Evladım...

İnşallah test sonuçları güzel çıkar , olumsuz bir durum olursa da çabayla , sevgiyle , inanmakla çok daha iyi boyutlara geleceğine inanıyorum.O kadar çok örnek var ki, Temple Grandin benim aklıma gelen ilk isim ve daha nicesi var. Rabbim evlatlarımızla sınamasın inşallah, tekrar çok çok geçmiş olsun.

dilerim testlerde her şey normal çıkar, ufak bir problem olsa da özel ilgi ve tedaviyle çözümlenir.
bir anne olarak sizi çok iyi anlıyorum, toplumu biz takmasak da çocuklarımınızın herhangi bir konuda dışlanması, ötekileştirilmesi, dalga malzemesi olması ihtimali gözümüzü korkutuyor.
o yüzden kendimiz için değil onun için toplumun "normal" bulduğu formda olmasını istiyoruz.
çünkü bu ülkede her konuda genelden farklı olmak, farklı düşünmek, farklı görünmek, farklı yaşamak kabul görmüyor...

Olumsuzu çağırmak değilki kabıma sığamaz oldum taşanları döküyorum o kadar.
Topik açıcam inşallah aklımda

Atipik otizm şüphesi var oğlumda. Bu halimize de binlerce şükürler olsun tabiki. Ama insan benden kötüsü de var diyerek her zaman motive olamıyor. Herkesin derdi kendine ağır..

Hayır 1 yaşından sonra farketmeye başladım..

Malesef toplum böyle olduğu sürece böyle özel çocuklar ve aileleri için sıkıntı kaçınılmaz olacak..

Atipik otizm şüphesi var oğlumda. Bu halimize de binlerce şükürler olsun tabiki. Ama insan benden kötüsü de var diyerek her zaman motive olamıyor. Herkesin derdi kendine ağır..

inş üstesinden gelirsiniz ana oğul. takıldığım bir çocuk sayfası var. orda bi arkadaşın kzında var. maşallah subanallah çok güzel bir kız çocuğu ve inanılmaz güzel şeyler yapıyor. bence annesi onu tedavi etmiş ilgisiyle, özeniyle. hatta o söylemese hiçkimse fark edemezdi sanırım.
içinizi rahat tutun siz. herşey olacağına varır. iyi düşünelim iyi olsun inş.

Karamsarlığa, negatif enerjiye yer yok zaten bu yolda. Arkadaşınızın adına sevindim Allah daha da iyi etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…