- 29 Nisan 2010
- 7.844
- 3.457
- 448
birbirini zerre tanımayan iki yabancı bir gün gelcek çat aynı yatakta kesişcek yolları. Sonra da evliliğimde huzursuzluklar var. Kusura bakmayın ama bu kadar iletişimsizlik hiç iyi birşey değil !
Birbirlerini tanıdıklarını zanneden insanlar içinde aynı değil mi? İnsankar aynı evi paylaşmadıkça birbirlerini çözemezler.
İster çok iyi tanısın ister tanımasın.. Evlenince anlaşılmıyormu ?boshayallersmile:kedi:zemuszemusbayanssulusmile
scheker ben zaten diğer sayfada yorumu yapmıştım. bir diğer sayfada biz göz at istersen ..
Tabi ki bana mantıklı gelmedi ben asla kendi arkadaşlarımal bile konuşmadığım bir konuyu evlendiğim zaman konuşurum. Kendi doktorumla konuşurum sorunu çözerim evlenmediğim kişiyle konuşmak bana makul gelmedi.
pek tanimadigin adamla evlenip ilk gece ayni yataga girceksin bu makul gelecek ama imza atmadin diye nasil korunmaniz hakkinda konusmak makul gelmeyecek...
ne sig bir dusunce...
Benim düşünceğim sığ olup, olmadığına karar vermen çok ilginç geldi.
Bana mantıklı gelmedi dedim.
İlk gece yatağa gireceğimi kim söyledi? yada tanımadım insanla evleneceğimi?
Ben kimseyi rencide etmedim bana mantılı gelmedi dedim. Konuşan konuşsun yani ben daha bekarım o yüzden daha o günlere gelmedim gelince düşünürüm.
Herkesin kendi hayaatı.
Kimseye ahkam kesmek düşmez sanırım.
Hemen güzel kardeşim imza atmak, kavramı ile evlilik olmaz tabi. Şahitler olmadan yada iki kişinin gönül rızası olmadan bir evlilik olur mu? Evlilik sadece bir imza değil ki. Konuya dağıtmayım :)))
Benim anlatmak istediğim insanın bu duurmda doğru düzgün konuşamadığı bir insanla iki tarafında daha birbirlerini tanımadığı bir konuda böyle bir konuya girmeleri nasıl karşılanır bilmiyorum. Herkes konuşur mu onuda bilmiyorum.
Uyuyan güzel .......seninle polemiğe girmek niyetinde değilim. SEn ne düşünürsen düşüüüüümne benim hiiiç umrumda değilsin bu saaten sonra.
pşştt, kızlar susun bakim en son neye karar verildi, hap mı prez. mi? :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?