Evınızı ne kadar sıklıkla temızlersınız

hemen hemen her gün heryeri yaparım...haftada 2 gün ütü ve anlıcağınız bizim işimiz hiç bitmez...sadece camları sildiriyorum ayda iki kez..evim çok yüksek...kendi işimi kendim yapmak isteyenlerdenim...kimsenin yaptığını beğenmiyenlerdenim...

TEMİZLİĞE NEDENSE HEP MUTFAKTAN BAŞLARIM CİF VE ÇAMAŞIR SUYUYLA SONRA BANYO DİĞER ODALARIDA TOPLAYIP SPÜRÜP SİLDİMMİ TAMAMDIR BU HERGÜNKÜ İŞİM ,15 TE BİR CAMLAR,FAYANSLAR VE HALILAR (BAZEN MİLLET TEMİZLİK HASTASI DİYO E NAPIYIM TEMİZLİKTE BENİM HASSAS NOKTAM):bbo:

çalışmıyorum.
çocuğumda yok.
ama yinede bazı zamanlar, işlerim çok birikiyo, yani biriktiriyorum. yetiştiremiyorum, daha doğrusu üşeniyorum işte,
hergün sil, süpür, çamaşır yıka, katla yerine koy, ütüle, mis gibi kokmasını sağlamaya çalış, halılar, camlar tüller .....fffff,
sonra,
bakıyorum hiç yapmak istemiyorum, hadi yardımcı gelsin bu seferlikte diyorum, ütülerimde, 5 - 6 nevresim takımı falan olunca ütücüye veriyorum, sonrada pişman oluyorum, bütün gün evdeyim, üretken olmak yerine zaten habire tüketiciyim, birde böyle sırf tembelliğim yüzünden yardımcı almak :çok üzgünüm: , e o zaman ben ne işe yarıyorum ki, diyorum kendi kendime .....
ne biliyim işte, habire iş ,
yap yap yap ....nereye kadar, sonu yok ki bunun :sm_confused: .....fffff

2 günde bir ev süpürülür.mutfak ve salon kızım yüzünden sürekli kirlendiğinden her sabah bir temizlik istiyor malesef.camlar,halılar 15 günde bir silinir bizim evde.sürekli değişiyor aslında program:bbo:
bir arkadaşımız her hafta perde yıkıyormuş şok oldum
ben kıştan yaza yazdan kışa düz perdeleri yıkarım.birde stor kullanan arkadaşlar temizliğini nasıl ve ne kadar sürede yapıyorsun onu merak ettim???

walla bende hergün supurge makınasını acıyorum tozları alıyorum tv banyoları elden gecırıyorum yarım gunum temızlıkle gecıyor anlıyacagınız haftada 1 de dipten halıları kaldırıp temızlıyorum..

maşallah hanımlar hepiniz de pek bi hamaratmışsınız hani :))
valla öncelikle balkonlardan halı malı silkelemenize hayret ettim apartmanda yaşayanlar özellikle size sesleniyorum. yasak değil mi yasaaakk ?? bizim apartmanda balkondan halı silkelemek yasak apartmanın her tarafında yazılar var devamlı uyarıyolar. yapan olursa hemen kapıcı zilinize basıyo ve rezil oluyosunuz :)
ikincisi çalışan hanımlar size sesleniyorum. kendinizi yormayın. haftada bir yapın yapabildiğinizi gitsin. sıkışırsanız da 15 günde 1 kadın alın eve o yapsın işleri. daha canımızı mı vericez bu kocalara Allah aşkınıza ?zaten para kazanıyoruz sabahtan akşama kadar el kapılarında çalışıyoruz. bu kadar çaba bile yeter size .ev hanımlarıyla ev kızlarıyla rekabet etmeyin.
ev hanımları zaten ne güzel anlatmış bakın. şöyle siliyorum böyle süpürüyorum o biçim silkeliyorum tertemizim tertemiz...
herkesin temizliği kendinedir unutmayın..

