Evlat ayrımı yapan kp ve kv..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnsan kardeşinin düğününe iki eli kanda olsa yine gider ne çok saçma değil mi?
Para konusunda da o 5000 gönderdiği anda ben de kendi anneme yollardım kendi maaşımdan 5000
Gitmek istemediğimiz sen değil ki sözü nişanı bize göre ayarlamadi bari düğünü ayarlasaydi doğuda öğretmen olmak ne kadar zor biliyor musun müdürler takıyor izin vermiyor. Hafta içi düğün yapmasalardi ozaman iki elimiz kanda olsa giderdik evet

Gitmek istemediğimiz sen değil ki sözü nişanı bize göre ayarlamadi bari düğünü ayarlasaydi doğuda öğretmen olmak ne kadar zor biliyor musun müdürler takıyor izin vermiyor. Hafta içi düğün yapmasalardi ozaman iki elimiz kanda olsa giderdik evet
Ayrıca kendi aileme zaten ihtiyaçları olduğunda veriyoruz

Sümüklü, haspam falan hımm baya kıskanmıyormuşsunuz kıskansanız neler derdiniz. Yemek takımının rengine kadar nasıl biliyorsunuz? Söz nişan düğüne gidememek de nasıl oluyorsa yani kardeş bu yabancı değil. Erken hamileliğe karşıyım ama yok hemende hamile kaldı şu bu imalı sözlerde haddiniz değil. Sırf sızın 3 yıl düşünmediniz şu an düşünüyorsunuz diye tüp bebek tedavısı görmeniz kızın hamile kalması arasında bir bağlantı yok. Baya ımalı laflar edıyorsunuz. Tek haklı olduğunuz nokta para sureklı ıstenmesı ama sızin hakkınızı helal etmiyorum lafı olmuyor eşiniz kendi çalıştığı paradan yolluyor mantıken o ederse helal olmuyor.
Görümcem sağolsun herşeyini anlattı oradan biliyorum. Daha ilk tanışmamızda bana eşinle yakismiyorssunuz diyen eltiye öyle söyledim evet.bence daha fazlasını hakediyor az söylemişim evet haklısınız. Hamile olduğunu söylemenin sebebi evliliklerinde ki hiz. Ayrıca neden gidemediğimizi cok güzel anlattım yukarıda. Ben imali laflar etmiyorum kaynanam sağolsun ilk torunumuz oluyor hem de ikinci gelinimiz den diye bas bas bağırdığı için Facebook'ta insanın zoruna gidiyor. Anlatabilmisimdir ins

Evlat bile olsa şöyle keyfi durumlar için nasıl böyle para isteyebiliyorlar aklım almıyor 😡 yollamak zorunda değilsiniz eşinizle konuşun bu durumu.

Kesinlikle öyle ben de en son telefonda öyle dedim eşim bilmiyor tabi. Ne halin varsa gör gelininle oğlun baksın sana dedim arama artık bizi rahatsız etme sapik gibi önce piskolaga git dedim
Siz maşallah hakkınızı baya arıyorsunuz aslında, ne varsa söylüyorsunuz. Dert edeceğiniz bir şey yok bence. Bir daha arayıp isteyecek olurlarsa artık eşinizle konuşun, vermek istemediğinizi ona söyleyin.

Merhabalar hanımlar,
Eşimle evleneli dört yil oldu. Severek beş yıllık ilişkiden sonra evlendik. Çok şükür bir sikintimiz yok ikimiz de devlet memuruyuz. Gelelim konumuza.
Eşimin ailesi beni ve ailemi başından beri sevmedi Biz de aynı şekilde yani çok tuhaf kişiler hiçbir şekilde ortak noktamiz yok. Geçen yıl kaynım evlendi. Biz uzakta olduğumuz için ne sözüne ne nisanına ne de düğününe gidemedik. Bir şekilde bizim gelemeyecegimiz tarihe aldılar hepsini. Yine de tamam dedik yapabileceğimiz bir şey var mı diye de defalarca sorduk. Eşimin babasının iki katlı evi var müstakil. Yeni gelen gelini de oraya koydular düğün için de kp arabayı satmış. Bizim düğünde her defasında para yok diyen adam bu sefer keseyi ağzına kadar açmış. Hiç ilgilenmiyorum bizim çok şükür yetecek kadar paramız var. Buyuklenmek için de demiyorum çok şükür güzel bir işimiz var. Ama kb her ne hikmetse çıkan kiracının acısını bizden çıkarmak istiyor. Kiracı çıkınca artık bana para yollarsiniz deyip duruyordu. Bu arada bız de 1500 lira kira ödüyoruz. Her neyse ben buna cevabını verdim. Oğlundan alırsın dedim. Yeni gelinimiz de babasının evinde eşek gibi çalışırken şimdi işi bırakmış evinin hanımı olmuş. Kendi tercihleridir. Ama çıkan kiracıdan sonra yemek takımları siyahmis oyuzden mutfak da siyah olacakmış 🤗 haspam evdeki herşeyi değiştirmiş sıfır. Neyse parasını ben vermedim beni ilgilendirmez. Ama beni sinirlendiren nokta şu kv sürekli arayıp eşimden para istiyor. Normalde ben gönderirim eşime bırakmak istemem ama bu şartlarda kendimi enayi gibi hissediyorum. Bizim dugunumuzde bin nazla elini cebine atanlar bugün bizden para istiyorlar. He göndermedik mi gönderdik. Daha yeni haziranda 5bin tirink para gönderdik ama hala para istiyor kaynana denen pislik. Gardrobu artık kapanmıyor kıyafetten her renkten her tondan eşarp almış hala da alıyor. Sonra para istiyor vermemizi bekliyor. Eşim yolluyordur eminim. Amma ben hakkımı helal etmiyorum. Çok doldum kızlar ne yapayım bu durumda nasıl bir yol izleyim
Eşiniz bu yapılanları görmüyor mu ya insan bi yerden sonra kendi hakkına giriyor , göndermesin ihtiyaçları yok o kadar açılmasalarmış size mi güvenmişler bunu söylemek lazım

