Evlendi... Unutamıyorum

Ne askmis be

Hayatta gercek acilari tatmamissin belli.

Ne acilar var. Millet nelere dayaniyor biliyor musun sen?

Kaybedince kiymete binmis adam .

Kendine gel
Silkelen.

Allah baska aci vermesin diye dua et
NE deseniz haklisiniz. Amin. Allah kimseye dert vermesin. Elimde değil sol yanim yaniyoy elimden birşey gelmiyor

NE deseniz haklisiniz. Amin. Allah kimseye dert vermesin. Elimde değil sosyalizm yaniyoy elimden birşey gelmiyor
Bitmis gitmis canim
Bitmis
Olmamis
Allah senin icin boylesini yazmis
Kabul et
Senin bir hatan yok
Insallah onu unutturacak birisi ciksin tez zamanda karsina

Teşekkürler. Amin insallah. Ama dünyada ondan iyisinin olduğuna kimse ikna edemiyo beni. Beynimin bana oyun oynadığınin farkındayım ama acımı dindiremiyorum. İlaçlar hocalar dualar... Çare arayışı içindeyim.. Hakkinizi helal edin ruh halim hergün daha kötüye gidince sizlerden yardım almak icin yazıyorum. Ciddi anlamda kafayı yeme noktasina geldim.

2. Kadın olmaya mi karar verdin ??
Evli barklı adamla ne işin var ??
O Ada?m da anlattığın kadar mükemmel karakter değilmis ki utanmadan karısının arkasından atıp tutuyor mutsuzmusta muş muş...
Mutsuzsa boşansın önce adam olmayı öğrensin...

Evlendikten sonra 1kez konuştuk telefonda . O da bana haksızlık yaptığını farkettiginde helallik istemek içindi görüşmüyoruz asla yanlış anlamayın.

Adam hemen gitmiş evlenmiş sizi sevmiyormuş kendine evlenecek hizmet ettirecek birini arıyormuş bulmuş da yapmış nikahını. Ne aşkmış ama ya. Bir düşünün silkelenin ve kendinize gelin. Evlendiği kişiye çok üzüldüm adam resmen aldatmaya yer arıyor aynısını sizle evlenip size de yapabilirdi. Düşünmeyin artık evli adamı önünüze bakın size yapılmasını istemeyeceğiniz birşeyi başkasına yapmayın.

Biz gorusmuyoruz. O çok iyiibirisii hizmetci aramıyodu o kızı el üstünde tutuyodur. Ben kendim onu ittim başkalarına. Şimdi yaptigim hatanin acisini yasiyorum.

Sizin ki aşktan değil egodan.
Egonuz zarar görmüş, bırakamaz sanmışsın bırakmış. Hazmedememişliğin acısı.

Onu başkasına iten de benim burda basinizin etini şişiren de benim haddim olmayarak. Hep hata yapıyorum işte. Biliyorum ne dertli kardeslerimiz var hastalar Evlatlarının çocuklarını kaybedenler Allah hepsini kurtarsin... Ama ben de aramadım bu sorunu. Psikolog arkadaşım var hergun konusuyorumk bana sesli mesajla terapiler gönderiyor ama ben saplantılı insan 24saati kendime zehir ediyorum. Gerçekten bunları aileme yaşatmak istemezdim ama benim bu halime cok uzuluyorlar. Ben herkes

Onu başkasına iten de benim burda basinizin etini şişiren de benim haddim olmayarak. Hep hata yapıyorum işte. Biliyorum ne dertli kardeslerimiz var hastalar Evlatlarının çocuklarını kaybedenler Allah hepsini kurtarsin... Ama ben de aramadım bu sorunu. Psikolog arkadaşım var hergun konusuyorumk bana sesli mesajla terapiler gönderiyor ama ben saplantılı insan 24saati kendime zehir ediyorum. Gerçekten bunları aileme yaşatmak istemezdim ama benim bu halime cok uzuluyorlar. Ben herkesi uzuyorum. BirazdaBfazla duygusa

Egoistim bencilim kibirliyimk Dersimi aldim.. amaabu 24saat beni suclayan iç sesimi susturmuyo... Anlayin beni kendi kendime konusuyorum sizofreniden şüphelenip diktora gittim sadece takıntı dedi doktor. Yani onu anlatmaya çalışıyorum normal değilim psikolojim bozuk kafamda kurup kendimi şuçluyorum. Kafamda kurup başıma onsuz felaketler gelcek diye korkuyorum. Acımı abartarak yaşıyorum. Beynim beni hergün ağlatıyor. O yüzden sizden çare arıyorum. Benden kotu durumda olanlarin Allah yardimcisi olsun. Ama bende böyle saplanti hastasiyim. İçime kapandim asosyallestim. Daha kötü olmamak için derman ariyorum.

Aaa ama o kısa boylu ,kulağında sorun var ,gözlük kullanıyor ..doğacak çocuklarına acımıyor musun sen ? Körle yatan şaşı kalkar ..sabah bir uyanırsın boyun kisalmis yada ne bileyim gözlük kullanmak zorunda kalırsın ..aman dikkat ..

