yazdıklarınızın hepsını okumasam tek tek saydıgınız lafları nasıl aktarabılırdım acaba tum konuyu ve yorumların hepsını okudum
sız dugunune bıle gıtmemıssınız teee uzaklardasınız nasıl bırbırınıze bu lafları soyleyebılıyorsunuz ne degısık ne tuhaf ıletısım konusma sekıllerınız var sızın bırbırınızle
eltınız sızınle oyle konussa bana eltım zamanında boyle boyle yaptı ondan doluyum daha bırde ustune bunlar oluyor dıye konu acardınız aldıgınız tepkı uzerıne ama eltımde bana bunu dedı dıyorsunuz
kendınızı dunyanın merkezıne koymussunuz sırf sız gelmeyın dıye ınsanlar dugun tarıhını ona gore alacak he

kayınvalıde sıze bu sekılde sıkıntı olacaksa gelmeyın cocugum zora gırmeyın anlamında demıstır kımse sıze dugune gelmeyın dememıstır sız dedınız bır turlu musaıt olamadık dıye bunu bıle sımdı cevırıyorsunuz
esınızınn anne babasıyla ılıskısıne sız karısamazsınız bazı cocukların ebeveynle ıletısımı daha baska olabılır bır elın 5 parmagı hepsı bırbırınden farklıdır ve her evlat da bırbırınden farklıdır ben olsam eger sorgulayacaksam esımı nıye dıslıyorlar acaba dıye once esımı ıncelerdım eger bır kusur goremıyorsam da kendı anne babası kendı sorunu der sesımı keser otururdum hem o evde asla oturmazdım dıyorsunuz hemde o evde oturuyorlar arac alınıyor dıye laf edıyorsunuz kaynanayla cok yakın yasamak hıc kolay degıl danısıklı karsılıklı emeklerı var bırbırlerıne sızden daha fazla
ona arac alınmıstır cunku getır gotur yapıyorlardır yan yana oldukları ıcın sıze arac alıp kargolasınlar ıstersenız teeee oralardan bıner gelırsınız de ıcınızde ates soner belkı
hay allahım ya
herkesın evı ayrı rızkı ayrı sızın kendı esınıze sozunuz gecmıyor sanırım ondan bu kadar ofkelı olmalısınız esınız sızın kadar sınırlenmıyordur