evlemeden evvel cinsellik

birbirini zerre tanımayan iki yabancı bir gün gelcek çat aynı yatakta kesişcek yolları. Sonra da evliliğimde huzursuzluklar var. Kusura bakmayın ama bu kadar iletişimsizlik hiç iyi birşey değil !

Birbirlerini tanıdıklarını zanneden insanlar içinde aynı değil mi? İnsankar aynı evi paylaşmadıkça birbirlerini çözemezler.
İster çok iyi tanısın ister tanımasın.. Evlenince anlaşılmıyormu ?boshayallersmile:kedi:zemuszemusbayanssulusmile

baslik evlenmeden cinsellik ama icerik sadece korunma yöntemini konusmak üstelik
evlenmelerine cok az kalan bir cift söz konusu

napalim simdi evlenince anlasiliyor diye isterseniz evlenmeden hic konusmayalim görüsmeyelim böylesi daha mi iyi olur sizce?

scheker ben zaten diğer sayfada yorumu yapmıştım. bir diğer sayfada biz göz at istersen ..

Tabi ki bana mantıklı gelmedi ben asla kendi arkadaşlarımal bile konuşmadığım bir konuyu evlendiğim zaman konuşurum. Kendi doktorumla konuşurum sorunu çözerim evlenmediğim kişiyle konuşmak bana makul gelmedi.

Son sözüm erkeğe bu konuda güvenilmez :))) o yüzden en mantıklısı baştan çözümü kendin bulman ortaklaşa karar vermeye bu konuda sonra karar vermen. Benim fikrim isteyen istediğini yapar be şahsen erkek tarafı açmadıkça konuya girmem.

pek tanimadigin adamla evlenip ilk gece ayni yataga girceksin bu makul gelecek ama imza atmadin diye nasil korunmaniz hakkinda konusmak makul gelmeyecek...

ne sig bir dusunce...

pek tanimadigin adamla evlenip ilk gece ayni yataga girceksin bu makul gelecek ama imza atmadin diye nasil korunmaniz hakkinda konusmak makul gelmeyecek...

ne sig bir dusunce...

Benim düşünceğim sığ olup, olmadığına karar vermen çok ilginç geldi.
Bana mantıklı gelmedi dedim.
İlk gece yatağa gireceğimi kim söyledi? yada tanımadım insanla evleneceğimi?

Ben kimseyi rencide etmedim bana mantılı gelmedi dedim. Konuşan konuşsun yani ben daha bekarım o yüzden daha o günlere gelmedim gelince düşünürüm.
Herkesin kendi hayaatı.
Kimseye ahkam kesmek düşmez sanırım.

Hemen güzel kardeşim imza atmak, kavramı ile evlilik olmaz tabi. Şahitler olmadan yada iki kişinin gönül rızası olmadan bir evlilik olur mu? Evlilik sadece bir imza değil ki. Konuya dağıtmayım :)))

Benim anlatmak istediğim insanın bu duurmda doğru düzgün konuşamadığı bir insanla iki tarafında daha birbirlerini tanımadığı bir konuda böyle bir konuya girmeleri nasıl karşılanır bilmiyorum. Herkes konuşur mu onuda bilmiyorum.

valla bencede bu konuyu konuşmak için geç kalınmış biz daha sevgiliyiz önümüzdeki haftaya babası gelicek babamla tanışmak için sadece onlar kaldı tanışmadık ama herşeyi konuşuyoruz evlilik hakkında 15 gün kala napıcam ben diye bişey olması çok kötü.....

sizin nasil dusuncede bir insan oldugunuzu tabii ki bilemem o yazdiginiz cumleden az cok bakis aciniz anlasiliyor.
bunun icin illa ki sizi, karakterinizi tanimama gerek yok bence yorumlardan cok sey anlasiliyor.
ahkam kesmiyorum, yorumumu yapiyorim ve hala o dusuncenin cok sig bir dusunce oldugunu dusunuyorum.

