Evlat ayrımı ve torun ayrımı yapan anneanne ve dede

Anne olunca anneligin ne demek oldugunu ogrenmissiniz ne guzel kendinizi iyilestirmissiniz kocaman sariliyorum size

Erkek kardesim ve ailesi annemle babamla ayni evde yasiyor. Dolayisiyla annemle babam benim cocuklarimla cok daha az vakit geciriyolar. Onlar varkende cok fazla sevgilerini gosteremiyolar, kiskanclik olur diye. Ama zaman zaman annem gelir benim evimde cocuklarima bakar. Ve inanilmaz kaliteli vakit gecirir. Anneme bende fazla gidemiyorum. Erkek kardesimin bir takim piskolojig sorunlari oldugu icin. Surekli tartismaya calisiyolar. Benimde zoruma gidiyor bu durum ama anneme sitem etmeye hakkim yok. Oda onun evladi. Annenizi tek olarak davet edin evinize, madem ablaniz yorgun. Veya cat kapida gidebilirsiniz. Annenizle disaridada bulusabilirsiniz. Anne ben seni aliyim suraya gidelimmi diyebilirsiniz.

Hala bayramdan bayrama ihtiyacı olunca giderim demişsiniz. Haketmiyor işte gitmeyin kesin atın

Senin gelişimi görmek için sabırsızlanıyorum. Tırtıldan kelebek çıkar gibi uöa
Sevgiliyle kucaklıyorum seni eşin beyefendiye geçmiş olsun tekrardan.
Ben de sevgiyle kucaklıyorum sizi ne güzel insansınız siz , yani gelişemezsem bu konuda utanırım artık Çook teşekkür ederim, umarım yaşam size hep hak ettiğiniz güzellikleri getirsin

Evet aslında iletişimi ablam taşındığından beri özellikle ablam kanalıyla kuruyoruz, sanki annem ve benim anne kız bağımız yokmuş ve ayrıca iletişime geçemezmişiz gibi. Doğru aslında, belki de ben ipleri biraz fazla karşı tarafın eline bırakıyorum, kendim de gel bizde çocukla ilgilen diyebilirim gayet. Talep edebilmek ve isteyen olmak, bunlar gerçekten önemli. Oturup pasif agresif bir şekilde üzülmektense isteyenin bir yüzü vermeyenin iki yüzü misali başkaca çözüm yollarına da gidilebilir. Ama en önemlisi kendi değerimizi koruyarak, keskin sınırlarla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…