evimize yeni gectik esimin kardesi bizde kaliyor onu evden yollamak icin napmaliyim

Hımmmm anladım. Eşiniz sütten çıkmış ak kaşık. Üzülmesin, darılmasın...
Tek sorun bu kaynınız ise o zaman kesin çözüm: Bir gün anadan doğma soyunun. Kaynınızın üzerine atlayın.

Bir daha evinizde kalmaz. Kesin çözüm. Herkes yaysın.

bi oglana bakamadilar felan der

Sanki 5 yasında çocuk. 20 yasında koca adam yahu. Kız kardesi olsa da farketmez. Eşini ikna etmeye falan gerek yok. Al karşına anlat neden istemediğini. Eğer anlamaz seni suçlarsa arkadaşların dediği gibi git annene. Ayrıca bi zahmet uzak dur esindem kardesi sizin evdeyken

Madem korkuyodunuz yalnız kalmaktan neden evlendınız dıye de sormaktan kendımı alamıyorum ?
E birde yeni elisiniz eşinle ailenizin yanında kalmaktn çekınmedınz mı ?

Bunları geçersekte kaynın hadsiz. Kocanda hadsiz anası da babasıda.
Yav bi akıllıda cıkıp demıyomu ne işin var oğlum senın orda ayıp denen birşey var dıye ?
Eşin seni, kendıne ve kardeşine baksın buyutsun dıye mı aldı ?
Gömleklerimi ütüle çay demle ne ya ?
Uzatta ayaklarını yıkim de anlar belkı !
Valla bu annen en ıyısını demiş. Girsinde aranızda yatsın zaten yalnız kalmıyomuşunuz ki cevaba bak .
Ya bi kaç haftaya bile eyvallh ama bu ne canım.

bende oyle.diyorum.uzak.dur esinden..... gece.yatakta bile sinir koy rahat edemiyorum de diyorumm

Kaynına sürekli temizlik yaptır. Bir erkeğin en sinir olduğu şey.
Pazara yolla bakkala yolla.
Fatura yatırmaya o gitsin, ekmeği o alsın.

Ya da..

Deliyi oyna kocan yokken. Çarşafa gir karanlıkta böh de.
Elinde bıçakla evi turla kendi kendine konuşaraktan.
Kafana poşet geçir tozu öyle al.

Daha ne öneri istersin bilmem de, konuyu açıp öneri beğenmeyen daha daha diyenleri de anlamıyorum. E daha ne yapalım biz buradan, süpürgenin sapıyla dürtelim mi kaynını

basta biyrde calisyordu oranin evnde kalyordu kovuldu sonrada annemgile gelmek zorunda kaldi annem ona bakmak zorunda degilki biz ayro eve cikincada bizim yanimiza geldi

annenizin evinde de mi kaldı
bu nasıl utanmazlık
eşimle aram bozulur vs. demeden direkt istemediğinizi söylemelisiniz bunun başka yolu yok

Ayyy bu neeeeee

Iyyyyy. Ne zor bir durum. Ama eşinizde anlayışsızmış gerçekten. Birde sizinle aynı yaşlarda, üstelik daha yeni evlisiniz. Doğru dürüst tanımıyorsun bile. Çok yakışıksız bir durum. Eşine istemediğini söylemelisin. Yav ne insanlar var be....çok sinirim bozuldu..

Niye evlenip 6 ay ailenizle kaldiniz ki?

Yeni evliyken ailesyle yasadiysak simdide kardesimle yasariz ne var bunda mantigina girmis esiniz.

Simdi nasil ikna edersiniz esinizi bilmiyorum ama buyuk ihtimal senin ailenle kalirkende yalniz degildik sorun yoktu ama diye savunacak kendini.

Ya kiz da olsa rahatsiz olunur da. Uff pislik pislik seyler dusunebilir erkek bi de 20 yasinda ne biliyim. Insanin aklina hayaline de karisamazsiniz ki... yeri gelcek millet yazmis,dus alcaksn wcye gitceksn evinde don gomlek gezmek.istyceksn. O ne ya evde yabanci bi erkek.. insan kocasina da yaklasmak istemez. Sahsen ben anasigili gordugum zaman esime iyce bi sinir oluyorum yanasasim gelmiyo... yani insan basbasa olmak istyo basbasaligi bozan birileri olunca da romantizm falan.her sey bitiyo...

Yapacagin iki şey var ya kocana yanasmiycan evde biri varken yapamıyorum deyip kardesini gonderene kadar uzak duracan yada sürekli kocanla civik cıvık sarmas dolaş alcan kayninin yanında belki utanirda gitmek ister açık giyin rahatsız olsun banyoya git bornozla gez

M
Neden sizde kaliyor ki okuyor mu calisiyor mu keyfi mi yani???

Ayy öf okuyunca bile bunaldım sürekli evde gezen bir erkek üstelik de ukela eşinle açık açık konuş rahat edemiyorum de baktın olmuyor tut paçasından at öf bee

Ben bi tek benimle evlendin sanıyordum ama yanılmışım kardeşini boşayana kadar gelmeyeceğim eve deyin gitmeyin. Bu nasıl rahatlık yaa 2 kazık kadar adama hizmet için mi evlendiniz? Tek senin canın sıkılacağına hepinizin canı sıkılsın ne sabrediyorsun böyle bir duruma? Biraz dişini göster... Ben çıldırdım burda Bejan19

Pff okul is sebebi yoksa koye gitsin.
Benim koydeki kuzenim oyleydi resmen bizim evden damat olarak ayyrildi
Simdi isi gucu var kimseyi tanimiyor bayramda dahi gelmiyor

Ister yeni evli olun ister 20 yıllık. Sahip cıkılacak yaşta ufak bir cocuk degil, "atamamak" ne demek. Sizden evvel eşiniz rahatsız olmalı, evde karısı var ve de erkek kardeş. Kayin validenle esin konuşmalı. Ayrica kayin validen başina atip koyde ohh mis sanki ufak cocuk gibi bi de merak edip sana sormasın. Seni kendileri köydeyken iki erkege bak diye mi almışlar. Burda esas onemli olan kocanın tutumu ki zaten o müsade etmese bu durumu yasamazdınız.

Tatsizlik cikacak diye kocanla konusmaktan cekinme...sen konusmadikca kabullendi sanirlar. Ama kocan dabir degisik tepki veriyo anlasilan. Sen de daha net tavirlar koy. O zaman buyrun siz oturun ben annemlere geciyorum de. Açıkça mahrem diye bisey var...ben evimde bekar evi gibi iki erkekle yaşayamam. Ne dusa rahat girebiliyorum ne de uzanip istedigimi giyemiyorum de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…