Kesinlikle öyle ama belki... isteHiç sanmıyorum be canım çünkü sevgilisi, nişanlısı tarafından dövülen hakarete uğrayan ezilen kızlar hala imi bin ini siviyirim deyip evlendikce ve kendi kızlarını da böyle ezik oğullarını da böyle ezen insanlar olarak yetistirdikce sen 10 tane de konu açsan değişen şey sadece konuların başlığı olur.
Merhaba,
Ben de evlenmek istiyorum. Daha çok eltilik sürecini merak ediyorum .
Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Ben soylediklerinize cok katiliyorum. Cunku bunlari bilmeden evlenince karsina cikan sey surpriz oluyor, bilmiyorsun. Ama mesela kendi adima sunu soyleyeyim, evlenmeden ayni evde yasamak gibi bir luksumuz sozkonusu bile degil. Cinsellik yasamaya gelince onu da ne yazik ki yasayacak karakterde degilim, ayrilirsam kaldiramam cunku. Cevresiyle iliskisini gozlemleyemiyorum ve ailesini de cok ustunkoru taniyorum, hatta tanimak bile denemez, cunku ayri sehirlerdeyiz. Ben bu insani baska turlu nasil taniyabilirim?Aynı evde yaşamadan , cinselliği paylaşmadan , ailesini tanımadan ve çevresiyle ilişkisini görmeden evlenmeyin.
Ben bekarım. Bugüne kadar gördüklerimden ve duyduklarımdan bu çıkarımları yaptım.
Bizde 5 eltiyiz cnmMerhaba,
Ben de evlenmek istiyorum. Daha çok eltilik sürecini merak ediyorum .
Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Ben soylediklerinize cok katiliyorum. Cunku bunlari bilmeden evlenince karsina cikan sey surpriz oluyor, bilmiyorsun. Ama mesela kendi adima sunu soyleyeyim, evlenmeden ayni evde yasamak gibi bir luksumuz sozkonusu bile degil. Cinsellik yasamaya gelince onu da ne yazik ki yasayacak karakterde degilim, ayrilirsam kaldiramam cunku. Cevresiyle iliskisini gozlemleyemiyorum ve ailesini de cok ustunkoru taniyorum, hatta tanimak bile denemez, cunku ayri sehirlerdeyiz. Ben bu insani baska turlu nasil taniyabilirim?
9 ay olacakValla bu durumda nasıl tanınır bilemedim. Ne kadardır berabersiniz? Uzatın bu süreyi, belki soğursunuz bile.
Çok yanlış bir yoldasın bence 1gün mutlu 5gün mutsuzsan evlendiğinde ayda 1 mtlu olursun. Ayrıca o çocukluk resmine kıyamamakta noluyo yavrum, gereksiz merhamet sana acı çektirecek kendini bir güzel kullandırtacaksın. Senden değerlisi yok bunu unutma. O bahsettiğin seni yaralayan şey nedir biraz bahsetsen daha net konuşulabilir. Ama aklında bu sorularla ve güvensizlikle sakın ola EVLENME derim. Senin bırakamadığın "çocuk" gün gelir seni gözden çıkarır.. evlenmek için sağlam gerekçelerin var mı kıyamamak dışında? Dürüsttür merhametlidir bana kıymet verir güvenilirdir diyebiliyor musun? Bir de kaç yaşındasın acaba?9 ay olacakama arada kopukluklar oldu, ayrilip barismalarimiz oldu. Cok fazla guvensizim bu iliskide cunku beni cok yaralayacak bisey yapti. Onun israri ve verdigi sozler uzerine geri dondum. Bir gun mutlu 5 gun mutsuzum. Ama bitiremiyorum. Sanki bitirirsem onu yuzustu birakacakmisim gibi geliyor. Madem bir sans daha verdim o zaman devamini getirmeliymisim gibi dusunuyorum. Cocukluk resmine bakinca kiyamiyorum. Sanki ayrilirsam onu degil de o minik cocugu terkedecekmisim kimsesiz kalacakmis gibi geliyor.
