evlemeden evvel cinsellik

silacaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2008
203
1
96
40
İstanbul
kızlar mrb kuzenimin sorusu bu o buraya üye değil kendisi 15gun sonra evlencek şunu merak ediyor evlenmeden önce nişanlıyken hiç cinsellikle alakalı muhabbet ettinizmi nişanlınızla veya sözlünüzle kendisi 15gun sonra evlencek nasıl koruncakları konusunda bile hiç konuşmamışlar kuzenimde konuyu açamadığını söylüyor: )

:kedi: bunu evli bir bayana sorması lazım Nişanlıya eee nasıl koruncaz denir mi? şaşırdım yaa hiç aklıma gelmez di valla bu konulara gelinlik kızlar genelde evli bayan arkadaşlarına sorarlar.

Konu sahibi sen evlisin sen yardımcı olsana :kedi:

konuşmalılar bence çok önemli bir konu çünki utanıcak bişey yokki 15 günleri kalmış :))))

ben ona zaten doktora git dedim en uygun yöntemi söyleyecektir dedim birsürü seçenek var hepsinin yüzde doksandokuz oldugunu birtek pre. nin yüzde yüz oldgunu anlattım o sadece neden nişanlısıyla bunu konuşamadıklarını mrk ediyor . ben nişanlıyken biz knşmuştuk tabiki nası koruncagmı o bana sormuştu

Kuzeniniz,nişanlısına,birlikte jinekoloğa gitmeyi önerebilir.Hem korunma yöntemleri hakkında,hem ilk gece hakkında en sağlıklı bilgi & önerileri almanın en iyi yolu...

Mutluluklar dilerim. a.s.

nişanlısıyla konuşmak garip geldi biraz,kendi araştırıp karar versin.

biz eşimle evlenmeden önce her konuda konuşabiliyorduk..hatta son hafta aynı evde kaldık.sınırları aşmadık ama artık evli gibiydik çok rahattık birbirimize karşı..hatta düğün gecesi eve geldik .çayımızı yaptık oturduk testereyi izledik..

Sizde bi hoşmuşsunuz

BEncede nişanlısıyla konuşup sonrada bir jinekologdan yardım almaları en güzeli.Çekinilecek ne var ayol,ne kalmış sura şey olmaya,karı koca yani

izleyecek başka film mi yok tu be yawohaoldumsmile

ama tv de ilkti çok güzeldi..korku filmi daha güzel korkacan eşine sokulacan ...hatta görümcemler ambiyans olsun diye hertarafa mum koymuşlar güller koymuşlar.ortam güzeldi mum ışığında testere..

konuşmaları lazım sonuçta evleniyolar artık herşeylerini paylaşcaklar daha rahat edebilmesi için böyle konularda çok rahat olmasada kendini ifade edebilmeli isteklerini ilerde bu şekilde eşine yansıtamaz kimi erkek condom kabul etmez mesela eşine ilaç almasını söyler bunları sorabilirdi hiçmi yanyana gelmiyolarda bunlar sormak aklına gelmemiş hiçmi temas yok tenten dokunma yok aralarında biz bebegimizi bile konuşurduk yav

bunlar biraz utangaç çocuk çok dindar böle utangaç biri ben diyorum sen onun sana açılmasını bekleme direk doktora görün öle yapıcak muhtemelen kızlar: )

korunma yollarını ogrenmek icin birileriye konumsaya gerek yok bence netten bile bulabilir..nisanlısıyla boyle konuları konusması gerekiyor

vallahi biz cinsellikle ilgili herşeyi konusurduk
özellikle benim o vazgeçilmez korkularım hakkında.
ama hiç aklımıza gelmedi nasıl korunacagımızı konuşmak :)

doktora gidip ona en uygun korunma yöntemini bulması gerekiyo benim arkadaşım düğünden 2 ay önce doğum kontrol haplarını kullanmaya başlamıştı

doktora gitmesine gerek yok her doktor hiç doğum yapmamış yeni evli yada evlenicek olan birisine doğum kontrol hapı öneriyor başka bişey tavsiye etmiyolar ha bazı insanlar hiç doğum yapmadan doğ.kon.hap. kullanmanın ilerde hamile kalmayı zorlaştırdığını düşünüyo, doktorlar yok öylebişey desede bu halk arasında yerleşmiş bi inanış ozaman eşinin korunması önerilir ama bu garantisiz bi yöntem olur
bence arkadaşın nişanlısıyla konuşsun hemen çocuk istemiyosun dimi ben bikaç sene bekleriz diye düşünüyorum diye söze başlayabilir ve devamında ben şimdiden korunmak için hap kullnmaya başlicam der böylece laf lafı açar

evlenince ne zaman bebek sahibi olmak istediklerinden konuyu açsın.

o da bir kaç yıl sonra derse. bu süreci nasıl bir yöntemle geçireceklerini sorsun.

aa kızlar cvplarını ona söledim arayarak şimdi şu bebek olayı kafasnaa yattı dedi şimdi benim utangacı açmann zmanı geldi dedii öle gircek konuya bnmde aklıma gelmedi
valla bizde hc öle sorunlar olmadı çok uzun yılllar sevgili oldugumzdan hc bişeyde çekinge dymuyoduk ama bunlarr görücü usulu tanştılar vede herseyyy çok kısa sürede oldular hc bnm tarzım olmayan şeyler nese çocuk iyiymiş diyolar mutlu olsunlarda varsın utangac olsun

Çok bir zaman kalmamış erkeğin korunması lazım ilk başta.Ama doğum kontrol hapı en garanti ilerleyen zaman için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…