benim de imza ile demek istedigim evli olmayan ''cift'' 15 gun sonra evlenecek ve daha birbirleriyle rahat rahat istediklerini bile konusamiyorlar(ki bu cok buyuk bir sorun cunku bu arkadas evlenir de 3-5 gun sonra esimle aramda iletisimsizlik var, yok iste onu taniyamamisim simdi gercek yuzunu gordum keske daha iyi tanima firsatim olsaydi diye yakinabilir ve evliliginden pisman olabilir) ama evlendikten sonra cinsellik baslayinca bu konusa kendiliginden zaten acilacak ve konusabileceksin...cok sacma...
iste bu yuzden daha birbirlerini tanimiyorken evlenmeleri de cok yanlis...

ek olarak ta ilk geceden ne kadar kacacaksin?
tanimadigin insanla evlensen bile 1 gun kactin 2. gun kactin 3.sunde kacis yok o tanimadigin adam seni yataga sokar vallahi...artik karisisin cunku, yapman lazim...onlarin dusunceleri boyle...
bekar arkadaslar erkekleri hic tanimiyorsunuz yahu...

düğüne 15 gün kala hala hiçbirşey konuşmamış olmaları çok ilginç.. zaten bu haplara 1 ay önce başlanmıyor mu?

Uyuyan güzel .......seninle polemiğe girmek niyetinde değilim. SEn ne düşünürsen düşüüüüümne benim hiiiç umrumda değilsin bu saaten sonra.

Ben sizinle ikili sürtüşem yapmayalım diye belirttim. Konuya dağıtmayalım konu benim konum değil. Siz halen burda beni biraz kışkırtmaya çalışıyorsunuz.

BEnim sözlerimi yanlış anlamışsınız.

Daha ortaya eş adayı bile yokkken ben neden böyle bir konuya dahil oldum halen anlamadım :)))))

Ama işde merakıın gözü çıksın. Bilgi sahibi olalım dedik. Yine karşılıklı konuşmaya döndü... iler de sataşmaya dönmesiiin lüftfen..
benim ilerde şimin düşünceleri ilgilendiriyor. O gün gelince artık bu kadar bilgi sahibi olduktan sonra :hulya:
diyorum ya ben kendim korunurum ona sormam bile...

Sonradan bundan sonra böyle-şöyle yaparız diye konuşuruz diyebiliirm.

İşde olmamış birşey üzerine plan yapmak bana şimdiden mantıklı gelmiyor....

Uyuyan güzel .......seninle polemiğe girmek niyetinde değilim. SEn ne düşünürsen düşüüüüümne benim hiiiç umrumda değilsin bu saaten sonra.

yorumlariniz hakkinda olumsuz bir seyler yazilinca nedense kopuruyorsunuz...
ben gercekleri soyledim ama duymaktan hoslanmadiniz nedense...
neysse...
aynen cicim sen de benim hic umrumda degilsin...

Benim söylediklerimi anlamamışsın. Halende anlamamkta ısrar ediyorsun. Benim yazdığım 2-3 yorumdan başklayarak okuyosun ben biryere açıkalrken sen başka biryere başka birşey yazıyorsun. halende anlamıyorsun ben sana özelden msj attım sen halen konuyu buraya taşıyorsun.
Olumsuz birşey yazınca neden kaçıyım... Sadece sürtüşme yapmak istemiyorum.Kavga etmekten hiç hoşlanmıyorum..

pşştt, kızlar susun bakim en son neye karar verildi, hap mı prez. mi? :))))

bence her ikisinden lazım baksana adam hemen çocuk istiyomuş ne acelesi varsa ateş almaya geldi galiba -tatlicadiarzu-kız da istemiyor hemen doğal olarak yaşıda küçük bu adam ne acele ediyorsa adama güvenmesin bence.

hap olmaz kizlar hap icin cok gec.
hapa 1-2 ay onceden baslanmali. en az 1 ay once adetinizi ilk goruldugu gun baslaniyor.
eger dogru gunde baslamazsaniz(ki bu yanlis anlasilma sonucunda basima gelmisti) adet gormezsiniz, hap engelliyor. sonra sokturucu falan kullanmak zorunda kalirsiniz adet gormek icin.
en uygunu prezervatif.
ama sonucta bunu erkek kullaniyor, nisanlisi ne diyecek?
ya ters bi adam cikarsa da ben bunu kullanmam derse?
hem ilk iliskide prezervatif kullanmak konu sahibi icin hos olmayabilir, hem de canini yakabilir :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…