- 20 Temmuz 2013
- 334
- 687
- 333
- Konu Sahibi Dilara55333
Yorumları okurken çok eğlendim.
Konu amacından çıkmış ; ama böyle çok güzel olmuş.
Ben de anı koyup kaçacağım.
Bir çalışma arkadaşımla çok yakın aralıklarla doğum yaptık. Bir gün beni arayıp: "Önce sen doğum yaptın, ben size gelmeliyim." diyerek kendini zorla dâvet ettirdi. Lohusa hâlimle ne hazırlıklar yaptım görmelisiniz. O da yeni anne oldu, canı şunu da çeker bunu da çeker diye, masam da yok yok!
Üstüne buzluğuna koysun diye de yiyecekler hazırlamam cabası!
Neyse arkadaş geldi, beni müsait olduğunda davet edeceğini söyledi. Asıl olaya geliyoruz bu arkadaş daha önce ev adresimi bilmiyordu, haliyle öğrenmiş oldu. Bana gelmesinden 3 gün sonra sitenin güvenliği evi aradı. Cee eee bu arkadaş gelmiş. İşi varmış da uğramış bla bla...
Sabah geldi akşam gitti.
1 hafta sonra tekrar, 2 hafta sonra tekrar derken; bir 5 tur attı. En sonunda canıma tak etti. " Canım hadi artık müsaitseniz biz de haftaya size gelelim." dedim. Abartmıyorum o hafta boyunca 5 gün üst üste gideceğimiz sabah yok şu hastalığım çıktı, yok şu oldu, yok bu oldu diye mesajla öteleyip durdu. En sonuncusunda da "Ben poğaça yapmıştım boşa gitmesin gelelim siz de yiyelim" demesin mi!
Orada tüm ilişkimizi çok şükür noktaladım.

Bir çalışma arkadaşımla çok yakın aralıklarla doğum yaptık. Bir gün beni arayıp: "Önce sen doğum yaptın, ben size gelmeliyim." diyerek kendini zorla dâvet ettirdi. Lohusa hâlimle ne hazırlıklar yaptım görmelisiniz. O da yeni anne oldu, canı şunu da çeker bunu da çeker diye, masam da yok yok!

Neyse arkadaş geldi, beni müsait olduğunda davet edeceğini söyledi. Asıl olaya geliyoruz bu arkadaş daha önce ev adresimi bilmiyordu, haliyle öğrenmiş oldu. Bana gelmesinden 3 gün sonra sitenin güvenliği evi aradı. Cee eee bu arkadaş gelmiş. İşi varmış da uğramış bla bla...