Evlendi... Unutamıyorum

Sen iyi değilsim malesef.
Bu yaptıkların sana zarar aklı selim bir düşün sevseydi bunu yapar mıydı başkasıyla evlenirmiydi aşk bu değil sen sadece onu elinden kaybettin diye bu kadar çok acı çekiyorsun.

Suçlu olduğum için pişmanım. Kaybettiğim için gözümde büyütüyorum. Ama mükemmeldi ben kibrimden kaybettim. Ama çok zormuş yaptığınız hatanın bedelinin ağır olması. Ben hastayım öksürük krizindeyken bile kalbim alev alev yanıyor

Belki bana kızıyorsunuz ama benide anlayın dünyada cehennemi yaşıyorum. Ben zamanında nasıl anlamadım onun kıymetini. Karşıma onu unutturacak kimsede çıkmadı. Kimse onun gibi olamıyor. Ya aklımdan çıkmıyor ikimiz için kahve fincanda almıştı beraber içeriz diye... Evlenince yaparız diye birçok planlar yaptı. Unutamıyorum . Yolda yürümek bile acı veriyor bana onunla yürütmüştür bu yolları diye. Acımı ilaçlar geçiremedim ne geçirecek. Çok güçsüzüm. Ne kadar da yakışıklıymış kıymetini bilemedim. Ne iyi niyetliymiş zamanında anlamadım. Onun tertemiz kalbini kırdım benimle ilgili hayallerini yıktım. Allah affeder mi beni . Acılar içinde pişmanlıklar içinde ağlıyorum kıvranıyorum. Bana bir çare lütfen

Bacim senin acilen psikolojik destek alman lazim. Hic normal degil bu dusunceler. Abartiyorsun herseyi

Haddim değil belki sizden küçüğüm ama yine de yazmak istedim,evlilik kaderdir. Eğer kaderinizde ki kişi o olsaydı bir şekilde olaylar dizayn olur ve evlenirdiniz ama evlenmemeniz yönünde olaylar gelişmiş. Büyük sebepler yokmuş belki ama kim bilir belkide bir duanıza cevap gelmiştir, mutlu olmayacaktınız evlenseydiniz belkide. Bunu bilemezsiniz. Bizi Yaratan en iyi şekilde bizi bilir ve görür. Sizin imtihanınızda buymuş demek ki. Allah'a güvenin muhakkak sizin için daha güzel kapılar açmıştır. İnsanın insana hatası olur bunu gözünüzde çok büyütmeyin, hepimizde nefs var. Yanlış düşüncelere kapılabiliyoruz. Siz Allah'a yönelin. Ondan isteyin elbet sizin için bir muradı vardır. Sizi başka yerlere ulaştırmak istiyordur, imtindan geçiyorsunuzdur bilemeyiz. Almamızı istediği dersler vardır. Allah'tan çok yardım isteyin. Gönlünüzü açsın ve mutlu olacağınız kapılar nasip etsin inşaallah.

2/BAKARA-155: Ve sizi mutlaka korku ve açlıktan ve mal, can ve ürün eksikliğinden imtihan ederiz. Ve sabredenleri müjdele.

39/ZUMER-22: Allah kimin göğsünü İslâm için (Allah'a teslim için) yarmışsa artık o, Rabbinden bir nur üzere olur, değil mi?

Size tavsiyem bir an önce bu durumdan kurtulmanız yoksa kendinize zarar vereceksiniz. Ben 6 yıllık ilişkiden 1 yıl önce çıktım inişli çıkışlı olsa da 6 yıl sürdü ayrıldığımız da hep kendimi suçlu hissettim hata onda değil bende dedim. ayrıldıktan 5 ay sonra nişanlandı kabul edemedim arada arıyordu mutlu değilim beni bekle diyordu salaklık işte o zaman gözlerim görmemişti.
2 ay sonrada evlendi bekle ayrılacağım diyen adam evlendi günlerce yemek yemedim 7 kilo verdim o zaman zarfında. Sonra düşündüm bu insan evlenebiliyorsa demek ki beni hiç sevmemiş neden kendimi üzüyorum dedim bir anda sildim kafamdan canı cehenneme dedim.
Şimdi hayatımda başka biri var yaza düğünüm olacak ve bana değer veriyor.
Size tavsiyem onu artık kendi haline bırakmanız unutmayın ki bu dünyaya bir daha gelemeyeceğiz hayatı kendinize zindan etmeyin. Hayatınızın aşkıyla bir an önce tanışırsınız umarım çünkü kimse sizden daha değerli değil...

Hepinizden Allah razi olsun. Ben Kurtulamıyorum bu acidan. Ben öğretmenlik istedimi kabul etmedi ayrıldı. Hayırlıysa donsun diye dua ettigimde dondu ama ben istemedim. Evlendiği icin onu suclayamam. Çünkü ayrıldığımız dönemde bende başkalarıyla görüşmeyi düşündüm ama kriterlerine uymadiklari için görüşmedim. Sözlendigini duyunca aklım başıma geldi. Sözlüyken onlaogörüştüm bana yıvamdan uzak dur dedi. Evlendikten sonra aradı isten atılmış beni terkettiginden dolayi pişman olmuş. Balayında bile resmine baktim dedi. Seni sseviyoru dedi.

