evlemeden evvel cinsellik

daha bunun muhabbetini yapamıyorsa 15 gün sonra nasıl yapacak o işi anlamadım doğrusu.utangaçlığı atıp seksi wamp dişi bir atmacaya dönüşmeli bir an önce.

bunu da konuşamıyacaklarsa artık..nasıl olsa artk yanlış anlayacak durumları da olmaz sorsun işte hemen çocuk istiyormusun gibisinden bişeyler diyerek konuya girsin bencede ve görücü usulunde de çocuk için biraz zaman tanısınlar bence birbirlerine mümkünse :)

artık evlenecekler hatta nikahları bile olmuştur yani eş olmuşlar konuşmaları çok doğal neden konuşmasınlar sonuçta onlar için önemli bişey ilk gece

Bu işi konuşamayan evlenince nasıl yapılacak bu 1
2.bebek mevzusunu konuşmalı ne kadar çocuk isteyecekler yada hiç istemeyecek konuşup anlaşmalı,ne kadar zaman sonra ona göre yöntem seçilmeli
3.bu haplamı korunulacak,kondomlamı konuşmalılar,adam kondom isteyecekmi yada kız hapı istemeyecekmi yani bunların acilen konuşulması lazım.
4.nişanlılık zaten ne için var birbirini tanımak konuşmak için ee sen hiç konuşma ne anlamı kaldı evlenince iş iştenmi geçsin
5.bu konuların konuşulmasına geç kalınmış :1closedeyes:benneyaptımkibu söylediklerimi aynen iletsengözlerimebaksanab

benim yasadigim capta rezilligi kimse yasamamistir detayli anlatamiycam ama yari ciplak bir halde yakinimin karsisina cikmis bulundum bukadar aboooooooooooooooooooooo ve kimse benim kadar rezil olmamistiur birde o anin nasil gelistigini bilseniz

benim yasadigim capta rezilligi kimse yasamamistir detayli anlatamiycam ama yari ciplak bir halde yakinimin karsisina cikmis bulundum bukadar aboooooooooooooooooooooo ve kimse benim kadar rezil olmamistiur birde o anin nasil gelistigini bilseniz
ay yanlis yere yaptim yorumu ya alsana bir rezillik daha

ne yani ilk gece pat diye işe mi girişecekler. :bbo:
iki yabancı gibi bence...
ya evlilik bu ev arkadaşlığı değil ki. tabiki konuşmaları lazım...
hehe hee hemde en çok konuşmaları gereken şeydir nişanlılık döneminde

testereyimi izlediniz ilginçç ohaoldumsmile

anacım bunlar nasıl ilk geceyi gecircekler pekii kaydirigubbakcemile3
ya nişanlıklık döneminin son 15 gününü biz bunu konusarak gecirdik belki :kedi::kedi:

kızlar sormayın valla locacım aynen ileticem şüphen olmasın bunlar söylediğim gibi görücü usulu tanıştırıdıar kız 23 çocuk 28 yaşında ayrı şehirdeler görüşmediler pek eniştem tutucudur nişanlı olmalarına ragmen hep yanlarında biir oldu bunların çocuk ztn hocalık fln yapıo aşırı da utangaç çekingenmiş ya ilginç bi ilişkileri var kuzenim sevdiğini fln sölüyo . ya ben ona ne anlatsam boş çünkü bnmm yaşam tarzım onunkiyle aşırı farklı bn kaç yıl sevgliydim snçta. bu konuları nişanlılıkta hele eşim dk başı açardı pr istemediğinide sölemişti çock için acele etmeyelim demiştii neblm çok normal bence.
bizim kız knşmak istyoda çocuk oralı değill ayrıcaa kzenime şu bebek fikrini söledimm dedm ordan yaklaş demiş telefonda zar zor sen hemen çocugununn olmasını istermiisn demiş çocukta tabi isterim neden istemiyim demiş yaş geçiyor demiş vekonu kapanmışş : )

keşke devam etseymiş ilk gecedenmi olsun diye yada bence biraz beklesek daha iyi olur deseymiş keşke yüzyüze konuşsaymış ayrıca belki adam hemen istiyordur ama madem konuşamıyolar evlendikleri gece yalnız kaldıklarında konuşur ilk geceden hamile kalmak istemiyorum bikaç ay sonra düşünelim bu konuyu diye konuşsun eşi tamam derse söyler eşide korunmak için geçici tedbirini alır

bu kadar tutucu olmak da iyi değil ama cinsel sorunlar olabilir,kız vajinusmus olabilir(allah korusunda)yani bu kadar birbirine yabancı bi çift ne bileyim çok zor bak bizimde yaş farkımız var bizde görücü ve farklı şehirdi ama biz bunları çok rahatça konuştuk hep dışarıdada gezebildik başbaşa bi kere heyecan lazım uyum lazım

Kız 23 yaşında ve yaş mı geçiyo demiş nişalısı bu kıza hemen çocuk istemiş duyan da 35 sanır.:umursamaz:

birbirini zerre tanımayan iki yabancı bir gün gelcek çat aynı yatakta kesişcek yolları. Sonra da evliliğimde huzursuzluklar var. Kusura bakmayın ama bu kadar iletişimsizlik hiç iyi birşey değil !

hayyy allahh desene yine giremedi konuyaa CADIARZU
ozmn kuzenin istemiyosa hemen cocuk sahibi olmak dogum kont. hapı kullansın yoksa ilk günlerden hamile kalırrrsengözlerimebaksanab

öle yapmaya kaarar verdi hap alıcakk heemen çocugum olsun istemem dedi adam labelki evledkten sonra anlaşamıcam sonra ona çocuk yznden baglı kalmak istemem dedii : ) yorumlarınız için teşekkür ederiz

ama dr a gitmeden hapa başlamasın
valla bende nişanlıyken her şeyi konuşurduk
tatile bile çıktık birlikte..
arada mesafe olmamalı bu konular konuşulacaksa hem de eş adayı yani...
çekinirlerse nasıl geçecek o ilk gece..
ızdırap olur valla...

bazi arkadaslar nasil konussun nisanlisiyla evli bayanlara sorsun demis
arkadaslar su an nisanlisi olan adam ileride ömür boyu esi olucak
nedemek nasil konussun konusmadan olurmu ??

korunma yöntemini bence nisanlisiyla konusmali
ona göre bir korunma yöntemi secilmeli...

Gelin atabinmiş ya nasip demiş!
Nişanlılık evliliğe sadece bir adımdır. Adam utangıçlığından değilde sanki zoraki evleniyormuş gibi geldi. utangaç erkek olmaaaz ... hemde 28 yaşında.. Utangaç erkek ancak lise çağlarında olur. İş-güç sahibi kendine güvenen insan çekinmez. Ama daha karı-koca olmadan da bu konun açılması bana saçma geldi. İlk geceden bebek beklemek olur mu!
Herkes farklı bir yaşantı içinde. Sen yine tedbirini alırsın sonra eşine danışırsın. Bundan sonra nasl deveam edelimedersin.Doğmamış çocuğa don biçilmez :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…