurbette kaldinmi diyor kardesinin yaninda olyor benm trafmda degil lutfen akil verin nasil evden gitmesini saglayabilirim benmi karisiyim yoksa kardesimi cozemedm o derece abisinin pesinde gezyor delirecem yaknda esimle arsm bozulmasn dye pek bisey diyemiyorum(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?