hergün süpürürüm ve toz alırım.iki üç günde bir silerim.onbeş günde bir evin büyük temizliğini yaparım.camlar ,halılar,koltuklar v.s....banyo ve tuvaleti hergün çamaşır suyuyla yıkarım.
ölsün mikroplarrrrrr..........

cumartesileri köklü temizlik onun dışındaki günler temiz tutmaya çalışmakla geçiyo.
Allah yardımcımız olsun.

ben de aynen öyle ama c.tesi de işim olursa bazen pazar günü şöyle üstten bi temizlik (eşim evde olunca köklüsü olmuyor) ya da 2 haftada bir..ama annemin dediği hep kızım işle kocana yaranamazsın tut bi kadın gelsin 15-20 günde bir yada ayda bir temizlesin dip köşe...ben zaten günlük toparlama ve temizliği yapıyorum düzenliyimdir yani...sengözlerimebaksanab

ben hemen hemen hergün temizliyorum büyük temizligide 3 veya 4 günde bir
evde tekim ve başka türlü zaman geçmiyor ve hem ev temiz olunca içim daha çok rahat ediyotatlicadiarzu

çalıstıyım için hafat sonları temizliyorum dip köse ama hafta ortasıda ufak tefek şeyleri halletmeye çalısıyorum açıkçası bayram özel ğünlerde 5 yıdır benle olan bir ablam var çok titizdir o ğeliyor

Pazartesi benim dip köşe temizlik günümdür.. Sabahtan akşam 7'e kadar her yeri temizlerim(yerleri ellerimle silerim,mutfak dolaplarını silerim,15 günde bir camları,ayda bir de koltuklar ve halıları silerim).. Perşembe günüde viledayla, silip birde toz alırım...Haftanın her günü(pazar hariç) süpürge açarım ve tuvalet temizlerim... Sık sık ve programlı temizlik yaptığım zaman hiç zor olmuyor ve beni hiç yormuyor aksine zevk alarak yapıyorum...:teytey:

hamile kaldığımdan beri haftada bir ancak yapabilir oldum temizlik...
amaaan benden kıymetli mi ? -tatlicadiarzu-

15 günde bir yardımcımız var geliyor pırıl pırıl yapıyor gidiyor...
nereden başlıyor bilmiyorum açıkcası görmüyorum ben çıkıyorum o geliyor...
bunun dışında bende hafta da bir ütü yaparım, toz alırım...
banyoyu her gün cif ve çamaşır suyu ile dezenfekte ederim..
mutfak tezgahını, fırını elden geçiririm yine her gün değişmez...

çalıştığım için hafta içi hiçbirseye elimi sürmem-tatlicadiarzu-
haftasonu eşim bazen bir gün izinli oluyo
onun izinli olduğu gün de hiçbirşey yapmam
öbür gün full temizlik yaparımmm
haftada 1 benim için hiç de fena değil yaniikaydirigubbakcemile2

koltuklarım beyaz ve halılarım beyaz oldukalrı ıcın her cumartesı üstünden gecerım evımıde bazen hegün bazende ıkıgündebır sıler süpürürüm.tuvaletlerım hergün yıkanması gerekıyo yoksa asla rahat edemm ama cocuk oolmasınada az kaldı o zamn ne kadar sıklıkla yaparım bılmm

valla ne zaman gerekli görürsem o zaman temizlik yapıyorum, aslında yardımcı alıyordum ama bu aralar onu da çağırmıyorum, çünkü 1 temizlik nerdeyse benim 3 günlük kazancıma eşit oluyor....oda oda temizlerim ve önce camlarla başlarım...en son mutfak, tuvalet ve banyo temizliğimi yaparım....bol bol da çamaşırsuyu kullanırım...

ben çalışıyorum annem evde bütün gün ama beni bekliyor geliyorum yine ben yapıyorum.o yemek yapıyor.sonra da beğenmiyor.her cumartesi fena bi temizlik var evde duvarlar kapılar camlar.yağmur yağar biz cam sileriz deli gibi.bıktım artık valla.evlenince pasaklı olmam umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…