Bu işi konuşamayan evlenince nasıl yapılacak bu 1
2.bebek mevzusunu konuşmalı ne kadar çocuk isteyecekler yada hiç istemeyecek konuşup anlaşmalı,ne kadar zaman sonra ona göre yöntem seçilmeli
3.bu haplamı korunulacak,kondomlamı konuşmalılar,adam kondom isteyecekmi yada kız hapı istemeyecekmi yani bunların acilen konuşulması lazım.
4.nişanlılık zaten ne için var birbirini tanımak konuşmak için ee sen hiç konuşma ne anlamı kaldı evlenince iş iştenmi geçsin
5.bu konuların konuşulmasına geç kalınmış :1closedeyes:benneyaptımkibu söylediklerimi aynen iletsengözlerimebaksanab
ay yanlis yere yaptim yorumu ya alsana bir rezillik dahabenim yasadigim capta rezilligi kimse yasamamistir detayli anlatamiycam ama yari ciplak bir halde yakinimin karsisina cikmis bulundum bukadar aboooooooooooooooooooooo ve kimse benim kadar rezil olmamistiur birde o anin nasil gelistigini bilseniz
biz eşimle evlenmeden önce her konuda konuşabiliyorduk..hatta son hafta aynı evde kaldık.sınırları aşmadık ama artık evli gibiydik çok rahattık birbirimize karşı..hatta düğün gecesi eve geldik .çayımızı yaptık oturduk testereyi izledik..
kızlar sormayın valla locacım aynen ileticem şüphen olmasın bunlar söylediğim gibi görücü usulu tanıştırıdıar kız 23 çocuk 28 yaşında ayrı şehirdeler görüşmediler pek eniştem tutucudur nişanlı olmalarına ragmen hep yanlarında biir oldu bunların çocuk ztn hocalık fln yapıo aşırı da utangaç çekingenmiş ya ilginç bi ilişkileri var kuzenim sevdiğini fln sölüyo . ya ben ona ne anlatsam boş çünkü bnmm yaşam tarzım onunkiyle aşırı farklı bn kaç yıl sevgliydim snçta. bu konuları nişanlılıkta hele eşim dk başı açardı pr istemediğinide sölemişti çock için acele etmeyelim demiştii neblm çok normal bence.
bizim kız knşmak istyoda çocuk oralı değill ayrıcaa kzenime şu bebek fikrini söledimm dedm ordan yaklaş demiş telefonda zar zor sen hemen çocugununn olmasını istermiisn demiş çocukta tabi isterim neden istemiyim demiş yaş geçiyor demiş vekonu kapanmışş : )
birbirini zerre tanımayan iki yabancı bir gün gelcek çat aynı yatakta kesişcek yolları. Sonra da evliliğimde huzursuzluklar var. Kusura bakmayın ama bu kadar iletişimsizlik hiç iyi birşey değil !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?