- 19 Ekim 2016
- 2.761
- 3.459
- 48
- Konu Sahibi NickimTam13Harf
-
N NickimTam13Harf canım benim neden bu kadar olumsuzsun?
olumsuzu neden bu kadar çağırıyorsun.. sanki teşhis konmuş da sen mücadele etmekten vazgeçmiş bir durumdasın..
çok şükür bu halimize deyip bol dua ile yoluna bak.. dua topiğine konu açsana. ben elimden geldiğinde katılırım..
Lütfen üzme kendini. Oğlunun her zaman yanında olmayacaksın belki, ama güçlü karakterli biri yetiştirmekte senin elin de belkide..
ben anlamadım çocuğunuzda tam olarak ne gibi bir durum var.
yani konuşma problemiyse hiç üzülmeyin. benim oğlumda 3 yaşına girecek 1 ay sonra . daha birkaç aydır konuşuyor. o da çok net değil. bilenler anlıyor. tanımayan birisi çok anlamaz dediğini.
ben kendim hidrosefali hastasıyım. bunun için faceden bir gruba üye oldum. meğer hidrosefali %85 bebeklik çağında, %10 yaşlılıkta, %5 de yetişkinlikte görülürmüş. ben %5 lik kısımdayım.
neyse, bu yenidoğanlarda seyretmesi çok daha zor. 30 tane ameliyat olan var. vücut istemiyor, enfeksiyon kapıyorlar. her bir hareketleri için aileler mutluluktan uçuyor, sevinçten çıldırıyor. yedikleri bir damla raporlu mama için şükrediyorlar. o yüzden ben o insanları gördükçe oğlumun 10 aylık oturmasına, 16 aylık yürümesine, 2,5 yaşında anne baba demesine sonsuz şükürler ediyorum.
her zaman beterin beteri vardır. Rabbim daha kötüsünden korusun inş. üstelik ben oğlumun çok normal olduğunu düşünüyorum, sizde öyle düşünün. başkaları ne tepki verecek , çocuğumu üzecek mi diye üzülmeyin. anın tadını çıkarın
Can'ım Ozman erken yol alırsan çabuk toparlar inşallah hersey iyi olacak bak gör .. Gün doğmadan neler doğar, özellikle 0-6 ay arası hatırladığın belirgin birsey var mı bende dikkat ermek istiyorım önemli çünkü benim ki daha küçük ama bilinçli olmak faydalı
Herzaman okuyabileceğim ne varsa yanındayım canım.Olumsuzu çağırmak değilki kabıma sığamaz oldum taşanları döküyorum o kadar.
Topik açıcam inşallah aklımda
dilerim testlerde her şey normal çıkar, ufak bir problem olsa da özel ilgi ve tedaviyle çözümlenir.
bir anne olarak sizi çok iyi anlıyorum, toplumu biz takmasak da çocuklarımınızın herhangi bir konuda dışlanması, ötekileştirilmesi, dalga malzemesi olması ihtimali gözümüzü korkutuyor.
o yüzden kendimiz için değil onun için toplumun "normal" bulduğu formda olmasını istiyoruz.
çünkü bu ülkede her konuda genelden farklı olmak, farklı düşünmek, farklı görünmek, farklı yaşamak kabul görmüyor...
İnşallah öyle olur.. sonucu paylaşıcam inşallahtest sonuçları çıkınca güzel haberi bizimle de paylaşırsınız İnşallah ben inanıyorum buna.
Atipik otizm şüphesi var oğlumda. Bu halimize de binlerce şükürler olsun tabiki. Ama insan benden kötüsü de var diyerek her zaman motive olamıyor. Herkesin derdi kendine ağır..
Herzaman okuyabileceğim ne varsa yanındayım canım.
inş üstesinden gelirsiniz ana oğul. takıldığım bir çocuk sayfası var. orda bi arkadaşın kzında var. maşallah subanallah çok güzel bir kız çocuğu ve inanılmaz güzel şeyler yapıyor. bence annesi onu tedavi etmiş ilgisiyle, özeniyle. hatta o söylemese hiçkimse fark edemezdi sanırım.
içinizi rahat tutun siz. herşey olacağına varır. iyi düşünelim iyi olsun inş.
Allah'ım yardımcınız olsun hepinizin inşallah.Canlar yarın teşhisi netleştirmek için gelişim testi yapılacak.
Dualarınıza ihtiyacımız var...
Allah yardımcınız olsun inşallah iyi haberler alırsınızCanlar yarın teşhisi netleştirmek için gelişim testi yapılacak.
Dualarınıza ihtiyacımız var...
Allah'ım yardımcınız olsun hepinizin inşallah.
Dualarımla yanındayım arkadaşım.
Allah yardımcınız olsun inşallah iyi haberler alırsınız
Bizi de haberdar edin mutlaka
Allah'ım hepimizden razı olsun inşallah.Amin Amin Amin
Allah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?