Evlendi... Unutamıyorum

Bosuna acini tazeliyorsun.Zordur belki ama unutmak için dua araştır netten.Ve cok dua et.Ben boyle kurtuldum.
Bir yil tamam da iki yil da artik unutmuş olman lazim.
Ki bunu ben diyorum ben de böyle birşey yasadim.Ben de ittim biraz.Ben de suçlu hissettim kendimi.Ama onun suçu cok daha büyüktü.
Ama adam seni sevse bu tayin icin bırakmazdı.Hemen bir kız bulmazdı.Sana terslik olsun diye kiz bulmuş resmen.Bukadar toleranssizlik niye.Ev işimi yaptı sen yapmazdın demis.Sacma.Sen de yanlış yapmissin başta ama sonra da o sana yapmış.Odesmissiniz.Ve o evlendikten sonra işten atılmış mutlu olmadiginı söylemiş
O DA acele karar verdiğini biliyordur.

iyi bir dr bul
Obsesyon icin.Kendi hastalığın yuzunden böylesin ayrılık bahane.

O artık evli ya. Neden telefonda konuşuyorsun evli adamla. O kıza yazık değil mi neden evlendi o zaman. Biraz ahlaklı olun sizin ilişkiniz bitmiş o evlenmis müdahale etmeyin bırakın mutlu olsunlar ayip

Canım yanlış anlamazsan Instagram kullanıyor musun çok merak ettim seni kendine zarar filan verme ne olur yaaa

Ayrılmışsın 3 ay geçmiş adam yoluna bakıyor sen biraz naz yapıp barışacaktım diyorsun 3 ay naz mı olur?? Neyin nazı bu? Sen aşırı kararsız bi insansın bu yüzden olmuş ne olduysa ama bi karar almışsın atanmak istemişsin o an mantıklı o gelmiş ki bırakmışsın sonra dan o evlendi diye pişman olman tamamen kıskançlık hırs..

Sizi hiç sevmemiş arkadaşım sevgi bu değil. Hala size umut veriyor zarar veriyor. Bırakın gitsin. Etrafınıza bakın

Sizin adınıza gerçekten çok üzüldüm umarım en kısa zamanda Gönlünüz huzura kavuşur. Psikolog, ilaçlar falan hepsi bir yere kadar siz kendiniz kendinize çare olmaya gayret etmedikçe hep yarım kalacak bazı şeyler. Kalpler Allahın elinde sizin kalbinizi ve içindekini her anıyla bilen bi yaratıcı var ona sıgının. Mesela en başta bi tevbe ile tüm geçmişi silip namaza başlayın ve namazların ardından bol bol dua edin aglaya aglaya tüm samimiyetinize. Namaz kılıyorsanız da daha gayret edin namazlarınızda daha da samimi olmaya çalışın. Gidip psikologlara derdinizi anlatmak yerine Allaha anlatın eminimki gönlünüz bi farklı huzura kavuşacak, kendinizi bulacaksınız çünkü Allah sizi her anınızda dinlemeye müsait. İnsanogluyuz işte hep bi yanımız eksik ve kusurlu o nedenle kendiniz gibilerin vereceği yardım bir yere kadar çare olacaktır ama tüm gücü ve kuvvetiyle seni duyan ve kendisine gelmeni bekleyen bi Rabbin var. Ne demişler Allah istemedikçe el alır, sel alır, yel alır götürür kimse de buna mani olamaz. Kalpler Allahın elinde sizin kalbinizi de sadece "ol" demesi ile degiştirecek bi sıgınagınız var. Allah yardımcınız olsun.

Unutursun mihriban hele bi çoluk çocuğa karış hele....

Onunla hâlâ konusup msjlasiyor olabilir misin cunku ne kadar seversen sev bir insan 2 yıl sonda hala aynı derecede aci hissetmez. Unutamayabilirsin anlarım ama acı zamanla azalır. Bence hala msjlasip konuşuyorsun yanılıyor muyum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…