Herşeyin sebebi sen değilsin önce bunu bir benimse..Ne yani hangi kız sevildiğini bildiği bir adama cilve naz yapmaz ki bunu bir hata olarak görme..Emin ol onun yaptığı hata bile denmez resmen adam hemen evlenmiş gerçekten yansıttığı gibi bir adam olsaydı o çabalardı senin için .Senin hedeflerin için sana engel olmuş ve önüne taş koymuş sende en doğalını yapıp terketmişsin.Üstelik şu an evli seni arıyor bu kötü durumun içinde sakın yeralma çokta düzgün bir adam olmadığı ortada bu davranışıyla ...Hedeflerinden vazgeçme sarıl hayata sımsıkı kendine sana iyi gelecek hobiler edin ,gizliden onu takip etmeyerek te kendine bir iyilik yap bırak Ne hali varsa görsün iyiki kurtulmuşsun benceBen o engeli kaldıramam. Tamam gizliden takip ediyorum ama kaldırmam... Bana akıl verin lütfen ben mi suçluyum tek hata bende mi... Çok tevbe ediyorum Allah affeder mi ona yaptıklarımdan dolayı beni. Herşeyin sebebi benmiyim
eğer nasibin o olsaydı evlenirdiniz.O bana çokça değer veriyordu herşeyi ben yaptım pişmanım kalbimde ateş yanıyoy. Biri boğazımı sıkıyor nefes alamıyorum. Ve kimse bama yardım edemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?