- 6 Mayıs 2017
- 6.444
- 7.745
- 198
- Konu Sahibi Dilara55333
Uyanamamış olabilir. Ayrıca yeni evlilerden bu kadar çok beklentiniz olmasın. Bende evlenmeden öncesinde yemek yapmayı bilmezdim.. yeni evlendigim dönem hele ki çok kalabalık birileri gelse yemeği ayarlayamazdım ki misafir geleceği günler eşim çok erken gelirdi iş yerindenBen de bi anımı anlatayım konu sahibi gelene kadar bari
Kuzenim yeni evliydi ,1 gün önceden aradık gelin görmeye gideceğimizi haber verdik ..
Gittik ki daha yeni uyanmış haberli olan insan ..
Ne yemek ne bişey ne hazırlık
Ev bile temizlenmemiş ,hep birlikte evi temizledik
Bu sefer yemek yapılacak 2 patates 1 domates var , üç aile gittik bu yeter diyor
Durumları da baya iyi kendi kıymaz ,elektrik gitmesin diye kek bile koymaz fırına
Sonra yengem para verdi çocukları saldı sebze vs aldırdı kendimiz yaptık yedik doyduk çok şükür akşam yemeği oldu öğle vaktiydi gittik
Anam bana misafir gelecek olsa bir gün önceden evimi temizler tatlımı hazırlığmı yapar yarına son dk işlerimi halleder,beklerim
Herkesin görgüsü farklı Cidden

Çünkü ben bekarken okul dersane falan dönemi olunca bende ev işlerini öğrenme fırsatı olmadı...
Ama annem aniden 5 aile gelse bile sanki dolapta hiç birşey yok gibi ama sofrayı donatmış oluyor