Eşiniz bu yapılanları görmüyor mu ya insan bi yerden sonra kendi hakkına giriyor , göndermesin ihtiyaçları yok o kadar açılmasalarmış size mi güvenmişler bunu söylemek lazım
Canım şuan göndermiyoruz eşim zaten istemiyordu en son işte beş bin bilezik parasını gönderelim dedim konu kapansın suanlik iyiyiz bakalim

Kusura bakma ama kayınpeder ve kv hatasını eltiden çıkarmayın sizin muhatapıniz eltiniz değil. Sizde para göndermeyin eşinizede rakip edin hatta imkan varsa ev alın onun borcuna girin.

Kusura bakma ama kayınpeder ve kv hatasını eltiden çıkarmayın sizin muhatapıniz eltiniz değil. Sizde para göndermeyin eşinizede rakip edin hatta imkan varsa ev alın onun borcuna girin.
Eltiden çıkarmıyorum o zaten muhatabım değil sıkıntı ailede kesinlikle haklısınız. Zaten eve gireceğiz kredilerin düşmesini bekliyoruz. Şuan o evde bizim hakkımız yok yani. Evi de arabayı da küçük oğluna verdi biz üvey evladı Z

Kıskanmak tabiki sumuklunun teki zaten biz üç yıl istemedik son bir yıldır da olmuyor işte eşim diyor çocuğumuz olmasa da ben seni seviyorum sen benim bebeğimsin zaten 😍 öyle de mutluyuz yani
Tabiki de çocuk herşey değil olsa güzel olur ama olmuyor diye de ölmedik yani sen bizümkileringörsen her gün kavga kıyamet çocuk olmuş neye yarar kıymetini bilmedikten sonra rabbim gönlüne göre versin

Ahh be canım inan ben de kendimi taniyamiyorum. Hani bir laf var ya PSİKOLOGLARA ASLA DELİLER GİTMEZ; GERÇEK DELİLERİN DELİRTTİKLERİ GİDER diye işte bu aile beni kanser etti
Aıle sorunları maalesef var hep
Bende sorun yasıyorum es aılesı ıle
Ama bu tarz konusma doğru degıl
Bazı erkekler evın maalesef safı

