NE deseniz haklisiniz. Amin. Allah kimseye dert vermesin. Elimde değil sol yanim yaniyoy elimden birşey gelmiyorNe askmis be
Hayatta gercek acilari tatmamissin belli.
Ne acilar var. Millet nelere dayaniyor biliyor musun sen?
Kaybedince kiymete binmis adam .
Kendine gel
Silkelen.
Allah baska aci vermesin diye dua et
Bitmis gitmis canimNE deseniz haklisiniz. Amin. Allah kimseye dert vermesin. Elimde değil sosyalizm yaniyoy elimden birşey gelmiyor
Biz gorusmuyoruz. O çok iyiibirisii hizmetci aramıyodu o kızı el üstünde tutuyodur. Ben kendim onu ittim başkalarına. Şimdi yaptigim hatanin acisini yasiyorum.Adam hemen gitmiş evlenmiş sizi sevmiyormuş kendine evlenecek hizmet ettirecek birini arıyormuş bulmuş da yapmış nikahını. Ne aşkmış ama ya. Bir düşünün silkelenin ve kendinize gelin. Evlendiği kişiye çok üzüldüm adam resmen aldatmaya yer arıyor aynısını sizle evlenip size de yapabilirdi. Düşünmeyin artık evli adamı önünüze bakın size yapılmasını istemeyeceğiniz birşeyi başkasına yapmayın.
Aaa ama o kısa boylu ,kulağında sorun var ,gözlük kullanıyor ..doğacak çocuklarına acımıyor musun sen ? Körle yatan şaşı kalkar ..sabah bir uyanırsın boyun kisalmis yada ne bileyim gözlük kullanmak zorunda kalırsın ..aman dikkat ..Ben onu kaybedince anladım değerini o mükemmel biriydi. Kimse onun gibi olamıyor.. Bende onsuz Hergün ölüyorum. Normale dönebilirmiyim acaba. Herkeste onı arıyorum ooolsa böyle yapardı şöyle derdi diye. Bende takıntı haline geldi. Unutamıyorum. Karşıma ondan daha iyisini çıkarda bana onu unutturur mu. Sanki ona çektirdiklerim naz ve kaprislerim yğzünden yüzünden Allah beni cezalandırıcak gibi geliyor. Yardım edin bana Allah cezalandırır mi beni. Lütfen destek olun bana tabi desteklenecek yerim kaldıysa
Ben memurum ama kurum o kadar zor ki emin olun köle gibi çalışıyoruz mesailere kalıp ücret almıyoruz kurum ogretmenligi istiyorum onada anlattım. Öğretmenliğe geçersem çok rahatlıkla ve aileme dahada vakit ayiricam diye. Ben seni başka kuruma geçiririm dedi. Eş tayinıyle gelirim yanına dedim birakti beni. O bırakınca geri dondugunde ben kabul etmedim bende büyü varmış çok pismanim dedi istemedim. Şimdide pişmanlık yaşıyorum. Size tesekkur ederim beni biraz rahatlattınizYa yani evlenecegin adami olcup bicmek. Su kusutlari var kabul edebilir miyim acan diyr düşünmek herkeste var. Bunun egoyla alakasi yok.
Allaha dua etmissin hayirlisi ise olsyn. Drmekki hayirlu degilmis. Allaha güven kendini akisa birak. Onun yaptığı gibi de haci hocadan evlenmek icin dua ısteme. Hayirdir hocalara ne oluyor. Hayirlisinu dile her zaman.
Senin atanmani desteklemeyen adam hayatta hicbir seyini desteklemez. Gözünü ac canim sende.
Bak nikahli karisini seni arayarak aldatmis. Haci hocaya gitsinde aldatmamasi icin dua istesin pislik. O kizin ne suçu var.
Senin arkadan boyle yapsaydi. Sen onun icin atanmamis evde bekliyor olacaktın . O eski sevgilileri arayip seni seviyirum doyecekti.
Kendine gel. Yok pskilojim bozuk yok o bu deme. Allaha güven hayatinin iplerini eline al. Kpss ne calis atan. O devlet dairelerinde nice temiz guzel insan var tanisacagin.
Madem balayında resminize bakmış o zaman ne diye evlenmiş Allah aşkına şu şereften yoksun insana inanma o kızın ne suçu var peki yazık değil mi?Hepinizden Allah razi olsun. Ben Kurtulamıyorum bu acidan. Ben öğretmenlik istedimi kabul etmedi ayrıldı. Hayırlıysa donsun diye dua ettigimde dondu ama ben istemedim. Evlendiği icin onu suclayamam. Çünkü ayrıldığımız dönemde bende başkalarıyla görüşmeyi düşündüm ama kriterlerine uymadiklari için görüşmedim. Sözlendigini duyunca aklım başıma geldi. Sözlüyken onlaogörüştüm bana yıvamdan uzak dur dedi. Evlendikten sonra aradı isten atılmış beni terkettiginden dolayi pişman olmuş. Balayında bile resmine baktim dedi. Seni sseviyoru dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?