Evınızı ne kadar sıklıkla temızlersınız

ben artık bıktım ev temızemekten esım okadar dagınık olmaya basladıkı heryerı kurcalıyor ve aldıgını aldıgı yere koymuyor luzumsuz seylerı ben kaldırıyorum o bana lazım deyıp tekrar dokuyor.zaten evım sobalı oldugu ıcın malum hergun komur tozu bıde mobılyalarım venge sıyah delırıyorum ustelık evım dublex oldugu ıcın artık ısın ıcınden cıkamaz hale geldım ust kattakı odalar okadar kullanılmamasına ragmen yınede tozlanıyo ben anlamıyorum cıldırıcam artık nolur allah rızası ıcın bırınız bana güzel bir program sunsun yoksa kafayı yıcemkafamçokkarıştı

çok sık olmakla beraber belli bi ssatim ve günüm yok. çalıştığım ve geç geldiğim için gece bile temizlik yapabilirim.gecenin 12 sinde evim müsait halı çırptığımı ve yerleri sildiğimi bilirim.toz bezim sürekli elimdedir zaten. tuvalet ve banyoyu çok sık yıkarım ve mutlaka domestosla.parmak izlerine tahammülüm yoktur. birde hemen hemen hergün çamaşır makinam çalışıyordur.büyük temizlikte her odayı aynı gün yapmam. bir gün biri , bir gün diğeri. böyle işte....

her cumartesi günü temizlikcim geliyor. O her hafta büyük temizliği ve ütülerimi yapiyor zaten. Ben ise hafta içi hergün mutfak ve banyoyumu temizliyorum. Zaten gün içi kullanilmadiği için temiz oluyor ama yinede banyoda ve mutfakta hijen benim için çok önemli. Mutlaka bir çamaşir suyunlan temizlemem gerekiyor. Çocuk olmadığı için evimiz fazla pislenmiyor zaten, arada gerekirse oturduğumuz odayi ve mutfaği bi süpürüyorum okadar.

haftada 1 kez camlar haric heryer...camlarida valla havanin durumuna gore 2 ayda 3 ayda bir....

Çalıştığım için sadece c.tesi günleri yapabiliyorum. Pazar günleri eşim evde olduğu için hiç bir iş yaptırmıyor. Tüllerimi de ayda bir yıkamaya özen gösteriyorum. Doğalgaz çok is yapıyor çünkü =(

Haftada bir yapıyorum.
Eşimin evde olmadığı günü kolluyor. Çünkü ayak altında çok dolaşıyor.
Süpürür siler toz alırım.
Ayda bir cam silerim.
Mutfak ve banyo konusunda hassasım. Aklıma geldikçe temizlerim

Senede 2 kez perdelerimi yıkamak yetiyor açıkçası, kışa girereken ve kıştan çıkarken.
Her cumartesi temizlik yaparım, toz alır yerleri silerim.havanın durmuna ve camların durumuna göre 2 yada 3 ayda bir cam silerim...
yazın iki günde bir kışın ayda bir balkon yıkarım ama balkonu hiç kullanmam, çamaşırı bile kurutmalığa asarım.
yazın haftada kışın 15 de bir çamarşır yıkarım çamaşır çıkmıyor çünkü biriktiriri öyle yıkarım arka arkaya..
Ütüyü biriktirmem gözüme batar ilk fırsatta yaparım...
Tuvaleti 2-3 günde bir yıkarım...
Ocağı ve buzdolabını çok temiz kullanırım hemen hergün silerim...
Kışın istediğim gibi temzl,k yapamıyorum ama yazın 3 günde bir evi komple temizlerim...

bende 2-3aya bir büyük temizlik yani camlar perdeler dolabalrin arkasi üstü ici kaloriförler kapilar haftada 2-3 kez de normal toz olma süpürme silmek genelde haftasonari yapiyorum esimle sabah 8 de evden cikip aksam saat 19-20 gibi eve geliyoruz yemegimide bazen annem yapiyor hakini hic ödeyemem vallaha 2-3 günde ben yaparim yemek allah sükür hep böyle devam eder

hafta sonları yapıyorum oda kocem yardım ederse etmesse onuda yapmıyorum tatlicadiarzu

her pazartesi yaparım önce süpürme sonra toz sonra yerleri silme şeklinde olur hiç değişmez

Zor olmuyormu işden çıkınca yapmak, hem yemek bulaşık felan nasıl yetiştiriyorsun?

Aslında bu topice birkaç saat önce yorum yazacaktım.
Ancak canım arkadaşım "Saruboceq"in mesajını okuyunca allak bullak oldum, kapattım siteyi. Hiçbirşey yazamadım.
Konuya gelirsek; öyle çok temizlik hastası ve müthiş titiz denilen tiplerden değilimdir.
Genelde haftada 2 kez evimi süpürür, paspaslar, tozları alırım. Banyo-WC yi ovarım.
Hemen hemen ayda bir kez de büyük temizlik yaparım. jeyyar

Benim kıocamda öyle,ne yapcaz senin şu tüylerini diyorum, ben onlarla yaşamayı seviyorum sıcak tutuyor beni diyor :roflol::roflol::roflol:
Benim saçlarımda çok dökülüyor her tarafta banyoda wC de bıktım artık.

c.tesi dahil sabah 8 akşam 7 çalışıyorum ve 4 aylık hamileyim.hafta içi hiç bişey yapasım gelmiyor açıkcası zaten akşam 7,30 gibi evde oluyorum.yemek yap,ye,bulaşık derken zaman geçiyor koltuğa yığılıp kalıyorum.yinede elimden geldiğince hafta içi banyo ve mutfağımı temizlemeye çalışıyorum.pazar günleri diğer bütün işleri eşimle birlikte yapıyoruz.artık zamanımız kalırsada akşam biraz gezmeye çıkıyoruz.

genelde cuma akşamları iş çıkışı temizlik yaparım cuma akşamı yapamazsam cumartesi yaparım.ben cumartesileride genelde çalışıyorum.Kötü Kazen

ütü günüm 15 günde birdir eşimin tüm gömlekleri kirlenince tatlicadiarzu cuma akşamı makinaya atarım cumartesi erkenden kalkıp ütülerim.

6.katta otoruyorum tansiyon problemim olduğundan eşim Şeniz yemin ettirdi camları silmeyeceğim diye.ayda bir camlar için kadın alıyorum

ay benım oglusda 7 aylıkk ve benımkıde cook huysuuzbende yurutece koyuyorum ama öyle olunca fazla bısey yapamıyorum yaptırmıo .annem oğluma bakıncaa ooo o zaman rahat rahat yapıyoruumm:teytey::dance:

cam olayı en kötüsü ben de haftada iki günü temizliğe ayırabiliyorum ancak iş camlara gelince hiç birşey yapmıyorum sanıyorum bu bütün bayanların sorunu bilhassa kışsa daha sorun haline geliyor

cumartesileri köklü temizlik onun dışındaki günler temiz tutmaya çalışmakla geçiyo.
Allah yardımcımız olsun.

:roflol::roflol:En temizlik hastanız benim galiba gebelik bölümünde soran tanır benı balsurat temizlik yapıyor.Ben arkadaşalar hafatada 1 cam silerim,haftada 1 akvaryum temizliiği,HERGÜN tekrar yazıyorum HERGÜN:roflol:süpürge,yer silme,toz alma,tuvalet,lavoba.ben çok iğrenirim eve birşey yapmazsam .yaptıktan sonra tertemiz misler:roflol:gibi oturuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…