Belki bana kızıyorsunuz ama benide anlayın dünyada cehennemi yaşıyorum. Ben zamanında nasıl anlamadım onun kıymetini. Karşıma onu unutturacak kimsede çıkmadı. Kimse onun gibi olamıyor. Ya aklımdan çıkmıyor ikimiz için kahve fincanda almıştı beraber içeriz diye... Evlenince yaparız diye birçok planlar yaptı. Unutamıyorum . Yolda yürümek bile acı veriyor bana onunla yürütmüştür bu yolları diye. Acımı ilaçlar geçiremedim ne geçirecek. Çok güçsüzüm. Ne kadar da yakışıklıymış kıymetini bilemedim. Ne iyi niyetliymiş zamanında anlamadım. Onun tertemiz kalbini kırdım benimle ilgili hayallerini yıktım. Allah affeder mi beni . Acılar içinde pişmanlıklar içinde ağlıyorum kıvranıyorum. Bana bir çare lütfen
Canım niye bu kadar yıpratıyorsun kendini bak ben 9 yıllık evliyim insanlar dışarda görüldüğü gibi mukemmel degil 4 duvar arasını yalnız rabbim bilir.Sürekli kendini suçlamak ve geleceğe yonelik onsuz kabuslar gormek çok kötü. Sanki onsuz olduğum için butun felaketler basuma gelecekmiş gibi geliyor. Onla olsaydım herşeye güzel olcakmiso gibi geliyor . Sürekli geçmişte yaşıyorum hayal kuruyorum yaptigim hataları duzelttigim hayaller. Çok fena haldeyim klavyemde yazamıyorum kusura bakmayın . Ben suçluyum evlilik biizzim secimimizseç ben onu seçmedim onu başkasına ittim. Ama evet diyemiyodum içim daralıyor Du onu kaybedince daha çok daralıyor
Tesekkurler. Görüşmüyorum artık onunla .. Ama vicdan azabı çekiyorum her yolu denedim unutamıyorum .. Ilk günkü gibi taze acım. Şimdi bile agliyorum. Psikiyatir bile gittim kurtulamadım saplantı dan. Her günüm azap içinde. Yaşamak bile aci veriyor. Ama elimde değilCanım niye bu kadar yıpratıyorsun kendini bak ben 9 yıllık evliyim insanlar dışarda görüldüğü gibi mukemmel degil 4 duvar arasını yalnız rabbim bilir.
Sen suçlu filan degilsin bak istihareye filan yatmışsın eğer hayırlı olsaydi hakkında evli olurdunuz demekki değilmiş.
Seni gercekten sevseydi hemen başkasını bulmazdı lütfen iletişimini kes yoluna bak rabbim karşına iyi birisini çıkarsın InşAllah.
Tesekkurler inşallah kaderdir. Benim suçum değildirHaddim değil belki sizden küçüğüm ama yine de yazmak istedim,evlilik kaderdir. Eğer kaderinizde ki kişi o olsaydı bir şekilde olaylar dizayn olur ve evlenirdiniz ama evlenmemeniz yönünde olaylar gelişmiş. Büyük sebepler yokmuş belki ama kim bilir belkide bir duanıza cevap gelmiştir, mutlu olmayacaktınız evlenseydiniz belkide. Bunu bilemezsiniz. Bizi Yaratan en iyi şekilde bizi bilir ve görür. Sizin imtihanınızda buymuş demek ki. Allah'a güvenin muhakkak sizin için daha güzel kapılar açmıştır. İnsanın insana hatası olur bunu gözünüzde çok büyütmeyin, hepimizde nefs var. Yanlış düşüncelere kapılabiliyoruz. Siz Allah'a yönelin. Ondan isteyin elbet sizin için bir muradı vardır. Sizi başka yerlere ulaştırmak istiyordur, imtindan geçiyorsunuzdur bilemeyiz. Almamızı istediği dersler vardır. Allah'tan çok yardım isteyin. Gönlünüzü açsın ve mutlu olacağınız kapılar nasip etsin inşaallah.
2/BAKARA-155: Ve sizi mutlaka korku ve açlıktan ve mal, can ve ürün eksikliğinden imtihan ederiz. Ve sabredenleri müjdele.
39/ZUMER-22: Allah kimin göğsünü İslâm için (Allah'a teslim için) yarmışsa artık o, Rabbinden bir nur üzere olur, değil mi?
Tabiki kader canım neden senin suçun olsun son kez konustumda dedin seni gerçekten sevseydi seninle evli olurdu.Tesekkurler. Görüşmüyorum artık onunla .. Ama vicdan azabı çekiyorum her yolu denedim unutamıyorum .. Ilk günkü gibi taze acım. Şimdi bile agliyorum. Psikiyatir bile gittim kurtulamadım saplantı dan. Her günüm azap içinde. Yaşamak bile aci veriyor. Ama elimde değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?