Merhabalar hanımlar,
Eşimle evleneli dört yil oldu. Severek beş yıllık ilişkiden sonra evlendik. Çok şükür bir sikintimiz yok ikimiz de devlet memuruyuz. Gelelim konumuza.
Eşimin ailesi beni ve ailemi başından beri sevmedi Biz de aynı şekilde yani çok tuhaf kişiler hiçbir şekilde ortak noktamiz yok. Geçen yıl kaynım evlendi. Biz uzakta olduğumuz için ne sözüne ne nisanına ne de düğününe gidemedik. Bir şekilde bizim gelemeyecegimiz tarihe aldılar hepsini. Yine de tamam dedik yapabileceğimiz bir şey var mı diye de defalarca sorduk. Eşimin babasının iki katlı evi var müstakil. Yeni gelen gelini de oraya koydular düğün için de kp arabayı satmış. Bizim düğünde her defasında para yok diyen adam bu sefer keseyi ağzına kadar açmış. Hiç ilgilenmiyorum bizim çok şükür yetecek kadar paramız var. Buyuklenmek için de demiyorum çok şükür güzel bir işimiz var. Ama kb her ne hikmetse çıkan kiracının acısını bizden çıkarmak istiyor. Kiracı çıkınca artık bana para yollarsiniz deyip duruyordu. Bu arada bız de 1500 lira kira ödüyoruz. Her neyse ben buna cevabını verdim. Oğlundan alırsın dedim. Yeni gelinimiz de babasının evinde eşek gibi çalışırken şimdi işi bırakmış evinin hanımı olmuş. Kendi tercihleridir. Ama çıkan kiracıdan sonra yemek takımları siyahmis oyuzden mutfak da siyah olacakmış 🤗 haspam evdeki herşeyi değiştirmiş sıfır. Neyse parasını ben vermedim beni ilgilendirmez. Ama beni sinirlendiren nokta şu kv sürekli arayıp eşimden para istiyor. Normalde ben gönderirim eşime bırakmak istemem ama bu şartlarda kendimi enayi gibi hissediyorum. Bizim dugunumuzde bin nazla elini cebine atanlar bugün bizden para istiyorlar. He göndermedik mi gönderdik. Daha yeni haziranda 5bin tirink para gönderdik ama hala para istiyor kaynana denen pislik. Gardrobu artık kapanmıyor kıyafetten her renkten her tondan eşarp almış hala da alıyor. Sonra para istiyor vermemizi bekliyor. Eşim yolluyordur eminim. Amma ben hakkımı helal etmiyorum. Çok doldum kızlar ne yapayım bu durumda nasıl bir yol izleyim
Ben kendi ailemden görmedim ama nişanlımın ailesinden gördüm gerçekten evlat ayrımı diye birşey var, nişanlımın abisi okumuş öğretmen, nişanlım üniversite okumamış ailenin yanında çalışmış abisi evlenceği dönem çalışamamış borçla evlendirmişler o borcu nişanlım ailesiyle ödemiş abisi hiç zorluk çekmemiş keyfine bakmış, abisine ev almışlar falan, ama bize gelince durumlar öyle değil nedense nişanlıma düğünde takılanları alıcakmış yok nişanlım biriktirdiği paradan ailesine vericekmiş bilmem ne düğün borcu falan da yok bu arada düğün coronadan ertelendi borçlar falan ödendi bu zamana kadar,sırf almış olmak için bende hakkımı helal etmiyorum herşey bu dünyada değil ne ailem ne ben para altın konusu konuşan insanlar değiliz ama ben hakkımızı savununca tepki görüyorum allaha havale ettim evlenince ev alırken size yardım edicez diyorlar ben bişey yapcaksam kendi emeğimle isterim diyip kestirip attım, birde merak ettiğim yurtdışında mı yaşıyorsunuz düğüne nasıl gidemediniz bu kadar uzakta mısınız

Aıle sorunları maalesef var hep
Bende sorun yasıyorum es aılesı ıle
Ama bu tarz konusma doğru degıl
Bazı erkekler evın maalesef safı
Ben normalde küfür bilmezdim hatta ilkokulda gazetede fahise lafını gormustum bu ne diye sormuştum anneme. Ama bu kadın sürekli küfürlü konuşuyor aynı bir kahvede oturan adam gibi evde sürekli kufur var . Yüzüne tükürsen Yarabbi Şükür der zaten kadın. Ben kendimi tutmaya çalışıyorum ama bazen olmuyor maalesef 😔

Ben kendi ailemden görmedim ama nişanlımın ailesinden gördüm gerçekten evlat ayrımı diye birşey var, nişanlımın abisi okumuş öğretmen, nişanlım üniversite okumamış ailenin yanında çalışmış abisi evlenceği dönem çalışamamış borçla evlendirmişler o borcu nişanlım ailesiyle ödemiş abisine ev almışlar falan, ama bize gelince durumlar öyle değil nedense bende hakkımı helal etmiyorum herşey bu dünyada değil ne ailem ne ben para altın konusu konuşan insanlar değiliz ama ben hakkımızı savununca tepki görüyorum allaha havale ettim evlenince ev alırken size yardım edicez diyorlar ben bişey yapcaksam kendi emeğimle isterim diyip kestirip attım, birde merak ettiğim yurtdışında mı yaşıyorsunuz düğüne nasıl gidemediniz bu kadar uzakta mısınız
Dogudaydik ve karlı bir hava her gün uçak kalkmıyor ve hafta içi yaptılar düğünü canım😔

Eltiden çıkarmıyorum o zaten muhatabım değil sıkıntı ailede kesinlikle haklısınız. Zaten eve gireceğiz kredilerin düşmesini bekliyoruz. Şuan o evde bizim hakkımız yok yani. Evi de arabayı da küçük oğluna verdi biz üvey evladı Z
Bırak ne varsa onlara yapsınlar yarın birgün elden ayaktan düşünce kime yedirdiysen oraya git dersiniz. Bence eltiniz iyi yapıyor yarın birgün emin ol kv nin hakkından gelir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X