Ben obsesif hastasıyım pismanligimdan Kurtulamıyorum . Onun benimle ilgili masum hayallerini yıktım. Karşıma iyii insanlar cikti ondan sonra ama kimse onun gibi değilmiş meğer. Geç anladım. Ve onun o kızla mutlu olmasını istemiyorum 1yil daha çocukları olmasın diye dua ediyirum. Ayrılıklara asla ona donmem ama ayrilsin istiyorum.

Hocaya gittim sende büyü var dedi dua verdi okudum. Başka hoca arıyorum bana onu unuttursun büyü kaldıysa bozsun diye

Rabbim içinden sevgisini alsın inşaallah. 2 günde birini bulup evlenenden adam olamazmış zaten. Boşver gitsin. Gençliğini buna üzülüp ağlayarak geçirme. Çok pişman olursun bu günler geri gelmiyor. Kendi yoluna bak.Evli bir adamla konuşma artık.

Sürekli kendini suçlamak ve geleceğe yonelik onsuz kabuslar gormek çok kötü. Sanki onsuz olduğum için butun felaketler basuma gelecekmiş gibi geliyor. Onla olsaydım herşeye güzel olcakmiso gibi geliyor . Sürekli geçmişte yaşıyorum hayal kuruyorum yaptigim hataları duzelttigim hayaller. Çok fena haldeyim klavyemde yazamıyorum kusura bakmayın . Ben suçluyum evlilik biizzim secimimizseç ben onu seçmedim onu başkasına ittim. Ama evet diyemiyodum içim daralıyor Du onu kaybedince daha çok daralıyor

İnşallah unuturum ama hergün daha kötü oluyorum Hergün ona karşı yaptığım baska bir hatam aklıma geliyor. Anilarim hep aklimda ben onu seveyim diye herşeyi yapmıştı ve ben kabuslar görüyorum onsuz başıma hep kotulukler gerçek diye. Korkuyorum gelecekten. Herşeyin sebebi benim malesef

Canım niye bu kadar yıpratıyorsun kendini bak ben 9 yıllık evliyim insanlar dışarda görüldüğü gibi mukemmel degil 4 duvar arasını yalnız rabbim bilir.
Sen suçlu filan degilsin bak istihareye filan yatmışsın eğer hayırlı olsaydi hakkında evli olurdunuz demekki değilmiş.
Seni gercekten sevseydi hemen başkasını bulmazdı lütfen iletişimini kes yoluna bak rabbim karşına iyi birisini çıkarsın InşAllah.

Tesekkurler. Görüşmüyorum artık onunla .. Ama vicdan azabı çekiyorum her yolu denedim unutamıyorum .. Ilk günkü gibi taze acım. Şimdi bile agliyorum. Psikiyatir bile gittim kurtulamadım saplantı dan. Her günüm azap içinde. Yaşamak bile aci veriyor. Ama elimde değil

Tesekkurler inşallah kaderdir. Benim suçum değildir

Tabiki kader canım neden senin suçun olsun son kez konustumda dedin seni gerçekten sevseydi seninle evli olurdu.
Mutlu degilim bilmem ne diyorsa sakın inanma ve bu takintidan kurtul kendin icin

Acaba Antalya'da beni takintilarumdan kurtarabilecek güvenilir bir hoca varmı yardimci olursanız sevinirim

Ben ne yapayim Sürekli ona yaptigim eziyetler aklıma geliyog yada anilarim geliyor gecenin köründe uyanıp ağlıyorum. İçimdeki ses 24saat susmuyor beni sucluyo. 2yildir acım taptaze. Mutsuz olsun işiyle ilgili mahkemesi var işine dönemezsin istiyorum amaa sonrada vicdanla azabı çekiyorum. Sürekli hastayım. Takintilarim ve korkularım var. Ve sürekli ikisini düşünüyorum çocukları olmasın diye dua ediyordum ve kendime azap cektiriyorum elimde olmadan. Gecmiyo dua edin bana. Normal hayattan soyutlandim. Sanki hergün öldürülüyorum ve hergün sevdiğim oluyor gibi acı çekiyorum.. Acım yaptığım haksızlıklar ve bana yapılan haksizliklar cok amaa klavyeden yazamıyorum. Ama herşeye ben sebep oldum. Sorumlulugu tasiyamiyorum

Ne askmis be

Hayatta gercek acilari tatmamissin belli.

Ne acilar var. Millet nelere dayaniyor biliyor musun sen?

Kaybedince kiymete binmis adam .

Kendine gel
Silkelen.

Allah baska aci vermesin diye dua et

Umudum kalmadı gecmiycekg. Ölsem kurtulsam. Onsuz nen Yapıcam. Benim öğretmenliğine izini vermeyen onu dgs diye sokuyor sende beni ikna etseydin o etti diyo amaa yinede ben şuçluyum o ogretmenligin razıyım diye af dilediğinde git anan seni evlenirdirsin diye kovdum onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…