Ben hatami anladım tevbe ettim. Allah kabul etsin inşallah. Kibir ve egoistlik vardı. Allah'a imtihan etti kibir dersi verdi bana. Zaten obsesif takinti korku hastalığım vardi demiştim. Ve bu hastalık bende liseden beri var. Kendi irademle bilinçli olarak kucumsemedim içimdeki korku nedeniyle beynime sürekli böyle vesvese ler Geliyordu. Bin pişmanım. Allah affetsin beni. Bin kere tevbe. Ben kim oluyorumda Allahın yarattığı kula kusur buluyorum. Yaptım bir hata pişmanlığını çekiyorum.. O zaman beynimdeki vesvese ler öyle diyordu. Ama hep dua ettim hayirliysa olsun serliyse ikimizde hayirlisini ver diye. Ama Allah hep onu bana donduruyodu Allahin işaretini anlamadim diye kızıyorum kendime. Birde duama yanlış birşeyler ekledim mi onu istemiyorum diye emin olamiyorum.. Ama haklısınız daha çok tevbe etmeliyim bu vicdan azabı her an başka noktadan vuruyor beni. Herşey benim yuzumden Allahim ben ne Yapıcam nasil yaşıycam bunca kotuluk yapmışken. Hakkını helal etmesi için hergun dua etmem gerekirken acim gecene kadar çocukları olmasin diye dua ediyorum. Yine bencilim işte.. Ona asla dönmeyi dusunmuyorum ama o kizla ayririllmasini işi mahkemelik işine geri donememesi istiyorum içimden. Ama sadece icimden geçiriyorum bu konuda dua etmiyorum. Kafayi onunla mutluluğuyla bozdumHep Hep hatalıydim hata yapmayana devam ediyorum. Allah beni ıslah etsin. O çocuk bir dönem beni sevdi diye bunları isteme hakkım yok. Hayatı ona zehir etme hakkım yok. Onun adını vermeden işinden atilan tum masumlar işine donsun diye dua ediyorum. Onu küçümsedim diye benim ve ailemin başına kötü şeyler gelmesinden korkuyorum. Tüm gunahlarimdan tevbe ediyorum

Ya yani evlenecegin adami olcup bicmek. Su kusutlari var kabul edebilir miyim acan diyr düşünmek herkeste var. Bunun egoyla alakasi yok.

Allaha dua etmissin hayirlisi ise olsyn. Drmekki hayirlu degilmis. Allaha güven kendini akisa birak. Onun yaptığı gibi de haci hocadan evlenmek icin dua ısteme. Hayirdir hocalara ne oluyor. Hayirlisinu dile her zaman.

Senin atanmani desteklemeyen adam hayatta hicbir seyini desteklemez. Gözünü ac canim sende.

Bak nikahli karisini seni arayarak aldatmis. Haci hocaya gitsinde aldatmamasi icin dua istesin pislik. O kizin ne suçu var.

Senin arkadan boyle yapsaydi. Sen onun icin atanmamis evde bekliyor olacaktın . O eski sevgilileri arayip seni seviyirum doyecekti.

Kendine gel. Yok pskilojim bozuk yok o bu deme. Allaha güven hayatinin iplerini eline al. Kpss ne calis atan. O devlet dairelerinde nice temiz guzel insan var tanisacagin.

Ben memurum ama kurum o kadar zor ki emin olun köle gibi çalışıyoruz mesailere kalıp ücret almıyoruz kurum ogretmenligi istiyorum onada anlattım. Öğretmenliğe geçersem çok rahatlıkla ve aileme dahada vakit ayiricam diye. Ben seni başka kuruma geçiririm dedi. Eş tayinıyle gelirim yanına dedim birakti beni. O bırakınca geri dondugunde ben kabul etmedim bende büyü varmış çok pismanim dedi istemedim. Şimdide pişmanlık yaşıyorum. Size tesekkur ederim beni biraz rahatlattıniz

Madem balayında resminize bakmış o zaman ne diye evlenmiş Allah aşkına şu şereften yoksun insana inanma o kızın ne suçu var peki yazık değil mi?
Sizide cepte tutmak istiyor herhalde şunu unutmayın sizi seviyorum unutamıyorum dese de akşam döneceği yer karısıyla birlikte yaşadığı ev yattığı yatak onun yatağı lütfen kendinize gelin dünyada bir tek o yok ve artık kendinizi suçlamayın olmuyorsa olmuyor ve emin olun hayırlısı buymuş.

Kardeşim biz sevince gözümüze perde iniyo göremiyoruz.bende dün üye oldum benzer sebeplerden. gözünü aç. o kadar mükemmel seven aşık olsa 2 haftada pat diye nişan/evlilik girişmezdi, sen nasıl unutamadın o nasıl başardı? gör bunları. ve vazgeç. bu acıları üzüntüleri haketmiyoruz inan ki. hayatımızı zindana çevirmeye değmez. silkelen kendine gel yeniden ayaklan.Allah çok Kerim. O na da inanma sakın.

O kizla hayrli degilseniz ayrilin demek ne sacma sana ne kardesim hayir ser sana mi kaldi ayrica kizi sehir disina yollama diye yemin ettirdim diyosun agzima cok kotu seyler geliuo da banim yeni acildi milletin yuvasindan uzak dur yazik ya

Kendin söylüyorsun hayırlısı değilse olmasın diye dua ettiğini bak olmamış işte demek ki hayırlısı buymuş. Pişman olmak artık seni yıpratmaktan başka bir işe yaramaz. Hayatına devam et

Adam zaten iyi birsey olsa, evlendigi kizla evliligi iyi yürür. destur daha kac gün oldu evleneli, ve evli olmasina ragmen seni arayip "mutsuzum" diye aglanmasi, nasil bir karaktersizlik, eziklik?böyle insanlari nasil olurda düsünüyorsunuz? hic pismanlik yasama, kurtuldugun icin sevin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…