• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evine gittiğimiz arkadaş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ahahah valla biz de cok tehlikeli bulmustuk
Cekip vursalardi daha az sasirirdim

Bir de yakinimizin dugunune gelen baska bir misafir de pilav tavuk ikramini yedikten sonra donuste arayip bu tavuk helal kesim mi diye sormustu sgffj
Yememis olsa neyse yani ama hani tavuk bile sindirim sistemine elveda demisken ben ne diyeyim
Ne bileyim ben, sen yerken besmele cektiysen yeter herhalde dedim
Tavuğun kesimi helal de tavuğun zina geçmişi var o kısmı sorun olmaz senin için umarım denebilirdi sfgjhjk
Doyduktan sonra soruyor bide 🥴

Siz yazdınız gittiniz, konuştukça biz de acıktık baya, geç olmasa kalkıp birseyler yiyecektim
Ben yedim. Hazır evde pilav var 3 yemek kasıgı koydum önüme bakısıyoruz. Saka mı bu?
Arkadaşlar bir kısmınızi alıntı yaptım hemen cevap vermek için servis kaşığı değil
Normal bildiğimiz yemek kaşığı yemek yediğimiz 😊😂 abartmiyorum gerçekten 3 yk sulu yemek
2 yk pilav 2 köfte ve köfteler minikti.
Ev sahibi zayıf ama eşi epey kilolu oda nasıl doydu bilmiyorum 😂😂
Bana gelince ben zayıf sayılmam ama arkadaşlar zayıf da olsam eve gelen misafir e hele hele de ilk gelen misafir e bu yemek normal mi?
Acaba görüşmek mi istemedi? Daha önce pikniğe gitmiştik orda normal di herşeyi ortak almıştk
Yemekten sonra kuru yemiş verdi yemin ederim oda minik bir kasenin içindeydu kase değil de sosluk gibi nasıl desem kasenin dört de biri gibi.
Hazır evde pilav var oturdum koydum şu an pilav tanelerini sayıyorum resmen.

Ben yedim. Hazır evde pilav var 3 yemek kasıgı koydum önüme bakısıyoruz. Saka mı bu?

Hazır evde pilav var oturdum koydum şu an pilav tanelerini sayıyorum resmen.
Yazmıştım, diyetteyken 4kasik pilav yazmış. Doymam mümkün değil. Normalde yemek yanında 1porsiyon ki oda yaklaşık 8-10yemek kaşığı pilav yiyen insanım.
Ayıp denen birsey varsa o da budur :D

Peki kadin suratsiz mutsuz mu agirladi sizi?
Bi keresinde misafirlikte ev sahibi poğaça ve pasta yapmıştı
Poğaçalardan 3 tane koydu pastayı kantincinin kaşar kesişi gibi incecik koydu
Güleryüzlüydü ama pastayı hayalet gibi koyması bitirdi bendeki karizmasını
Güleryüzle doymayanlardanım ben 😀

A)Kendi iştahlı biri olmayabilir. O kadarının yeteceğini sanmış olabilir. (ilk evlendiğimde azıcık koyuyordum biz aile olarak çok iştahlı değildik azı yeterdi, baktım eşimin taraf iştahlı benim de elim bollaştı kayınvalidemin gibi kocaman tencerelere döneceğim bu gidişle)

B)Artan yemeği atmak istemediği için azar azar koymayı tercih etmiş olabilir. (bu çok mantıklı)

C)Cimri olabilir, davet etti desinler diye çağırmıştır.(bu ihtimal en düşük olanı)

Arkadaşlar bir kısmınızi alıntı yaptım hemen cevap vermek için servis kaşığı değil
Normal bildiğimiz yemek kaşığı yemek yediğimiz 😊😂 abartmiyorum gerçekten 3 yk sulu yemek
2 yk pilav 2 köfte ve köfteler minikti.
Ev sahibi zayıf ama eşi epey kilolu oda nasıl doydu bilmiyorum 😂😂
Bana gelince ben zayıf sayılmam ama arkadaşlar zayıf da olsam eve gelen misafir e hele hele de ilk gelen misafir e bu yemek normal mi?
Acaba görüşmek mi istemedi? Daha önce pikniğe gitmiştik orda normal di herşeyi ortak almıştk
Yemekten sonra kuru yemiş verdi yemin ederim oda minik bir kasenin içindeydu kase değil de sosluk gibi nasıl desem kasenin dört de biri gibi.
Yine benim bir öğünümden fazla ama normal insana az tabi. Niye öyle yapmış ki acaba?

Güler yüzle ağırlamış ama sizi, bir derdi yok demek ki. Yemeğin miktarına bakmayacaksınız artık.

4 yemek kasıgı pilav mı:KK57: okurken midemde kurtlar halay cekiyo su an:KK57:
Yerken bende böyle bakmıştım tabağa 😞 hemen bitmesin diye yarım kaşık yarım kaşık yiyiyordum.
Diyemedim ki ben mantiyla ekmek yiyen insanım, bana bunu nasıl yaparsınız diyemedim tabi ki.
Zaten diyet 2hafta mi 10gun mu ne o kadar sürmüştü 😄

Konu gerçek mi ya? Kim evine gelen misafire yemek kaşığıyla üç kaşık pilav verir ki? Hanımlar kaçınız böyle servis yapar?
Acaba durumları mı yoktu? Evde olan malzemeden o kadar mı yemek çıktı? Hep o kadar yiyorlarsa yağ biriktirmeleri normal ama ölürler bir süre sonra. Yaşamsal faaliyetlerin devam etmesi için günlük alınması gereken kalori miktarı diye birşey var.

Bi keresinde misafirlikte ev sahibi poğaça ve pasta yapmıştı
Poğaçalardan 3 tane koydu pastayı kantincinin kaşar kesişi gibi incecik koydu
Güleryüzlüydü ama pastayı hayalet gibi koyması bitirdi bendeki karizmasını
Güleryüzle doymayanlardanım ben 😀
Evet var oyle pastayi milim hesabiyla kesip bi dilimi 20 kisiye pay edenler, ben de denk geldim, hediye pasta alip gitmisim, tabagimda pasta var, tabagin desenini goruyorum altta, ne mana iceriyo bu😂 bunlar kalan pastayi coluk cocuk, her dilimi kolum gibi kesip gomucekler bu aksam heralde diye dusunmustum ben

Yerken bende böyle bakmıştım tabağa 😞 hemen bitmesin diye yarım kaşık yarım kaşık yiyiyordum.
Diyemedim ki ben mantiyla ekmek yiyen insanım, bana bunu nasıl yaparsınız diyemedim tabi ki.
Zaten diyet 2hafta mi 10gun mu ne o kadar sürmüştü 😄
Mantıyla ekmek mi yiyosun sennnn damakdaslarımı görmek ne güzel🤩

Konu gerçek mi ya? Kim evine gelen misafire yemek kaşığıyla üç kaşık pilav verir ki? Hanımlar kaçınız böyle servis yapar?
Acaba durumları mı yoktu? Evde olan malzemeden o kadar mı yemek çıktı? Hep o kadar yiyorlarsa yağ biriktirmeleri normal ama ölürler bir süre sonra. Yaşamsal faaliyetlerin devam etmesi için günlük alınması gereken kalori miktarı diye birşey var.
Bahsedilen miktardan daha az yiyorum, yaşamsal faaliyetlerim sürüyor 35 yıldır 😂

Misafire öyle koymuyorum ama vurmayın. Normal insan yemeği koyuyorum 😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X