Evinizde kocaman bir akrep görseniz naparsınız?

minikkedii07

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2016
467
147
23
Kızlar salonun duvar köşesinde el kadar bir akrep görürseniz napardınız o an ya da böyle bir şey yaşadınız mı daha önce(yaşanmış bir olaydır:) )

el kadar buyuk degildi benim gordugum 5cm falandi boyu kuyruk haric. terlikle daldim valla. terligim varsa cesaret geliyor bana haserelere karsi. cok buyuk birsey olsa uzaktan kurek gibi birseyle vururdum ama vururdum yani. ne oldugunu bilmem lazim yoksa o eve giremem nereden ne cikacak korkusuyla.

Kızlar salonun duvar köşesinde el kadar bir akrep görürseniz napardınız o an ya da böyle bir şey yaşadınız mı daha önce(yaşanmış bir olaydır:) )
Yaşamış olarak normalde bende montumu alır kaçarım:rapci: ama evde küçük bebeğim olduğu için:anne:elimde sopayla:sinirli: vurdum öldürdüm sonra evi sürekli ilaçladım evi ilaçlatıyosun su degmedikten sonra 6 aya kadar koruyo zaten evden taşındım ondan sonra kiranın bitmesini bile beklemeden:skandal:

Akreple hiç karşılaşmadım da, bir kere köyde ayağımın uzunluğunda bir kırk ayağa basmıştım evin içinde. Öldü tabi. O ayağımın altındaki yumuşaklık hissini, ezilişini hatırlamak istemiyorum. Neye bastım diye geri dönüp baktığımda yerde uzanan koca canavarı görünce seke seke kaçtım oradan. Neden sekiyordum? O canavara basmış ayaktan artık hayır gelmezdi zira. Ayak ayak olmaktan çıkmış, ayak bağı olmuştu o an. Kendisini tekrar benimsemem uzun zaman aldı. Bir deneyim de akreple yaşamak istemem doğrusu. Oy oy... Kesin yakarım balataları. :KK45:

Son düzenleme:
Koca evi ona birakmam dava acar atarim evimden :KK70::KK70:

Ay saka bi yana ama öldürür oyle atarim zira sokabilir falan Allah korusun. Bi de akrep nerden gelmis olabilir?

Benim büyüdüğüm yerde akrep olurdu, evin içinden çıkardı hatta :) Annemlerin öğrettiği ilk şeylerden biri "kızım bak bunu (akrebi) görürsen asla elleme, bizi çağır" olmuştu.

Evi ve çevresini güzelce ilaçlatın. Ayakkabı ve terliklerinizi giymeden silkeleyin. Aynı şekilde havlu ve kıyafetlerinizi de. Yatağınızı da önce yorganı açıp havalandırıp öyle yatın.

gönül arkama bile bakmadan kaçmaktan yana olsa da, onun ordan alınıp evden çıkarıldığına emin olmam lazım.yoksa sonrası ay nerde acaba, nerden çıkıcak diye daha kötü olur benim için.

Kanım çekilir korkudan herhalde. Hamam böceği gördüğümde bile kendimden geçiyorum iğreniyorum . Akrep diyorsun o daha vahim zehirli olur falan.

Back
X