Boyle garip bir durumdayim
Çok yanlış bir yoldasın bence 1gün mutlu 5gün mutsuzsan evlendiğinde ayda 1 mtlu olursun. Ayrıca o çocukluk resmine kıyamamakta noluyo yavrum, gereksiz merhamet sana acı çektirecek kendini bir güzelen kullandırtacaksın. Senden değerlisi yok bunu unutma. O bahsettiğin seni yaralayan şey nedir biraz bahsetsen daha net konuşulabilir. Ama aklında bu sorularla ve güvensizlikle sakın ola EVLENME derim. Senin bırakamadığın "çocuk" gün gelir seni gözden çıkarır.. evlenmek için sağlam gerekçelerin var mı kıyamamak dışında? Dürüsttür merhametlidir bana kıymet verir güvenilirdir diyebiliyor musun? Bir de kaç yaşındasın acaba?
Oncelikle tesekkur ederim, dusuncelerini paylastigin icin. Arkadasin konusunu isgal etmek gibi olmasin gerci ama bu da evlilikle ilgili sonucta. beni yaraladigi sey ihanet ama detaylandirmak istemiyorum fazla, baska biriyle gorusmus konusmus biz ilk basladigimiz siralarda. Bunu cok sonra ogrendim ve icime tas gibi oturdu acisi. Benim icin hersey ogrendigim gun bitti ama cok ozurler diledi benim icin anlami yoktu dedi bizi bitirme nolur tek bir sans ver vs klasik sozler. Herkes hayatta bir sansi daha hakeder diye dusundum devam ettim ama kalbim hep guvensiz. Uzak oldugumuz icin daha da guvensiz. Simdi ufacik biseyde gecmis konulari aciyorum iki taraf icin de yipratici oluyor. Onu seviyorum ama ona guvenmiyorum isin ozeti bu. 32 yasindayim
üzüldüm açıkçası yaşınız ya da yaşım gereği size akıl verecek pozisyonda değilim ama sanki bazı şeyler ben geliyorum diyor da ısrarla kendi kuyumuzu kazıyoruz gibime geliyor. Yazdığınızı okuyunca 20li yaşlardasınız diye düşünmüştüm yani est. biraz kör olmuşsunuz sanki. O adamın çocukluk fotoğrafı hikayesi vs. yani her şeyden sıyrılıp adamı değerlendirdiğinizde ne kalıyo elinizde bence çok çok iyi düşünün hatta başka bir konu açın isterseniz. Güveniniz haklı olarak yıkılmış ki evlendiğimde bile bu soru işaretleri benimle kalırdı açıkçası. Demek ki beni kaybetmekten korkmadı da böyle bir pislik yaptı derim. Sonraki özür dilemeler pişmanlıklar laga luga gibi inşallah en doğru kararı verirsin ve çooook mutlu olursun sylvia ama bazen hatta çoğu zaman
güven > sevgi
Bence cesur ol ve adım atmaktan korkma.
Göz göre göre güvenmediğin bi erkekle evlenmeyeceğini düşünüyorum. Bence ve umuyorum ki bitireceksin. He o son noktayı beklemene de hiç gerek yok sanki vicdan borcun var ona... zaman iyileştirmedi onun açtığı yarayı bu kadar basit. Azıcık cesaret ve temiz bir sayfaYok yok diledigin gibi yazabilirsin, yasla hic ilgisi yok fikrini paylasmanin:) ben de herseyin farkindayim ama simdi nasil desem bisey olsun da son noktayi koyayim diye bekliyorum. Aksi halde sebepsiz yere terketmisim gibi olacak. Bir sans verip sonra da intikam alir gibi yuzustu birakmisim gibi olacak. Ben beklemedeyim ama bu bekleyis omrumden gidiyor. Mutsuzum ya32 yas olgun akli basinda ne istedigini bilen bir yas gibi duruyor de mi. Ama masallah gonul meselelerinde kolu kanadi kirik cocuk gibiyim.
Insallah kendim icin en dogru karari veririm, gec olmadan. Tesekkurler
9 ay olacakama arada kopukluklar oldu, ayrilip barismalarimiz oldu. Cok fazla guvensizim bu iliskide cunku beni cok yaralayacak bisey yapti. Onun israri ve verdigi sozler uzerine geri dondum. Bir gun mutlu 5 gun mutsuzum. Ama bitiremiyorum. Sanki bitirirsem onu yuzustu birakacakmisim gibi geliyor. Madem bir sans daha verdim o zaman devamini getirmeliymisim gibi dusunuyorum. Cocukluk resmine bakinca kiyamiyorum. Sanki ayrilirsam onu degil de o minik cocugu terkedecekmisim kimsesiz kalacakmis gibi geliyor.
Boyle garip bir durumdayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?